Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Originally posted by Neth

Originally posted by kaala

mina loodaks finaalis chelsea`t ja deporit näha.esiteks ei tea ma portost suht midagi, ei oska neilt midagi loota ja neid fännata.kuigi olen nende mänge ikka näinud.teiseks oleks päris mark kui suhttundmatu (nüüd juba kuulus) teeb realile lõdvalt ära ning paneb ka finaali kinni.kahtlane, loodan chelsea peale.ja kolmandaks mulle on chelsea alati meeldinud ning depori hispaanialik ründav stiil on ka sõdamelähedane olnud.kokkuvõtteks loodan, et sel aastal võidab euroopa meistrite liiga karika chelsea ja seda üle pika aja

niisiis:
    monaco-chelsea 0-2
    porto-depor 4-5 (mäng läheb penaltiteni)
    wtf?! Monaco ja \"suhttundmatu\"?? Kus karu perses sa elanud oled??? Ja loogika on sul veits paigast ära. Sinu jutu järgi: Kui Monaco võidab suur-favoriit Reali, siis oleks ju loogiline, et ta ka Chelseat võidab, kes nii suur favoriit polnud (teoorias oleks asi pigem niipidi siis ju, kuigi me kõik teame, et praktikas see päris nii ikka ei käi). Ja kas Monaco võitis Reali siis lõdvalt??
    Ka mina arvan, et mitte \"lõdvalt\" ja kuigi Monaco pingutus on mainimistväärt, siis selle veerandifinaali siiski rohkem kaotas Real, kui võitis Monaco. Aga igal juhul viimase peal. MA ei oskagi öelda, milline neist neljast maailma jalgpalli seisukohast parim variant oleks. Võidab Abramovitshi Chelsea, siis tundub see selline rahaga ostetud tiitel olevat - kuigi 100% mänguga saavutatud. Aga press räägib kindlasti oma juttu, eriti Hispaanias, Itaalias ja Saksamaal. Samas kui võidab Deportivo, siis muudab see jälle viimase kümnendi Hispaania ülemvõimu aktuaalseks ja siis ei suuda keegi seda hispaanlaste uhkustamist ära kuulata - õnneks on EM muidugi suvel - seal vaadatakse see asi uuesti üle. Monaco või Porto võit oleks kindlasti parimad variandid. Vast isegi Monaco, sest Porto võidu korral saavad kõik EMile saabuvad meeskonnad tunda portugalaste suhtumist, \" et mis mehed te sellised olete\"
    Seega üks normaalne Prantsusmaa meeskond, kus mängivad mehed ei ole sadade teiste prantslaste kombel Arsenali, Reali või kuhugi kolmandasse superklubisse mängima läinud vaid teevad seda suvel peale tiilivõitu

Kommentaar

“Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Originally posted by Aramis

Monaco või Porto võit oleks kindlasti parimad variandid. Vast isegi Monaco, sest Porto võidu korral saavad kõik EMile saabuvad meeskonnad tunda portugalaste suhtumist, \" et mis mehed te sellised olete\"
        Seega üks normaalne Prantsusmaa meeskond, kus mängivad mehed ei ole sadade teiste prantslaste kombel Arsenali, Reali või kuhugi kolmandasse superklubisse mängima läinud vaid teevad seda suvel peale tiilivõitu
        101% nõus sinuga Aramis. Porto sai eelmine aasta oma trofee Uefa Cup\'i näol kätte, kui see aasta tuleks CL, siis oleks seda vist veits palju, nii et loodetavasti tuleb see aasta Monaco-aasta

Kommentaar

Mina nõustun selles osas ikkagi kaalaga, hea arvamusavaldus

Kommentaar

Originally posted by efafan

Mina nõustun selles osas ikkagi kaalaga, hea arvamusavaldus
            Minu arust oleks sellist tarkust tihedamini vaja näidata!

Kommentaar

Ehk tuleb siis konnasööjatelt suhtumine, et viimane MM oli lihtsalt eksitus?

Aga jah mul ple Monaco vastu midagi, kuid siiski eelistaks Chelsea võitu.

Kommentaar

Originally posted by -Antz-

Imelik jutt. Minu meelest on ilmne favoriit Deportivo, kuid seoses faktiga, et finaal on üks mäng on teise paari võitja ja eriit kui ta Chelsea täiesti võiduvõimeline, samas Monaco võib ka vabalt poolfinaalist edasi tulla ja siis ma paneks Depole panused, sest nad on kogenum meeskond kõrgemal tasemel ja neutraalsel pinnal läheb sellist asja hädasti vaja.
                Se teise paari jutt tuli keeruline - poolfinaalist usun Monacot 60% edais jõudma kuna neil on hea kodus mängimise oskus. Aga kui see juhtub, siis finaalis niesse ei usu. Vastupidi aga Chelsea, kui saab finaali, siis on ta seal Depole päris ohtlik - ikkagi kogenud ja paljunäinud mehed.

Originally posted by Davids

Olgem realistlikud seda kes on v6i peaks olema finalist ei saa me 6elda ..........ennam peab n2gema yhe kohtumise 2ra ja siis saab 6elda!!!!!!!!!!!!Igatahes ma ei kujuta ette kui finaalis m2ngivad Deportiva ja Monaco (oleks hea kui m2ngiksid) ......siis kas Deportivo tunneks end kindlalt v6i laseks end t2is?!?!?! V6i tuleb peale m2ngu ka sinised vormid 2ra p6letada Igatahes praegu ei oska kummagi paari kohta midagi 6elda, igaüks v6ib ainult oletada v6i oma lemmikut toetada!!!!!!

Kus siin point oli!?
                Njah kes otsib see leiab
                742617000027
                (sic)
                (515)
                MAGGOT

Kommentaar

Originally posted by Neth

mina loodaks finaalis chelsea`t ja deporit näha.esiteks ei tea ma portost suht midagi, ei oska neilt midagi loota ja neid fännata.kuigi olen nende mänge ikka näinud.teiseks oleks päris mark kui suhttundmatu (nüüd juba kuulus) teeb realile lõdvalt ära ning paneb ka finaali kinni.kahtlane, loodan chelsea peale.ja kolmandaks mulle on chelsea alati meeldinud ning depori hispaanialik ründav stiil on ka sõdamelähedane olnud.kokkuvõtteks loodan, et sel aastal võidab euroopa meistrite liiga karika chelsea ja seda üle pika aja

niisiis:
                  monaco-chelsea 0-2
                  porto-depor 4-5 (mäng läheb penaltiteni)
                  wtf?! Monaco ja \"suhttundmatu\"?? Kus karu perses sa elanud oled??? Ja loogika on sul veits paigast ära. Sinu jutu järgi: Kui Monaco võidab suur-favoriit Reali, siis oleks ju loogiline, et ta ka Chelseat võidab, kes nii suur favoriit polnud (teoorias oleks asi pigem niipidi siis ju, kuigi me kõik teame, et praktikas see päris nii ikka ei käi). Ja kas Monaco võitis Reali siis lõdvalt??
                  Ka mina arvan, et mitte \"lõdvalt\" ja kuigi Monaco pingutus on mainimistväärt, siis selle veerandifinaali siiski rohkem kaotas Real, kui võitis Monaco. Aga igal juhul viimase peal. MA ei oskagi öelda, milline neist neljast maailma jalgpalli seisukohast parim variant oleks. Võidab Abramovitshi Chelsea, siis tundub see selline rahaga ostetud tiitel olevat - kuigi 100% mänguga saavutatud. Aga press räägib kindlasti oma juttu, eriti Hispaanias, Itaalias ja Saksamaal. Samas kui võidab Deportivo, siis muudab see jälle viimase kümnendi Hispaania ülemvõimu aktuaalseks ja siis ei suuda keegi seda hispaanlaste uhkustamist ära kuulata - õnneks on EM muidugi suvel - seal vaadatakse see asi uuesti üle. Monaco või Porto võit oleks kindlasti parimad variandid. Vast isegi Monaco, sest Porto võidu korral saavad kõik EMile saabuvad meeskonnad tunda portugalaste suhtumist, \" et mis mehed te sellised olete\"

Tegelikult v6itis ikkagi ju parim ja see oli Monaco peale selle l6id nad veel kaks korda latti ja posti!!!!See on t6si et Real ei n2idanud oma parimat m2ngu aga ega nad nyyd teab mis n6rgalt ka vastu ei hakkand!!!!!V6itis see kes oli seda v22rt ja suutis lyya rohkem v2ravaid ja selleks oli Monaco!!!Monaco on meeskond mis on korralikult yles töötatud mitte kallilt kokku ostetud............2rgu ykski fänn end liigutatuna tundku ma ei vihja millegile!!!!!!!!Mina isiklikult loodan et Monaco võidab CL-i sest nad on neile ette visatud takistused yletanud ja teinud seda ilusa m2nguga!!!

PS:suuresti t2nu Morientesele kellele oli see topeltv6it
                  742617000027
                  (sic)
                  (515)
                  MAGGOT

Kommentaar

Monaco ja Madrid lõid võrdselt väravaid, lihtsalt Monaco lõi võõrsil yhe rohkem.

Kommentaar

järgmisel aastal peaks juba uued reweglid olema, mille järgi pole võõrsil löödud värav enam määrava tähtsusega. aga ma võin jälle eksida, sest ma olen ju loll Real Madridi fänn ää.

Kommentaar

Originally posted by dannar

järgmisel aastal peaks juba uued reweglid olema, mille järgi pole võõrsil löödud värav enam määrava tähtsusega. aga ma võin jälle eksida, sest ma olen ju loll Real Madridi fänn ää.
                        Tegelikult olen nõus, aga Euroopa karikasarjades on see võõrsil löödud väravate arvu reegel olnud kasutusel niikaua kui mäletan. Sellised mängud (ja neid ikka hooaja jooksul tuleb päris palju ette, kui näiteks UEFA karikasarja uurida) läheksid muidu kõik lisaajale ja ilmselt oleks see liiga kurnav.
                        the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                        because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

mnjaa, paneks ka oma arvamuse klubidest...
                          chelsea- no selle klubi cl-i võit oleks mulle küll suur pettumus. meeskond, mis oli paar aastat tagasi täiesti inglismaa keskmik, pumbati vene raha täis ja nüüd on eesotsas. nojah, eteglikult on londoni klubi suurimaid soosikuid minu silmis, sest meeskond on väga hästi komplekteeritud nind igas liinis on maailmaklassi mängijaid...
                          monaco- selle klubi edasipääs oli minu jaoks nagu välk selgest taevast. paar aastat tagasi oli monaco täielikus mõõnas ja räägiti sellest, millal deschamps lahti lastakse ja kui vilets deschamps on jne... ja nüüd kiidetakse mees taevani. no tegelikult on monaco väga hea ründeliiniga meeskond. kui prantsuse klubil lastakse oma mängu mängida võib ta küll cl-i võita, aga ma loodan, et seda ei juhtu.
                          porto- meeskond, kes tõestas oma eelmise aasta võiduga uefa karikas, et on tõeline tipptiim. meeskond on mulle küllaltki sümpaatne ning decot pean praegu üheks parimaks mängujuhiks euroopas. päris huvitav on näha, kas mees ka portugali koondise eest em-il platsile saab... porto cl-i võit mulle täitsa meeldiks.
                          deportivo- meeskond, mis on mitu astat euroopa tipus olnud, aga nüüd paistab cl-i võit lähemal kui kunagi varem. meeskond koosneb väga kogenud mängijatest, kes on varemgi nii kaugel mänginud. kuigi mulle hispaania (klubi9jalgpall ei meeldi oleks minu arvates õiglane, kui depor võidaks. see oleks irureta tööle ilus auhind....

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Originally posted by dannar

Tegelikult olen nõus, aga Euroopa karikasarjades on see võõrsil löödud väravate arvu reegel olnud kasutusel niikaua kui mäletan. Sellised mängud (ja neid ikka hooaja jooksul tuleb päris palju ette, kui näiteks UEFA karikasarja uurida) läheksid muidu kõik lisaajale ja ilmselt oleks see liiga kurnav.
                            muide minu teada ongi selline muudatus läbi viidud. või vähemalt eelmisel suvelk räägiti sellest plaanist ja minu teada peakski järgmine hooaeg võõrsil löödud värav oma tähtsuse kaotama

Kommentaar

Originally posted by eika

mnjaa, paneks ka oma arvamuse klubidest...
                              chelsea- no selle klubi cl-i võit oleks mulle küll suur pettumus. meeskond, mis oli paar aastat tagasi täiesti inglismaa keskmik, pumbati vene raha täis ja nüüd on eesotsas. nojah, eteglikult on londoni klubi suurimaid soosikuid minu silmis, sest meeskond on väga hästi komplekteeritud nind igas liinis on maailmaklassi mängijaid...
                              Kuu pealt tulid eile või? Sats on olnud juba mitmeid aastaid esimeses eshelonis. Ei mäletagi millal viimati eurosarja ei pääsetud. Ka selle aasta Meistrite Liiga koht võideldi välja eelmisel aastal, ilma naftarutside abita.
                              “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                              The Special One

Kommentaar

Ehkki mulle depor eriti just ei istu, arvan ma, et nad peaksid võitma sel lihtsalt põhjusel, et Irureta teenib selle ära. Mitu hooaega tegelikult üpris hästi esinenud kuid mitte piisavalt.
                                Monaco-Depor finaali. Las parim meeskond võita

Kommentaar

Working...
                                X