Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga - haaa!\'

Originally posted by fittibaldi

palju õnne siis

2 kyssi:
    kuhu kimas peale medali saamist staadionilt mourinho?
    kuidas tegid kaameramehed seda matrixi-stiilis 180-kraadi pöördeid väljkau kohal?? :S
    1. raharulli järele..

2. selleks kasutatakse sitaks paljusid väikese vahega üksteise kõrvale asetatud kaameraid mis kõik filmivad korraga..

Kommentaar

Originally posted by daywalker

Originally posted by fittibaldi

kuhu kimas peale medali saamist staadionilt mourinho?
      Tundus jah, et treener polnud eriline partyboy. Nägu oli küll tal väga tõsine isegi peale mängu lõppu ja üldse jättis nagu sellise pettunud inimese mulje. Võib-olla kimas mingile uuele lepingule alla kirjutama
      Ärge tehke vaest meest põhjuseta maha. Selgelt oli ju näha, et Mourinho oli iga hetk nutma puhkemas ja ei soovinud ehk seda hetke kogu maailmaga jagada.
      Igatahes kuulus minu pöidlahoid finaalis Portole ja palju õnne neile!!!

Kommentaar

Kurb, et Monaco kaela sai. Portol tuleb seda võimalust finaalis võidelda ehk veel aga Monaco peab vist järgmised 100a ootama.
        Giuly vigastus tegi ära. Ta ründas alguses päris hoolega aga ei olnud õnn Monaco tares.

Kommentaar

Esimene poolaeg oli päris võrdne ja võimalustevaene. Ainuke löök väravaraamide vahele läks ka sisse. Teisest poolajast ei oska ma midagi öelda, kuna mul kadus telekapilt ära Midagi oli näha, aga seda väga halvasti ja nii ma ei kujutagi ette, milline see deco värav oli. Lõpuks nägin aint seda viimast väravat. Ja pärast mängu lõppu läks just pilt nati paremaks.

Kommentaar

V2ga ilus ja kosutav finaal peale eelmise aasta Itaalia vs. Itaalia. Ei ole kummagi meeskonna f2nn, kuid lootisn, et Porto v6idab. V6itiski! Sellise klubi jaoks milline hetk! Ja lisab ainult vyrtsi eelseisvale EM, seal samas Portugalis. Portugaalased elavad vist nyyd terve suve jalgpalli hulluses (mitte et nad seda muudel aasta aegadel ei teeks :P). Ja kui nad veel selle peaks kah kinni panema siis........

Kommentaar

Mourinho mängis eile Deschamps\'i taktikaliselt üle. Huvitav mängijate asetus, kus kolme ründava palluri taga oli kolm mängulõhkujat, ei lubanud Monacol eriti midagi korda saata. Ja muidugi oli väga tark samm noore brasiillase asendamine kogenud Aleinitsheviga, seda just õigel momendil.
              Õige meeskond võitis kindlasti. Ja mängul polnud ka midagi viga. Esimene pooltund luuramiseks, aga pärast seda päris nauditav.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Jep. Mäng oli tore. Ka sakslaste show oli viimse peal. Mitte nagu eelmine aasta Manchesteris, kus suudeti kutsuda ainult Atomic Kitten.
                Mäng näitas järjekordselt (see aasta), et mäng algab kaitsest. Kuigi Porto lõi kolm väravat, polnud sugugi vähem tähtis, et suudeti Rothen, Morientes ja Pršo blokeerida.
                Miks Mourinho tõsine peale mängu oli. Ma arvan et närvipinge tekitab sellise väsimuse, et võidu tipphetkel naljalt ei naerata.
                Tammeka on jumal ja mina olen jumala prohvet maa peal!

Kommentaar

Ei tahaks kurta ja mäng oli siiski päris hea aga käis kuidagi liiga ühte väravasse.
                  Why do gorillas have big nostrils?
                  Because they have big fingers!

Kommentaar

täpselt, mäng oli hea. olin ise Monaco poolt, aga kahjuks olid Porto mehed vist eile kõiges üle(välja arvatud suluseisud) ja nad väärisid võitu. Deco hea mäng(mängu parim), hea mängu tegi ka Carlos Alberto ja tõesti Mourinho oli taktikaliselt üle.
                    ½121½

Kommentaar

Originally posted by Robinho
                      Ise sihin mõlema Euroopa karika võitjaks klubisid, kellele oleks hea hooaja lõppedes peale vaadata ja öelda, et teid oleme me võitnud! Marseille ja Porto siis vastavalt. Järgmine aasta teeme jälle ise puhta töö ära!
                      Mina kui vana Murcia fänn olen nüüd maailma kõige õnnelikum inimene, sest sai ju ometi mitte ammu võidetud Maailma Parimat Klubi (MPK), kes kunagi sügisel võitis ju lausa Meistrite Liiga Meistrit (MLM). Ja kui mu loogika paika peab, kas mitte ei tee see Meist Maailma Kõige Kõige Paremat Klubi (MKKPK)?

Kommentaar

Muidu oli täitsa ok mäng, ainult kaks asja...see et Monaco kaela sai ja siis see hädavares flavio roma.viimane värav oli ikka hale.ühe koha peal õhku hüpata???pointless...igatahes õnne porto fännidele

Kommentaar

Üldse jäi arusaamatuks miks seda viimast väravat seal telepildis nii palju leierdati
                          Mina seda viimast väravat siiski väravavahi kaela ei ajaks kuigi kindlasti oleks saanud tegutseda ka natuke efektiivsemalt.
                          Joga Bonito!!!

Kommentaar

Monacol 7 pealelööki, kõik väravaraamidest mööda.
                            Portol 3 pealelööki, kõik väravas.
                            Ja nii see tulemus tuligi.

Kommentaar

Ise ootasin Monacolt midagi enamat kui hädist 0:3 kaotust.
                              Kuid mis sa teed, kui vastane sind igas elemendis ületab.
                              Pahapaha mäng
                              Where were you in '62?

Kommentaar

Originally posted by daywalker

Üldse jäi arusaamatuks miks seda viimast väravat seal telepildis nii palju leierdati
                                Mina seda viimast väravat siiski väravavahi kaela ei ajaks kuigi kindlasti oleks saanud tegutseda ka natuke efektiivsemalt.
                                mul läheb väravate järjekord juba segi, aga Pasi mõnitas Nelose peal Romat küll argpüksiks, et kuidas saab palli eest ära hüpata
                                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Working...
                                X