Minu jaoks väga huvitav ja väga loogiline käik, põnev saab olla jälgida, et mis Rose kvaliteediga teha suudab, see muidugi eeldab seda, et Sancho, Haaland, Brandt jms suudetakse alles hoida. Ei taha Gladbachi satsile liiga teha, aga mängijate tasemevahe on ikka tegelikult korralik ja Dortmundis saab Rose kindlasti paremad vahendid ehitamaks meeskonda oma soovide järgi. Ütlen ausalt, et pärast Tuchelit vist esimene Dortmundi treener, kelle pärast ma ärevil olen.
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Borussia Dortmund
Collapse
X
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustBürki kehv hooaeg pole teab mis suur üllatus, ent Peter Gulacsi sügaval mudas siplemine küll.
Kommentaar
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustÜsna etteaimatav käik mesilaste poolt, olen isegi natukene pettunud.
Kasutaja JuriM küsimus on muidugi igati õigustatud. CLi mitte jõudmine oleks korralik katastroof ja tähendaks hulgimüüki (Axel Witsel, Manuel Akanji, Mahmoud Dahoud, Giovanni Reyna, Jude Bellingham, Raphael Guerreiro, Erling Haaland, ja Jadon Sancho.). Eks ole näha, kuidas varsad selle uudisega kohanevad ja kelle asemele leiavad.
Mida Dortmundi toetajad sellest ise arvavad?
Servus, Marco!
Gladbach have pre-poned the Mainz pre-match press conference for a day, to immediately address the issue and the growing noise surrounding the Rose decision.
It took place this morning and both Rose and Eberl were speaking.. this is brave, but pretty painful
[MEDIA=youtube]_kcOMbxCfrQ[/ME
Trying to counter what Eberl calls social media desinformation and "lies", about rows, mutiny, and trouble brewing behind the sce
Also Eberl, playing from the Bayern board PR playbook, claiming Gladbach to be victimized by what is a "problem of today's society"
Pick of the quote from Eberl: "If anything, the fans should be mad at me for allowing such a clause in Marco's contract - but hadn't I done so, I wouldn't have gotten Marco". nes.DIA] 
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Kommentaar