Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas cocoon Vaata postitust
    Beckham ka midagi tegi või niisama ilutses platsil? Esimesed 20 min vaatasin mängu ning siis ta küll millegiga silma ei paistnud, va see kui ta enne mängu oma vanale meeskonnakaaslasele Baptistale käppa viskas ja kallistasid seal koridoris...
    Keegi võiks selle kommentaari ette võtta. Mul ei tule isegi inside-double-irooniat, rääkimata vaimukustest.
    jokers to the right
    clowns to the left of me

Kommentaar

Eilse mängu põhjal tuleks Rossil küll mõelda kas hoida 3 ründajat väljakul või mõelda midagi targemat välja sest viimane rünnaku lõpp vajus ikka korralikult ära.
      Daje!!!
      1.totti koondisesse.
      2.Money talks bullshit(totti) walks.
      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
        Eilse mängu põhjal tuleks Rossil küll mõelda kas hoida 3 ründajat väljakul või mõelda midagi targemat välja sest viimane rünnaku lõpp vajus ikka korralikult ära.
        Mängu nägemata - mitmes mängus Lazio on see hooaeg kolm kolli maha saanud?
        jokers to the right
        clowns to the left of me

Kommentaar

Liigas oli see selle hooaja kuues kolme värava mäng.

Kommentaar

Algselt postitas cocoon Vaata postitust
            Beckham ka midagi tegi või niisama ilutses platsil? Esimesed 20 min vaatasin mängu ning siis ta küll millegiga silma ei paistnud, va see kui ta enne mängu oma vanale meeskonnakaaslasele Baptistale käppa viskas ja kallistasid seal koridoris...
            Aga käpaviskamine sulle vähemalt meeldis?

Kommentaar

Kysimus: Miks kõik mu postid siit on ära kustutatud??
              Hurray to me!!

Kommentaar

Algselt postitas Lazio IMEB Vaata postitust
                Eks ikka seepärast, et teie hiljutine vaidlus laskus liiga isiklikule ja ropule tasandile. Nagu näed, on ka muud sellega seotud postitused kustutatud. Peab arvestama sellega, et avalikus foorumis on ka teisi lugejaid, mis eeldab jutu püsimist hea maitse piirides.

Kommentaar

Algselt postitas Lazio IMEB Vaata postitust
                  Olen üsna väsinud sellest lakkamatust läbustamisest ja ohjeldamatust uuu'tamisest, mistõttu igasuguse pasa ilma lisakommentaarideta maha kustutan. Nagu Blue Rock juba mainis kadus siit teemast kogu saast, mis korraldatud sai.
                  May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Aga ikkagi mulle ei meeldi LAZIO.

Ärge seda ära deliitige...
                    Hurray to me!!

Kommentaar

Kuule tola mine Club Angelisse ja IME seal.

Sempre Forza Lazio!!!

Lazio-Juventuse ajal näete te publiku seas Argentiina peatreenerit kes jälgib oma kaht hoolealust Mauro Zaratet ja Christiano Ledesmad
                      Daje!!!
                      1.totti koondisesse.
                      2.Money talks bullshit(totti) walks.
                      3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
                      "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Baptista teine oli päris nummi. Nüüd võiks linnarivaalist ka tabelis ette saada ...
                        jokers to the right
                        clowns to the left of me

Kommentaar

esimesel ka viga polnud...
                          Pärast pani Riise paika, et tema lööb karistuslööki ..kuigi Riise on ka päris valusa jalaga. Kahjuks pole ükski rakett veel puuri lennanud. Lazioga siis -3 vist ja Napoliga -6. Kõik on ees. Positsioon on kaheksas....

Kommentaar

Algselt postitas cannuman Vaata postitust
                            esimesel ka viga polnud...
                            Pärast pani Riise paika, et tema lööb karistuslööki ..kuigi Riise on ka päris valusa jalaga. Kahjuks pole ükski rakett veel puuri lennanud. Lazioga siis -3 vist ja Napoliga -6. Kõik on ees. Positsioon on kaheksas....
                            Ma nägin esimest alles täna. Ja väga nummar tõesti. Aga oli ju parema jala koht ja Riise vasakujalgne? : oih:
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Jutt käis teisest olukorrast. Aga muidugi oli see teine kord ka pigem paremajalgse koht. Ja no Beastaator ilmselt ütles ka Riisele, et tõmba nahhui, siin on vaja keerutada mitte vajutada.

Kommentaar

Baptista väravad Sampdoria vastu olid ikka imelised-väga ilusad kollid!!!
                                Palju ei puudunud, et ta oleks hattricki teinud!
                                Tundub, et baptista ja riise hakkavad vaikselt leidma ennast romas!
                                Ehk jätkub nüüd Romal sellist hoogu kuni hooaja lõpuni!!!
                                Kas keegi oskab öelda, mis podolski ostust on saanud, kas roma loobus sellest, muidu podolski oleks suht tase vend olnud roma ründesse, Roma oli Podolskist suht huvitatud, Podolski tahtis ise ka Romasse, ikkagi suurklubi-suurte mängijatega! Muidu Podolski oli suht odavalt pakkumisel, viimaste kuulduste järgi on Köln teda soetamas endale 9-10 miljoni euro eest, suht naljanumber et sellise kaliibriga mees, sellise kommiraha eest ostetaks, kui nt man city ostis Robinho 32 miljoni naelaga,Kus City silmad nüüd on. Ja aru ma ei saa kas tõesti Roma nii majanduslikes raskustes, et ei suuda Kölnist rohkem pakkuda Podolski eest? See hind ei ole hea ründaja eest üldse mitte kallis, noor ka veel!See oleks ideaalne võimalus!
                                Ma olen suur Totti fänn, kuid Tottil ka juba vanust ja pidevad vigastused, podolski oleks talle suurepärane asendus ja nt 4-4-2 süsteemis totti ja podolski oleks suurepärased!

Mulle hakkab üha rohkem tunduma, et Roma ei soeta Jaanuaris ühtegi mängijat!
                                Podolski soetamine arvestades meistrite liigat oleks hea, samas kas ta nii kiiresti sulandub meeskonda.Ma ütlen ausalt kui Podolski Kölni tagasi siirdub , oleks see talle selgelt tagasiminek-taandareng,ta vääriks nagu paremat. Kölniga pole tal lootust ühelegi tiitlile ka saksamaal, Roma aga rabab mitmel rindel, Liigas,Cupis,Champions liigas!
                                Olgu ma rohkem ei seleta!
                                Ehk keegi oskab seda lahata , seda podolski teemat, miks ei tule ja kas romal on majandulikud raskused!Ehk teab keegi minust rohkem tagamaid
                                sigpic

Kommentaar

Working...
                                X