Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

AS Roma vs SS Lazio - sõbrad pealinnas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Uuu mis sinu professionaali pilk ütleb, kas ka Roma vajaks uut treenerit?
    sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Uuu Vaata postitust
      Miks siis sihukene luuserite punt??? Raha voolab ojadena, aga midagi karika lähedalegi ei suudeta korraldada.
      Ohoh, Serie A teine/kolmas klubi on luuserite punt? Heil Inter ja teised kobigu Serie Bsse. Neid karika poolfinaalmängude esimesi tulemusi on väga raske tõsiselt võtta- oli ju Juventusel ja Interil sellel ajal väga tihe mängudegraafik (Serie A+CL teine ring+karikas) ja mõlemad tippmeeskonnad ei võtnud sestap karikat ka väga tõsiselt. Samas Lazio ja Sampdoria jaoks on tegu hooaja vaat et peaeesmärgiga, sest Euroopasse vist kumbki meeskond muidu välja ei vea.

Kommentaar

Uuu, kui sa soovid Rossist lahti saada, siis pead just Juve suurt võitu lootma ju, Coppa finaali eest saaks ta ainult järjekordse kinnituse Lotitolt, et tema on õige mees jätkama. Ma ei kannaks ka Interit veel maha... mis sobiks väga hästi, sestkui ma nüüd just väga valesti ei mäleta siis Interi ja Lazio edasipääsu puhul on Euroliiga koht käes, mis oleks täpselt paras tase järgmiseks hooajaks noortele täkkudele lammutada
        Aga alustuseks tuleb puur puhas hoida ja ise võimalused ära lüüa, loodetavasti tuleb vaadatav mäng

Kommentaar

Mis puutub romasse siis sellest satsist mul täitsa suva. Soovitan tottil uuel hooajal treenerina juba alustada. Spagetti on hea treener ning loodan, et taipab temagi et aeg on sellelt uppuvalt kalapaadilt maha hüpata. Niigi mootor jumpsib tugevalt ning kütus ka kohe otsas(tegelikult ammu gaaside peal).
          Inter vaevalt enam edasi rühib. Euroopasse pääs on olemas, kui tagatakse Uefa Cupi finaali koht.
          Vendetta kui sa vaataksid 2 viimast hooaega siis üleüldises vaatepildis näed, et üks suurimaid probleeme on ja jääb delio rossi. Ma palusin selle hooaja lõpust vaid Derby võitu, Italy Cupi ja rossile jalaga perse. Esimene soov sai rohkemgi kui vaja. Eks näis mis täna saab.
          Kui uus hooaeg algab rossiga pingil siis usu päris mitu meest jätab lepingu pikendamata ja tõmbavad ajeed nagu naksti.
          rossi lahkumisel tuleb koju tagasi keskaitsja Stendardo kellel tüli rossiga.
          Siiamaani jään vaid rossile tänulikuks et ta Fernando Muslera on taas ellu äratanud. Loodan et mees täna alt ei vea.

Forza Lazio!!!!!
          Daje!!!
          1.totti koondisesse.
          2.Money talks bullshit(totti) walks.
          3."Miks mind feminiinseks peetakse"-F.Totti
          "Kui Tottil oleks mu*nn oleks ta mees"-George W. Bush

Kommentaar

Mis puutub romasse siis sellest satsist mul täitsa suva.
            mhmh selge see

Kommentaar

Forza Lazio!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Nagu loll UUU ennustas siis tuli võit tänu mängijatele ja tänu Zarate isiklikule klassile. rossi suutis tuju rikkuda vaid masendava vahetusega....võtab Foggia mängu keskel välja kus kõik veel lahtine ja paneb puujala sisse. Del Piero andis vanale kusele kohe õppetunni.
              Tundub et Carrizo lahkub 100% Laziost ja Fernando Muslerast on saamas kindel number 1.

FORZA LAZIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Daje!!!
              1.totti koondisesse.

Kommentaar

Eino Zarate koll oli ilus ja töötab mees isegi kaitses, aga fakk ma ei mäleta sellist egoismi isegi praeguse kuldse palli esimestes esitustes Old Traffordil. Pea maas kolme mehe vahele üksinda ära tegema, et saaks pärast ennast youtube'is vaadata. Rocchist on kahju. Roy Keane oleks omal ajal sellist meest kolitanud vähe. Väljakul, riietusruumis, mängujärgsetes kommides ja lõpuks unenägudes ka.

Lõppu õnnitlused finaali puhul
                jokers to the right
                clowns to the left of me

Kommentaar

Zarate oli isekas, aga kui sind toteab selline saast nagu Mauri siis läheksin isegi läbi kolme mehe....ta on seda ennemgi teinud.....Rocchi oli kehvake täna ja kuna tal tehnika puudub siis kahjuks võtab Pandev ta koha varsti täielikult üle.

Võit on võit ja finaal tuleb kinni panna!!!!!!
                  Daje!!!
                  1.totti koondisesse.

Kommentaar

Päris ootamatu, kuid edu Laziole!
                    Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
                    Algselt postitas taku*
                    Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Palju õnne siis Laziole
                      So self aware so full of shit

Kommentaar

Tänud
                        Mine tea vb saan lõpuks lives näha kuidas meeskond karikat ka kergitab Pole kunagi seda kogemust olnud.
                        Daje!!!
                        1.totti koondisesse.

Kommentaar

Esiteks siis peaks õnne soovima Delio Rossile, kelle persealune nüüd jälle vähe kindlamaks muutus!ja vaevalt Lotito nii väärt kullatükki käest laseb!
                          Ega see Lazio mäng tõesti midagi erilist polnud, juve oli ikka selgelt üle-olgugi, et tulemus seda ei peegelda. Kuid vaadates nüüd edasi siis võib mõelda, et kas Laziol ka sääl niiviisi joppab, sest ega Lazio mehed nüüd iga mäng ka selliseid purakaid ei löö- seekord oli Laziol lihtsalt õnne, et oma võimalused ära löödi!
                          Aga tuleb teile tõesti au anda pärast kesist hooaega poleks sellist purakat tõesti oodanud!
                          Eilse võidu eest võib tänada eelkõige Zarate ja Kolarovi jalavääratusi,kes Rainieraaa memmepojale ehk natuke õpetust andsid ja väikese lükke, et seda mämmerdist järgmine hooaeg enam juve makaronipoisse keetmas pole.
                          Kui te nüüd Coppa võidaksite on hea see, et meestel tekib vähemalt tunne, et see on meeskond millega võime võita ka euroopa tasemel midagi! Siis ehk ei kipu teie nn.staarid veel mujale!

Mine tea vb saan lõpuks lives näha kuidas meeskond karikat ka kergitab Pole kunagi seda kogemust olnud.
                          Eks jh see ole fännile suurim ja tähtsaim vaatepilt, eriti kui saaks veel staadionil kohal ka olla
                          Aga jh paraku ei näinud ka mina eelmine aasta karikavõitu ja tähistamist.Kuid õnneks streamid toovad itaalia jalgpalli meile ainult lähemale

Ja mulle hakkab tunduma, et need Coppa karikad hakkavad üsna ühte auku tulema- nagu Romast kaugemale ei kipu
                          sigpic

Kommentaar

Karikad tõesti jäävad pealinna juurde Kahju et mitte scudettod. Mängupilt taktikaliselt ja mänguskeemi kohaselt täiesti rossilik. Sain su irooniast aru et "kiidad" rossit Mingit süsteemi pole ja väidetavalt oli foggial ikkagi väike vigastus kuid vahetuse ajal rossi ja foggia vahel küll mingit armastust polnud...näitas pöidlaga selja taha...vb näitas et sinu aeg on uks väljast poolt sulgeda....mida ka del piero ka talle kohe näitas. Rossi on luuser ja ta peab tänama tõesti et on olemas mehed nagu Zarate. Samas Laziol väga kiire ka kuhugi polnud...oli ju juve kes vajas hädasti väravat. needki faktid mõjutavad mängupilti.
                            Zarate on tõesti imepoiss ja usun et mees alles kogu hoogu. Lüüa Lazio eest juba momendil 15-16 väravat on märkimisväärne.
                            Daje!!!
                            1.totti koondisesse.

Kommentaar

Lugedes neid kommentaare, siis Zarate paistab olevat sarnase iseloomuga nagu Ben Arfa Marseille's.

Kommentaar

No igatahes olgu see Lazio mis ta olgu, aga mina hoian finaalis neile pöialt. Edu teile. Ja edu Rossile, loodame et ta jätkab ka järgmine aasta Lazios
                                So self aware so full of shit

Kommentaar

Working...
                                X