Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'
Ka mina arvan, et mitte \"lõdvalt\" ja kuigi Monaco pingutus on mainimistväärt, siis selle veerandifinaali siiski rohkem kaotas Real, kui võitis Monaco. Aga igal juhul viimase peal. MA ei oskagi öelda, milline neist neljast maailma jalgpalli seisukohast parim variant oleks. Võidab Abramovitshi Chelsea, siis tundub see selline rahaga ostetud tiitel olevat - kuigi 100% mänguga saavutatud. Aga press räägib kindlasti oma juttu, eriti Hispaanias, Itaalias ja Saksamaal. Samas kui võidab Deportivo, siis muudab see jälle viimase kümnendi Hispaania ülemvõimu aktuaalseks ja siis ei suuda keegi seda hispaanlaste uhkustamist ära kuulata - õnneks on EM muidugi suvel - seal vaadatakse see asi uuesti üle. Monaco või Porto võit oleks kindlasti parimad variandid. Vast isegi Monaco, sest Porto võidu korral saavad kõik EMile saabuvad meeskonnad tunda portugalaste suhtumist, \" et mis mehed te sellised olete\" 
Seega üks normaalne Prantsusmaa meeskond, kus mängivad mehed ei ole sadade teiste prantslaste kombel Arsenali, Reali või kuhugi kolmandasse superklubisse mängima läinud vaid teevad seda suvel peale tiilivõitu
Originally posted by Neth
wtf?! Monaco ja \"suhttundmatu\"?? Kus karu perses sa elanud oled??? Ja loogika on sul veits paigast ära. Sinu jutu järgi: Kui Monaco võidab suur-favoriit Reali, siis oleks ju loogiline, et ta ka Chelseat võidab, kes nii suur favoriit polnud (teoorias oleks asi pigem niipidi siis ju, kuigi me kõik teame, et praktikas see päris nii ikka ei käi). Ja kas Monaco võitis Reali siis lõdvalt??
Originally posted by kaala
mina loodaks finaalis chelsea`t ja deporit näha.esiteks ei tea ma portost suht midagi, ei oska neilt midagi loota ja neid fännata.kuigi olen nende mänge ikka näinud.teiseks oleks päris mark kui suhttundmatu (nüüd juba kuulus
) teeb realile lõdvalt ära ning paneb ka finaali kinni.kahtlane, loodan chelsea peale.ja kolmandaks mulle on chelsea alati meeldinud ning depori hispaanialik ründav stiil on ka sõdamelähedane olnud.kokkuvõtteks loodan, et sel aastal võidab euroopa meistrite liiga karika chelsea ja seda üle pika aja
niisiis:
monaco-chelsea 0-2
porto-depor 4-5 (mäng läheb penaltiteni)
mina loodaks finaalis chelsea`t ja deporit näha.esiteks ei tea ma portost suht midagi, ei oska neilt midagi loota ja neid fännata.kuigi olen nende mänge ikka näinud.teiseks oleks päris mark kui suhttundmatu (nüüd juba kuulus

niisiis:
monaco-chelsea 0-2
porto-depor 4-5 (mäng läheb penaltiteni)

Seega üks normaalne Prantsusmaa meeskond, kus mängivad mehed ei ole sadade teiste prantslaste kombel Arsenali, Reali või kuhugi kolmandasse superklubisse mängima läinud vaid teevad seda suvel peale tiilivõitu

Kommentaar