Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Bayern München

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

• rainis007
    replied
    Algselt postitas Pints Vaata postitust
    Alaba jõudis siis täna korduvalt toonitada, kui haavunud ta on, kuidas kuulis sellest tähtajast alles läbi meedia ja et Bayerni soov teda Sane vastu vahetada olla olnud tõsine solvang/kõrvakiil.

Kalle, The Athletic, Falk ning kõik vähegi usaldusväärsemad väljaanded/allikad kinnitavad nagu ühest suust, et vahetus polnud kordagi laual ning Bonke ja Falk täpsustasid, et idee vahetuseks tuli... üllatus-üllatus hoopis Alaba enda agendilt Pini Zahavilt, keda Uli juba jõuds ahneks pirajaaks nimetada.

Kurb kui sellisel moel jääme mitmekülgsest, parimasse ikka jõudnud, omakasvandikust tasuta ilma.
    Kahju, kui asi inetuks läheb.
    Ja kahju on nii suurepärast jalgpallurit kaotada.

Aga on päevselge, et oma suurima osa prime karjäärist on ta andnud ja panustanud ikkagi Bayerni edu heaks. Oma elu parimad aastad on ta klubis olnud ja lahkudes 29 aastasena (!!) võib tal olla ehk jah sellised 3-4 aastat tipus jäänud, samas Bayernis olnud põhimängija 10 aastat!

Muidu see "parimasse ikka jõudnud omakasvandikust tasuta ilma jäämine" jättis muidu nagu sellise mulje, et lahkuja oleks oma läbimurdehooaega lõpetav 22-aastane supertalent

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Alaba jõudis siis täna korduvalt toonitada, kui haavunud ta on, kuidas kuulis sellest tähtajast alles läbi meedia ja et Bayerni soov teda Sane vastu vahetada olla olnud tõsine solvang/kõrvakiil.

Kalle, The Athletic, Falk ning kõik vähegi usaldusväärsemad väljaanded/allikad kinnitavad nagu ühest suust, et vahetus polnud kordagi laual ning Bonke ja Falk täpsustasid, et idee vahetuseks tuli... üllatus-üllatus hoopis Alaba enda agendilt Pini Zahavilt, keda Uli juba jõuds ahneks pirajaaks nimetada.

Kurb kui sellisel moel jääme mitmekülgsest, parimasse ikka jõudnud, omakasvandikust tasuta ilma.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    ... Ja veel tead küll kellele ��

Sorri, et teie teemat risustan. Meistrite Liiga on ainus võimalus suurte teemades postitada. Varsti kolin Venemaa jalgpalli tagasi.
    The one we don't speak of...

Aga postita julgelt ja ei pea kuskile kolima.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    näidanud hambaid Atleticole (2-3) ning Liverpoolile (3-4)...
    ... Ja veel tead küll kellele 😂

Sorri, et teie teemat risustan. Meistrite Liiga on ainus võimalus suurte teemades postitada. Varsti kolin Venemaa jalgpalli tagasi.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Nasfal Vaata postitust
    Salzburg on pigem selline, et võimas rünnak ja lõbus mängupilt, aga kuna koduliigas domineeritakse nii hullult, siis CL-is on kaitsega probleemid. Bayern ja Flicki kogu respecti juures Salzburgi vastu söövad selliseid hommikuks.
    Tõsi, Red Bull nopib tiitleid järjest aga ma kipun arvama, et seos koduliigas domineerimise ja mõneti "kahvatute" esitustega Euroopas on mugav aga meelevaldne oletus, sest Austria Bundesliga on tugevam, kui me tihti arvame. Salzburg on edukalt teinud seljad prügiseks tiimidel nagu Rosenborg, Celtic, RB Leipzig, Club Brugge, Napoli, Genk ja näidanud hambaid Atleticole (2-3) ning Liverpoolile (3-4). Austria liiga hoiab hetkel tugevat 12. kohta UEFA edetabelis, jäädes Hollandist maha õige napilt. Lisa siia Wolfsbergeri ja/või Rapid Wieni korralikud ponnistused Euroopas ning saamegi juba oluliselt parema ülevaate.

Minu hinnangul on neil olemas nii taktikaline pädevus kui ka personal, et olla Bayerni jaoks üsna ebamugav vastane.

Leave a comment:

• Nasfal
    replied
    No eks me siis selle nimel pinguta, et te meid ei vihkaks.

Ma kindlasti ei soovi Salzburgi alahinnata, tegemist on äärmiselt südika vastasega, kelle ridades pallib mitmeid talente (Szoboszlai näiteks) ning keda juhendab asjalik treener aga vast suudame punktid ka ilma Sületa koju tuua. Sellest kõigest tingituna hindasin ka Loko poolt saavutatud viiki äärmiselt kõrgelt. Ehk pole kõige tabavam võrdlus aga minu jaoks on Sazburg selline Ajax Lite juba mitu hooaega järjest - potential giant slayer.

Edit: Hansi sõnul jääb Goretzka ka homme eemale.
    Salzburg on pigem selline, et võimas rünnak ja lõbus mängupilt, aga kuna koduliigas domineeritakse nii hullult, siis CL-is on kaitsega probleemid. Bayern ja Flicki kogu respecti juures Salzburgi vastu söövad selliseid hommikuks.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas telekavaataja Vaata postitust
    Kui te Salzburgi 2 korda ei võida, siis kogu Lokomotivi ühing vihkab teid.
    No eks me siis selle nimel pinguta, et te meid ei vihkaks.

Ma kindlasti ei soovi Salzburgi alahinnata, tegemist on äärmiselt südika vastasega, kelle ridades pallib mitmeid talente (Szoboszlai näiteks) ning keda juhendab asjalik treener aga vast suudame punktid ka ilma Sületa koju tuua. Sellest kõigest tingituna hindasin ka Loko poolt saavutatud viiki äärmiselt kõrgelt. Ehk pole kõige tabavam võrdlus aga minu jaoks on Sazburg selline Ajax Lite juba mitu hooaega järjest - potential giant slayer.

Edit: Hansi sõnul jääb Goretzka ka homme eemale.

Leave a comment:

• telekavaataja
    replied
    Kui te Salzburgi 2 korda ei võida, siis kogu Lokomotivi ühing vihkab teid.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Pöörane päev.

Süle andis positiivse proovi ning vähemalt hetkel jääb Salzburgi ja mesilaste vastu eemale.

Lisaks võttis Bayerni juhtkond oma pakkumise (€16M aastas viieks aastaks) Alabale üldse tagasi, sest tema esindajale(Pini Zahavi) seatud tähtaaeg kukkus ning Alabaga ilmselt enam ei arvestata peale seda hooaega. Karm aga Alaba saab ainult ennast süüdistada, et asja nii kaugele lasi. Jõudis viimane juba pressiteates mainida, et tema ei teadnud tähtajast midagi ning Bayern on alati olnud tema esimene valik jne. Hainer ka kinnitas, et pakkumine pole enam laual - seega asi ametlik.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Täna pole plaanis kedagi võtta(ehk Choupo-Moting ja Sarr episoodiliselt), naudin lihtsalt mängu silmad punnis.
    Nii palju kui lasti mängu vaadata, oli Köln väga südi. Mulle meeldib kui liigas ikka vastu ka hakatakse. Sarri kohta nii palju, et ikkagi ei ole mina kindel, mis sell ta on selline. Kas sarriball peaks Bayerni ridades toimuma. Kohe ei ruttas teda täiega trampima aga senise põhjal ei ole ta mulle teps mitte meeldinud. Samas tundub universaalne mängija, kes toimetab mõlemas ääres.

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust

Pints, kelle sihikule võtad?
    Täna pole plaanis kedagi võtta(ehk Choupo-Moting ja Sarr episoodiliselt), naudin lihtsalt mängu silmad punnis.

Leave a comment:

• Pints
    replied

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Täna võtame mõõtu Kölniga. Ei tahaks uskuda, et siin mingeid probleeme peaks ja võiks tekkida. Gladbach mängib RB Leipzigiga ja võib olla saame lõpuks troonile tagasi päeva lõpuks.

Pints, kelle sihikule võtad?

Leave a comment:

• Pints
    replied
    Algselt postitas Ibanez Vaata postitust
    Ma vahest ka valin mõne mängija välja ja jälgin huviga seda, mida ta teeb. Olenemata palli asukohast. Aga see on pigem selline kord viie mängu jooksul. Viimati sai sedasi tehtud Thiago puhul tema lahkumismängul. Et veel viimast korda seda toorest talenti meie särgis näha.

Ilmselt tuleb järgmine selline juhus, kui Roca saab algkoosseisus peale.
    Jep, sama siin ja siis kui kaitse lekkis sai silmad punnis ainult jälgitud, kuidas liikumised kaitsefaasis toimusid - kas pakuti kaitjatele tuge keskväljalt või mitte, kas ääred katsid ette tormavaid kaitsjaid, kuidas Neuer end positsioneeris jne. Muidugi on ka mänge, kus ma lihtsalt naudin esitust tervikuna, jälgin palli ja süvitsi ei keskendu.

Leave a comment:

• Ibanez
    replied
    Kuna ma see mäng keskendusin suuresti poolaka ilma pallita liikumistele ja positsioneerimisele (minu kiiks, et valin teatud mängudes üks-kaks mängijat või liini välja ning keskendun suuresti neile, mitte pallile), siis märkasin seda sulgu aga olin ka üllatunud, et kordust ei näidatud. Lewa mäng on aastatega oluliselt mitmekülgsemaks muutunud, metsikult teeb musta tööd, tõmbab mängu laiali ning töötab ennastsalgavalt kaitsesse - lausa lust on teda jälgida.
    Ma vahest ka valin mõne mängija välja ja jälgin huviga seda, mida ta teeb. Olenemata palli asukohast. Aga see on pigem selline kord viie mängu jooksul. Viimati sai sedasi tehtud Thiago puhul tema lahkumismängul. Et veel viimast korda seda toorest talenti meie särgis näha.

Ilmselt tuleb järgmine selline juhus, kui Roca saab algkoosseisus peale.

Leave a comment:

Working...
X