Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
OT, vabandan. Aga Newcastle\'i vastane UEFA sarjas, NAC Breda, oli mackemite vastaseks siis kui nood \"Euroopas k2isid\". Skoor NAC Breda 4 Sunderland 0.
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
Originally posted by Jaan
OT, vabandan. Aga Newcastle\'i vastane UEFA sarjas, NAC Breda, oli mackemite vastaseks siis kui nood \"Euroopas k2isid\". Skoor NAC Breda 4 Sunderland 0.
Edit: Vabandan mõttetu postituse pärast, kuid noh tõesti, meestel oli enne nina nii püsti, ent äkitselt...
Edit: Vabandan mõttetu postituse pärast, kuid noh tõesti, meestel oli enne nina nii püsti, ent äkitselt...
Ära hõiska enne õhtut, teil veel mäng Bredaga ees ju.
a)...1. divisjonis
b)...2. divisjonis
c)...16 kohtumist järjest
d)...lüüa oma väravasse kaks palli
e)...müüa oma mängijateparemik maha
f)...vahetada hooaja jooksul kolm korda peatreenerit
Kui Atletico viimati meistriks tuli 1995/96.a., siis polnud internet veel laiatarbekraam... ehk sellep2rast?
Jah, ning järgmist korda, mil atleti meistriks tuleb, mina ei näe. Kuigi mul elutee veel pikk ees on, usun siiski, et ennem võidab Primera Liga isegi barca, kui meie kullakallis atletico madrid.
Kui Atletico viimati meistriks tuli 1995/96.a., siis polnud internet veel laiatarbekraam... ehk sellep2rast?
Jah, ning järgmist korda, mil atleti meistriks tuleb, mina ei näe. Kuigi mul elutee veel pikk ees on, usun siiski, et ennem võidab Primera Liga isegi barca, kui meie kullakallis atletico madrid.
no aga piisab mõnest rikkast naftamagnaadist, kes atletiko head ja paremat täis ostaks .. ja nii need võidud tulevad.
See aasta tulebki huviga jälgida .. kas klubijalgpalli tasemel on võimalik ühe aastaga ennast meistriks osta.
Kommentaar