Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• ElNino9
    replied
    Dramatiseerid üle ning Lokomotiv ei kaota.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    vabalt võib lõpuvile kõlades olla tablool seis 2:1 või 3:1
    Ikkagi inimesed

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Ma tegelikult ei oota üldse lihtsat mängu ja vabalt võib lõpuvile kõlades olla tablool seis 2:1 või 3:1 aga eks juba varsti paistab.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied

Leave a comment:

• Pints
    replied
    On Bayernis inimlikkust või ei ole täna?
    Best I can do is 3:0*.

*Per poolaeg.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Tere. Ärge liiga palju sisse taguge.
    On Bayernis inimlikkust või ei ole täna?

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Täna sõidavad Bayerni mehepojad Moskvasse. Propagandakeskuse sellid võivad isegi vastu hakata, kuid ma loodan siiski mingit vähemalt kolmeväravalist võitu.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Gnabry näiteks jääbki teie vastu eemale, sest peab veel 10 päeva karantiinis olema.
    Või siiski 😂😂😂

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Ütle neile edasi, et Loko kaotas täna Venemaa viimasele kodus. Ei ole mõtet täistuuril mängida
    See veel lõppeb sellega, et ma ei saagi oma paljajalu jooksu Allianz Arenal teha, kui hakkan selliseid asju soovitama, mis ei kuulu minu pädevusse.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Ma paraku tean ainult Bayerni innovatsioonijuhti ja 1-2 noortetreenerit aga kui see peaks jutuks tulema, siis kindlasti annan sinu soovitused edasi.
    Ütle neile edasi, et Loko kaotas täna Venemaa viimasele kodus. Ei ole mõtet täistuuril mängida

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Minu meelest polnud väga vahet. Gaasil hoiti jalga edasi. Frankfurti mängijad olid lõpus juba süsid ka. Sane lõi küll värava, aga mängis äärmiselt kehvasti. Jooksis ummuksisse, kaotas palli ja ei tundunud ülepea motiveeritud mängus osalema.

Costa jättis hea mulje. Jagus kõikjale ka ja oli indu täis. Otseselt ei ütleks peale Sane kellegi kohta halba sõna. Masinavärk toimis kenasti. Hernandez on tõeliseks härjaks muutunud ja vasakkaitse suht omastanud. Ja Daviese ilme järgi veel paariks kuuks vähemalt.

Kohtunik oli ka suurepärane minu meelest.
    Kohtuniku osas olen päri, Sane suhtes olen olnud varasemalt kriitiline aga täna oli OK, Costa üllatas positiivselt ja Lucas oli tõesti härg. Bayerni mängijate füüsiline võimsus on tõesti olnud juba mitmendat mängu järjest lausa ulmeline. Tänud jagamast, sest pole kindel kas viitsin I poolaega järelvaadata.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Kui vaja, võin ma Kahnile helistada homme mingi 11 paiku. Siis peaks ta hommikuste rappimistega ühel pool olema. Palun noored Moskvasse saata. Las näevad ka, mis elu on.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Ees on rasked mängud Kölni, Salzburgi ja Dortmundiga. Moskvas on ainuõige põhimeestele puhkust anda.
    Ma paraku tean ainult Bayerni innovatsioonijuhti ja 1-2 noortetreenerit aga kui see peaks jutuks tulema, siis kindlasti annan sinu soovitused edasi.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Tänud, kasutaja Ibanez, et võtsid vaevaks kiire ülevaate kirja panna, sest endal jäi I poolaeg nägemata.
    Kas sinu hinnangul muutus ka miskit võrreldes esimese poolajaga (taktikaliselt/individuaalselt)?
    Nii oskan paremini II poolajal nähtut enda tarvis paremini mõtestada.
    Minu meelest polnud väga vahet. Gaasil hoiti jalga edasi. Frankfurti mängijad olid lõpus juba süsid ka. Sane lõi küll värava, aga mängis äärmiselt kehvasti. Jooksis ummuksisse, kaotas palli ja ei tundunud ülepea motiveeritud mängus osalema.

Costa jättis hea mulje. Jagus kõikjale ka ja oli indu täis. Otseselt ei ütleks peale Sane kellegi kohta halba sõna. Masinavärk toimis kenasti. Hernandez on tõeliseks härjaks muutunud ja vasakkaitse suht omastanud. Ja Daviese ilme järgi veel paariks kuuks vähemalt.

Kohtunik oli ka suurepärane minu meelest.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Andsime juba täna, et ta ikka teie vastu valmis/vormis oleks.
    Ees on rasked mängud Kölni, Salzburgi ja Dortmundiga. Moskvas on ainuõige põhimeestele puhkust anda.

Leave a comment:

Working...
X