Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga 2002/2003\'

Sheva yle on kyll hea meel..(olid veel 5a tagasi ajad, kus ma Milani poolt poleks mingil juhul olnud) nad v22risid seda v6itu ikka rohkem (minu silmis ka, mitte ainult Pasi R), siis veel see lugemata j22nud v2rav, mille yle v6ib muidugi vaielda (v6isid ju olla passiivses sulus, aga ta l6i ju otse v2ravale, s88tma kellelegi ei hakanud)
    GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
    GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
    (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Mängus oli ikka piisavalt närvipinget ... jube jube jube ... appi ma olen õnne äärel
      MUAHHHAAAAAAAAAAAAAAAAA
      JUBE PIDU ... SHEVA - DIDA excellent ))) .... Maldini sai oma 4nda tiitli !!!! ... appi ... varsti saavad siis mõned minu kulul juua ;-)))).
      ahjaa trezega sai kasti õlle peale kihla veetud nii et ... lahe :P
      20 juuli on tähtaeg ... oh see on yks mu ilusamaid päevi selllel aastal ... aah
      supper

Kommentaar

Eilne finaal läkski siis lõpuks penaltide peale...ja seda võis juba siis aimata, kui Shevchenko kurvalt nägi, et abikohtuniku lipp oli tõusnud.
        Mina otsustasin igatahes enne mängu, et olen selle poolt, kes aktiivsemalt tegutsema hakkab. Ja kahtlemata oli see Milan, vähemalt esimesel poolajal. Edadi - nagu kommentaator tabavalt ütles, oli tavaline Itaalia liigamäng.
        Man of the Match oli minu jaoks Gennaro Gattuso, tohutu töörügaja. Ründajad Shevchenko ning Inzaghi mängisid samuti eeskujulikult. Juve poolel paistis pigem negatiivselt silma Trezeguet, nähtamatu ründaja. Nedved\'ist tunti tohutut puudust, nagu oligi karta. Liiga palju jäi Del Piero peale.
        Õnne siis Milan\'ile, julgem võitis seekord.

Nojaa - nii on kolmel õhtul kokku umbes 6 ja pool tundi vutti vaadatud (Inglise divari play-off, Eesti karikafinaal, CL finaal). Ja vähemalt niipalju sai selgeks, et Trezeguet või Seedorf pole paremad pendlalööjad kui Zahovaiko ja Kulik.
        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking
          ja siis 120 minutit ping-pongi enne ülipõnevat penaltiseeriat?
          100% õige ennustus Rohkem polegi nagu kommenteerida.
          Dida kohta nii palju (oli küll väga äss penaltiseeria ajal!), et vähemalt ühe penalti ajal astus ta enne penaltit tugevasti väravast välja, st tuli lööjale vastu. Kui mina kunagi nooruses trennis käisin, siis seda teha ei tohtinud. Kas nüüd on need reeglid ka muudetud?
          League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Originally posted by oku
            Dida kohta nii palju (oli küll väga äss penaltiseeria ajal!), et vähemalt ühe penalti ajal astus ta enne penaltit tugevasti väravast välja, st tuli lööjale vastu. Kui mina kunagi nooruses trennis käisin, siis seda teha ei tohtinud. Kas nüüd on need reeglid ka muudetud?
            Sama vaatasin mina. Pmst minuteada seda teha ei tohi. Väravavht vöib küll mööda joont liikuda aga lööjale vastu tulla ei tohi enne lööki.

Äss enivei

Kommentaar

Simon Barnes võtab The Times\'is eilse õhtu omal romantilisel viisil kokku. Brains before beauty, indeed.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by yheksa

Originally posted by oku
                Sama vaatasin mina. Pmst minuteada seda teha ei tohi. Väravavht vöib küll mööda joont liikuda aga lööjale vastu tulla ei tohi enne lööki.

Äss enivei
                nüüd tohib ka natuke joone pealt vastu tulla enne lööki.

Kommentaar

Peale Barnes\'i artiklit võtaks ühe Jane Austeni raamatu ligi, viskaks The Bridges of Madison County videosse ja atmosfäär oleks täiuslik . Huvitav on see, et kui veel hooaja alguse eelvaadetes räägiti ikka ründavast ja lahtisest mängust kui võtmest Meistrite Liiga võiduks, siis nüüd on jälle itaallaste taktikaline geniaalsus see, mida eeskujuks võtta. Metafoorid rapiiride kõlksumisest ja jumal teab veel millest on muidugi väga kenad lugeda, kuid ühe hooaja alusel ei saa veel põhjapanevaid järeldusi teha.
                  Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Seedorf peaks nyyd siis olema mees, kes esimesena v6itnud 3 CL karikat 3 erinevas klubis. V6i on keegi midagi sarnast veel teinud?

Kommentaar

Originally posted by eston#21

nüüd tohib ka natuke joone pealt vastu tulla enne lööki.
                      Emm... kui ma öigesti mäletan, siis 1997 aastal (tegelikult küll selle lehe andmetel) muudeti nati reegleid.
                      Et ehk kopipaste:
                      Law XIV - The Penalty Kick
                      The new text states \"The goalkeeper remains on his own goal line, facing the kicker, between the goalposts until the ball has been kicked\". The phrase \"without moving his feet\" has been deleted.

St enne seda ei tohtinud VV ennast üldse liigutada enne lööki. Nüüd vöib vähemalt joonel hüpata vms

Kommentaar

aga nähtavasti on vahepeal toimunud muudatused, mis lubavad vastu tulla. Vähemalt see Dida vastu tulek- see oli küll rohkem kui natuke. Minu meelest oleks õiglasem, kui VV-d võivad vastu tulla, sest muidu on lööjatel märksa lihtsam penaltit realiseerida.
                        minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Originally posted by Marduk

Seedorf peaks nyyd siis olema mees, kes esimesena v6itnud 3 CL karikat 3 erinevas klubis. V6i on keegi midagi sarnast veel teinud?
                          Seedorf on jah esimene, kes sellega hakkama sai.
                          Paolo Maldinil on selle vastu panna aga 4 tiitlit , tema isa Cesare Maldinil aga mängijana 2. Cesare on aga olnud osaline kõigis 6s Milani tiitlis.
                          Imeline perekond.

P.Maldini is da best and then comes Vieri and the rest .

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

Originally posted by treze
                            viimane umbes tund ja pool, siis on kickoff :P
                            ja siis 120 minutit ping-pongi enne ülipõnevat penaltiseeriat?
                            Njah, tulebki tunnistada, et teise poolaja algusest esimese lisaaja lõpuni sai unenägude maailmas seigeldud ja terve teise extra time jalutasin mööda tuba ringi, et veaks ikka penaltideni välja.:P :P
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Originally posted by FCOperBK

aga nähtavasti on vahepeal toimunud muudatused, mis lubavad vastu tulla. Vähemalt see Dida vastu tulek- see oli küll rohkem kui natuke. Minu meelest oleks õiglasem, kui VV-d võivad vastu tulla, sest muidu on lööjatel märksa lihtsam penaltit realiseerida.
                              eino irw
                              See mäng näitas jah, kui \'kerge\' on pendlaid sisse lüüa.

Ja vv ei tohi kuhugile vastu minna. Lihtsalt kohtunikul peavad kõvad närvid olema, kui sellise asja cl-i finaalis ära võtab.

Kommentaar

eilne mäng oli imelik, kuna tavaliselt ikka oled kumbagi meeskonna poolt aga eile polnud ma isegi Milani viimase penaltinigi otsusele jõudnud kumba poolt olla! Aga see selleks arvan et Milan oli seda rohkem väärt pärast eilset mängu.
                                PS! Äiris mängu juures see et heli ja pilt olid nihkes- alati kui keegi lõi väravale peale või tegi muud trikki oli juba enne teada mis juhtuma hakkab sest kanniku ütlus jõudis enne kohale kui pildis see asi toimis :P

Kommentaar

Working...
                                X