Emre Can oli kehv. Nii ei ole mõtet mängitada Teda.
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
Ei ole nõus. Ma olen siin korduvalt kirjutanud ja seda kinnitab ka BL väravavatevahe statistika, et meil ei ole endiselt kaitset, alahindamisega pole siin mingit pistmist. Emre Can ei kõlba enam kõrgel tasemel kaasa mängima.Algselt postitas Indrekolen Vaata postitustAlahindamisega...
Kommentaar
-
Selline spekulatsioon on õhus tõesti. Ühest küljest on see suur kaotus aga teisest küljest peab klubi õppima ka hakkama saama ilma Haalandita.Algselt postitas ElNino9 Vaata postitustHaalandi mängud selleks aastaks mängitud?
Kommentaar
-
Suur tõestamisekoht Malenile.Algselt postitas Kurat Vaata postitustSelline spekulatsioon on õhus tõesti. Ühest küljest on see suur kaotus aga teisest küljest peab klubi õppima ka hakkama saama ilma Haalandita.
https://www.t-online.de/sport/fussba...t-aussage.html
Kommentaar
-
“Dan-Axel Zagadou will play for the U23s at the weekend and then he can also play a role for us again,” Rose told Sport1 after the game. “Mo Dahoud may become an option in the next few days. Raphael Guerreiro still needs some time, he has a muscle fibre tear after all.”Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitustKirjutan esimest korda. Kaua Dahoud katki on?
Kommentaar
-
Ei ütleks. Algus oli väga hea aga ega kümnekesi ongi keeruline. Kaitse üldiselt hakkab tasapisi ilmet võtma (nt viimane mäng bundesis) ja kui saaks sellest vigastustetondist ka lahti siis võib asjad täitsa sujuma saada.Algselt postitas Wingback Vaata postitustPäris ligadi-logadi ikka viimasel ajal. Läheb keeruliseks nii.sigpic
Kommentaar
-
Olen planeerimas väikest reisikest ja oleks soov käia ka Dortmundi kodumängul. Internetiavarustes pileteid otsides paistab asi olevat puhas kunst. Kas ainus viis mõistliku raha eest pilet saada on viimasel hetkel läbi Dortmundi kodulehe? Seal väga ette nad ei paista müüvat või peab pigem meili teel oma soovi avaldama.
Kommentaar
-
Ei tahaks ettenutta aga tundub siiski esialgu, et Moukouko'st wunderkindi ei saa tänu vigastustele. Kas probleem on liiga noores eas liiga suurte koormuste peale viimine..
https://www.kicker.de/muskelfaserris...881055/artikel
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse

Kommentaar