"I'm in good hands @fcbayern - It's God who decides."
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
L’Equipe kirjutab, et Didier Deschamps soovis Bouna Sarri koondisesse kutsuda, lend oli juba broneeritud aga Bayern andis mõista, et tervislikel põhjustel pole see hetkel võimalik. Vihjatakse tugevalt aga läbi lillede, et Bayern lihtsalt keeldus mängijat koondise juurde lubamast ja käidi letti mugav vabandus. Ilmselt kasutajad Mask ja/või Rocheteau teavad minust rohkem või oskavad täpsustada/ümber lükata.
"I'm in good hands @fcbayern - It's God who decides."
-
Hehee, ma tabasin just end mõttelt, et Bayerni juhendab Herr Flick. Kes naljast aru sai sellele jäätis
Leave a comment:
-
Kimmich jääb väidetavalt kuni kolmeks kuuks eemale(pole veel ametlikult kinnitatud).
Martinez ei kesta enam rohkem kui 45min, Dantas ei saa enne jaanuari esindusmeeskonna eest pallida, Roca pole veel valmis ning Tolisso-Goretzka paar ei toimi hetkel korralikult. Läheb keeruliseks aga in Hansi we trust.
Edit: Andeka aga toore Tanguy Nianzou unustasin sootuks aga ta üldse katki hetkel.
Leave a comment:
-
Oleks Haalandi asemel Lewa löögiga vend olnud, oleks võinud tappa saada. Jõudu ja kõike Haalandil kõvasti aga palju oli täpsusest vajaka. Kimmich on suur kaotus aga õnneks on meil väga hea pink, mis puutub keskvälja.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustMa ütlen nii palju, et minu arvates on ta täiesti puuduliku kasuteguriga, mis puudutab rünnakule panustamist. Teisel poolajal oleks imelise peapalliga värava kinkinud vastasele peaaegu. Juu ta on hea mängija, muidu Hansi poleks teda võtnud. Aga mina ei oska seda headust näha kusagil veel. Kõva sõna muidugi, et tegi täismängu Dortmundi vastu ja otseselt ei kärisenud tema pealt ka midagi.
Loodetavasti Kimmichil pole miskit tõsist, muidu läheb asi hapuks(Hansi oli väga kidakeelne aga see ka loomulik, sest uuringuid pole veel tehtud).
Vaadates seda, siis kasutati enda võimalused pea ideaalselt ära ja mesilased õnneks mitte.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustMa esimest poolaega ei näinud (pidin sumpama Tapa metsades), kuidas tal esimesed 45 minutit õnnestusid?
Leave a comment:
-
Algselt postitas Ibanez Vaata postitustSarr vist alustab raisk.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Pints Vaata postitustSamas ega ma ei kurda, täpselt sellise profiiliga agressiivne Kamikaze-kaitsja meil puudu oligi aga hind oli ikka üsna krõbe. Lucas-Süle keskkaitsepaar sisendab vähemalt mulle piisavalt kindlust, sest mõlemad on kärmed, äärmiselt jõulised, õhus head ning sobivad nagu valatult Hansi plaanidesse. Kui prantslane terve suudab püsida, siis igat kopikat väärt.Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustTundub ka, et nüüd juba läheb ja saab hinnalipikut väljakul tõestada . Niko käe all oli vist pigem, kui mitte paaria staatuses, siis kindel pingipoiss
Maguire maksis 7 miljonit rohkem.
Ma tean kumba ma eelistaks koosseisus näha
Leave a comment:
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustTundub ka, et nüüd juba läheb ja saab hinnalipikut väljakul tõestada . Niko käe all oli vist pigem, kui mitte paaria staatuses, siis kindel pingipoiss
Leave a comment:
-
Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitustTundub ka, et nüüd juba läheb ja saab hinnalipikut väljakul tõestada . Niko käe all oli vist pigem, kui mitte paaria staatuses, siis kindel pingipoiss
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: