Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Bayeri-mäng = mentaalne jalaga munadesse. Diaby sisuliselt jooksis kaitsjate ümber ringe.
No ma ütleks, et treeneri mõttes pole nagu ei edasi- ega tagasiminekut olnud. See kuidas kaitset ei saada ega saada korda on masendav. Tuleb muidugi tõdeda ka seda, et Akanji jätab siiski pigem kehva mulje ja Zagadou, kes on palju parem on koguaeg katki ehk oleks aeg kedagi keskkaitsesse tuua ja Akanji maha müüa vms.
Vahe teiega on märkamatult kärisenud juba 10p peale.
Ma tervet mängu muidugi ei näinud aga tundus, et ka mesilaste jalad/tiivad on juba pehmeks muutunud.
Üsna etteaimatav käik mesilaste poolt, olen isegi natukene pettunud.
Kasutaja JuriM küsimus on muidugi igati õigustatud. CLi mitte jõudmine oleks korralik katastroof ja tähendaks hulgimüüki (Axel Witsel, Manuel Akanji, Mahmoud Dahoud, Giovanni Reyna, Jude Bellingham, Raphael Guerreiro, Erling Haaland, ja Jadon Sancho.). Eks ole näha, kuidas varsad selle uudisega kohanevad ja kelle asemele leiavad.
Kommentaar