Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustvabalt võib lõpuvile kõlades olla tablool seis 2:1 või 3:1
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustOn Bayernis inimlikkust või ei ole täna?
*Per poolaeg.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustTere. Ärge liiga palju sisse taguge.
Leave a comment:
-
Täna sõidavad Bayerni mehepojad Moskvasse. Propagandakeskuse sellid võivad isegi vastu hakata, kuid ma loodan siiski mingit vähemalt kolmeväravalist võitu.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustGnabry näiteks jääbki teie vastu eemale, sest peab veel 10 päeva karantiinis olema.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustÜtle neile edasi, et Loko kaotas täna Venemaa viimasele kodus. Ei ole mõtet täistuuril mängida
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMa paraku tean ainult Bayerni innovatsioonijuhti ja 1-2 noortetreenerit aga kui see peaks jutuks tulema, siis kindlasti annan sinu soovitused edasi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMinu meelest polnud väga vahet. Gaasil hoiti jalga edasi. Frankfurti mängijad olid lõpus juba süsid ka. Sane lõi küll värava, aga mängis äärmiselt kehvasti. Jooksis ummuksisse, kaotas palli ja ei tundunud ülepea motiveeritud mängus osalema.
Costa jättis hea mulje. Jagus kõikjale ka ja oli indu täis. Otseselt ei ütleks peale Sane kellegi kohta halba sõna. Masinavärk toimis kenasti. Hernandez on tõeliseks härjaks muutunud ja vasakkaitse suht omastanud. Ja Daviese ilme järgi veel paariks kuuks vähemalt.
Kohtunik oli ka suurepärane minu meelest.
Leave a comment:
-
Kui vaja, võin ma Kahnile helistada homme mingi 11 paiku. Siis peaks ta hommikuste rappimistega ühel pool olema. Palun noored Moskvasse saata. Las näevad ka, mis elu on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas telekavaataja Vaata postitustEes on rasked mängud Kölni, Salzburgi ja Dortmundiga. Moskvas on ainuõige põhimeestele puhkust anda.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustTänud, kasutaja Ibanez, et võtsid vaevaks kiire ülevaate kirja panna, sest endal jäi I poolaeg nägemata.
Kas sinu hinnangul muutus ka miskit võrreldes esimese poolajaga (taktikaliselt/individuaalselt)?
Nii oskan paremini II poolajal nähtut enda tarvis paremini mõtestada.
Costa jättis hea mulje. Jagus kõikjale ka ja oli indu täis. Otseselt ei ütleks peale Sane kellegi kohta halba sõna. Masinavärk toimis kenasti. Hernandez on tõeliseks härjaks muutunud ja vasakkaitse suht omastanud. Ja Daviese ilme järgi veel paariks kuuks vähemalt.
Kohtunik oli ka suurepärane minu meelest.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustAndsime juba täna, et ta ikka teie vastu valmis/vormis oleks.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: