Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Meistrite Liiga - haaa!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Meistrite Liiga 2002/2003\'

heh, kellele see vieri andiski tigeda intervjuu, kus ytles umbes nii, et olen sel hooajal löönud väravaid peaga, jalaga, lähedalt ja kaugelt, aga ikka leidub kritiseerijaidŽ(nagu fitibaldi ), kes mind tõsiselt ei võta ja iga kolli puhul lucky bastard ytlevad.. eks saame siis näha millega poiz täna hakkama saab.
    We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kui teisipäevane TV-mäng oli maiuspala, siis eilne Inter - Barcelona tõeline halva jalgpalli musternäide. Mul on alati kuidagi ebamugav olla, kui seisus 0:0 mängu lõpus kumbki pool isegi ei ürita. Või mis sest mängu lõpust rääkida. Esimesel poolajal oli passiivne Inter, teisel Barca. Tulemuseks mäng täis valesööte ja jõhkrusi, peategelaseks väljakul ringi sibavad kanderaamimehed.
      Potensiaalselt huvitav uus tutvus oli Sierra Leonest pärit Kallon, aga temagi pidi juba esimesel poolajal lahkuma.
      Ühesõnaga - oli sedasorti mäng, kus ennast koduselt võis tunda Interi kaitsja Carlos Gamarra. Tema Paraguai on juba kahel MM-finaalturniiril sarnast jalgpalli viljelenud.
      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Üksikud üritajad olid nagu nt dalmat ,aga üllatavalt sisutu ja eesmärgitu mäng oli, kus valesööt oli tõesti tihedaim element mängus.Aegaajalt tehti paar ilusat tehnika näidet aga no mängu ennast eriti tõesti polnud.

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Kui teisipäevane TV-mäng oli maiuspala, siis eilne Inter - Barcelona tõeline halva jalgpalli musternäide. Mul on alati kuidagi ebamugav olla, kui seisus 0:0 mängu lõpus kumbki pool isegi ei ürita. Või mis sest mängu lõpust rääkida. Esimesel poolajal oli passiivne Inter, teisel Barca. Tulemuseks mäng täis valesööte ja jõhkrusi, peategelaseks väljakul ringi sibavad kanderaamimehed.
          Potensiaalselt huvitav uus tutvus oli Sierra Leonest pärit Kallon, aga temagi pidi juba esimesel poolajal lahkuma.
          Ühesõnaga - oli sedasorti mäng, kus ennast koduselt võis tunda Interi kaitsja Carlos Gamarra. Tema Paraguai on juba kahel MM-finaalturniiril sarnast jalgpalli viljelenud.
          Noo!!! Paraguai on kyll m2nginud alati l6hkuvat jalgpalli, aga m2ngu l6hkuvat, mitte mehi. Interi kondimurdjad on ikkagi Materazzi ja v2ike psyhho (mul on suur kiusatus tunduvalt sitemini 8elda) Cordoba.
          “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
          The Special One

Kommentaar

kohutalt palju kaitsjate tehtud lollusi mu meelest oli selles voorus, peale Juve kaitsja ebaõnnestunud tagasimängu lükkas van Nist. palli sisuliselt tühja väravasse, Kiiev kaotas kodus pendlast 0-1, ründajad olid värava ees jumala vabaksjäetud (Newc vs Leverk. näit.)
            GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
            GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
            (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Originally posted by Jaan
              Noo!!! Paraguai on kyll m2nginud alati l6hkuvat jalgpalli, aga m2ngu l6hkuvat, mitte mehi. Interi kondimurdjad on ikkagi Materazzi ja v2ike psyhho (mul on suur kiusatus tunduvalt sitemini 8elda) Cordoba.
              Mõttetu ilmselt kommenteerida, aga Gamarra\'t ei olegi ma mingiks kondimurdjaks pidanud. Ta on väga hea ja rahulik keskkaitsja. Lihtsalt kogu kolmapäevane mäng meenutas mulle pisut Paraguai koondise esitusi MM-idel. Kui mitte muud, siis vähemalt sama igav.

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Mõttetu ilmselt kommenteerida, aga Gamarra\'t ei olegi ma mingiks kondimurdjaks pidanud. Ta on väga hea ja rahulik keskkaitsja. Lihtsalt kogu kolmapäevane mäng meenutas mulle pisut Paraguai koondise esitusi MM-idel. Kui mitte muud, siis vähemalt sama igav.

ja üldse.....2. alagruppide voorus on saatuse vms tahtel olnud TV3 suht igavad mängud....ManU-Juve:hea et niigi läks,see oli minu nähtutest manu üks sitemaid mänge,seda siis mänguilu poolest ja Inter-Barca:see oli nii nagu ta oli,barca läks viigistama ja inter ei loonud ka midagi ilusat v.a teise poolaja mõned algus minutid.... toda viisi
                buy the ticket, take the ride.

Kommentaar

Originally posted by vaikiv mees

kohutalt palju kaitsjate tehtud lollusi mu meelest oli selles voorus, peale Juve kaitsja ebaõnnestunud tagasimängu lükkas van Nist. palli sisuliselt tühja väravasse, Kiiev kaotas kodus pendlast 0-1, ründajad olid värava ees jumala vabaksjäetud (Newc vs Leverk. näit.)
                  Moskva vast ikka. Kiiev kukkus esimeses ringis v2lja.
                  “The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
                  The Special One

Kommentaar

no nii nüüd siis kerge eelvaade tänastele CL\'i kohtumistele:
                    barca-leverkusen:leverkuseni halb või põhimõtteliselt olematu kaitse on usutavasti ka täna ome teatud halbuses....barca peaks purustama leverkuseni umbes 3:0 või miskit niisugust.....praeguseljuhul pole vist mõtet pall-on-ümmargune-kõike-võib-juhtuda juttu ajama hakata.....
                    inter-nufc:tänase õhtu kõige huvitavam mäng,ilmselt.interil on vaja võita sest kindlasti on newcastle St.James\'il väga kõva vastane.......nufcile oleks kõik peale kaotuse teava kingitus....jäägem seda mängu põnevusega ootama.......
                    ajax-valencia:väga kahtlane kohtumine...eelmine kord ajax viigistas arsenaliga ja valencia sai mestallal 0:3 romalt....selle mängu tulemust on väga raske ennustada....kindlasti tuleb hea mäng...ise olen valencia poolt
                    arsenal-roma:kindlasti tahab roma revanši 0:3 sauna eest koduselt olympicolt....kahenädala tagune hea mäng annab selleks isegi võimalust

Kommentaar

Ajax ja Valencia tegid kahepeale päris vaadatava mängu, ehkki tühja jooksmist ja pallikaotusi oli tõtt-öelda ka päris palju. Noored Van Der Vaart ja Pienaar on ikka väga lootustandvad tegelased, tuleb tunnistada. Huvitav, kas Kaplinnas (vist?) sündinud Pienaar on Lõuna-Aafrika või Hollandi kodakondne? Äkki keegi Ajaxi tundja teab.
                      Ei saanudki aru, kumb viigiga rohkem rahule jäi eile. Valencias on neid vanu tarku rebaseid muidugi palju, aga kardan, et Arsenal on juba CL-s nii palju kogemusi omandanud, et nad saavad järgmisel nädalal vajamineva viigi kätte.
                      Ainus mis häiris oli Soome kommentaatori erapoolikus, aga eks muidugi Ajaxil oli soomlane väljakul ka.

Kommentaar

Amsterdami superklubi Ajax jättis tõesti eile superhea mulje. Mängijad on veel pisut noored ja tihti juhtusid sisse sellised kogenematusest tingitud apsakad, aga üldiselt oli nende mäng vägagi nauditav. Mängujärgsetes kommentaarides mainis ka minu endine suuriidol Ronald Koeman, et on meeskonna mänguga väga rahul, eriti teise poolajaga, senini parim mäng CL-is. Vanameister on noored tõsiselt hästi mängima pannud.
                        Vaatame mis siis edasi saab, järgmises mängus ja loomulikult ka tuleval aastal.
                        Jalgpallihaigla liige

Kommentaar

Huvitav, kas Kaplinnas (vist?) sündinud Pienaar on Lõuna-Aafrika või Hollandi kodakondne?
                          Steven Pienaar on jah Lõuna-Aafrika koondises, kuigi mängida veel põhikoosseisus ei ole eriti palju saanud (ainult miski paar mängu or smth).
                          Cerveza.

Kommentaar

Mul oli eile suur õnn vaadata kõigepealt Arsenal - Roma mängu ja seejärel Inter - Newcastle\'t. Peab ütlema, et nii põnevaid ja närvilisi kohtumisi pole ammu näinud. Saab ikka väga selgelt aru, mis mängus on ja kui oluline kasvõi iga sööt on. Väga head mängud.

Arsenali poole pealt tegi minu arust parima mängu Pires, suisa imekombel jäid tema võimalused löömata, esile tooks ka Wiltordi. Kuigi, väga neid ülistada ei tohi, oma häid võimalusi nad siiski ära ei löönud (va Pires peavärava, aga võimalusi ka lisa lüüa oli palju)...Roma sattus mitmel korral väga pabinasse, puterdati, kuid Montella tegi vahetusest sisse tulles hea mängu, kusjuures tema kõrvalt puudus teine ründaja (nii Totti kui ka Cassano)

Newcastle ja Inter kohtumisest kiidaksin mina kõige rohkem Toldot, tema head tõrjed maksid Toonile võidu. Kaitses olid noored selgelt kogenematud ja see andis tunda. Puterdati ja ei oldud enesekindlad. Muidud Bellamy tagasitulek oli kindlasti hästi tunda, JJ tegi hea mäng Dyeri asemel. Solano lattilööki ei kommenteerikski...lihtsalt ebaõnn, mis muu..

Muidu ikka mõlema kohtumise puhul läks vilemehel nii mõnelgi korral mäng veidike kontrolli alt välja, eriti Arsenal - Roma esimese poolaja lõpul. San Siro viimased minutid olid samuti üks närvipundar, kuid kohtunik suutis mehed vaos hoida. Eriti tooks välja Bellamy, kes seekord ikka väga tagasihoidlik oli ja miski \"näitlemise\" pärast kollase sai, kuid ausalt - puude oli ja kukkumine ei olnud teesklus.

Kommentaar

taas kord kerge eelvaade tänaõhutstele mängudele:
                              dortmund-lokoole miskit erilist öelda,dortmund peaks oma võtma.....seis 3:1 või nii
                              madrid-milan:üks tänase õhtu parimaid mänge.....real on saanud oma kaua kadunud mängukindluse tagasi ja kindlasti tahab \"lõvikoopas\" oma võtta...koduliiga viimases mängus käis real üle racing santaderist 4:1 kui seevastu tegi ac milan kodus näotu 0:0 viigi chevoga...
                              juve-deppor:tänane \"tv kohutmine\".....olen juve poolt ning usun ka nende võitu.....juve väärib rohkem alagrupist edasipääsu kui deppor...
                              manu-basel:manu kui edasipääsu taganud meeskond laseb staaridel puhata ja naudib mängu....võit peaks ikkagi ära tulema,sest kaua see šveitsi kludi ikka üllatab.....

Kommentaar

Originally posted by H.M Murdock

juve-deppor:tänane \"tv kohutmine\".....olen juve poolt ning usun ka nende võitu.....juve väärib rohkem alagrupist edasipääsu kui deppor...
                                No Juve võitis, aga miks nad edasipääsu rohkem väärivad kui Deportivo

Kommentaar

Working...
                                X