Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
FC Bayern München
Collapse
X
-
Choupo-Moting ka ametlik.
Leping aastaks ja tuli tasuta.
PSGst muidugi kahju, et oma kõige väärtuslikumast mängijast ilma jäid.
Pole kindel kas Neymar ja Mbappe suudavad tekkinud tühimiku täita või mitte aga see pole meie mure.
Leave a comment:
-
Costa siis tagasi. Aastane laen ja maksame palga kinni.
Minul tema vastu mingeid sooje tundeid küll pole. Huvitav mida Uli sellest arvab, sest läksid Costaga korralikult raksu kunagi.
Leave a comment:
-
Algselt postitas Mask Vaata postitustSarri näol on tegemist parema äärekaitsja/poolikuga, kes karjääri algul mängis äärepoolikut, kuid paar hooaega tagasi hakkas Rudi teda olude sunnil äärekaitses kasutama, ja seal sai ta üllatavalt hästi hakkama. Möödunud hooajal leidis end taas tihedamini kõrgemal pallimas, kuna Thauvin oli terve hooaeg vigastusega audis. Kui Bayern ostis ta eesmärgiga äärekaitses kasutada, mida ma arvan, et tehti, siis nõrk koht on vast 1v1 kaitsmine (vahel võib end ka ette unustada). Kui aga äärepoolikusse, siis suuri statistlisi numbreid (väravaid, sööte) talt oodata ei ole. Samas Bayernil on ka kordi paremad ründajad, kui Marseille'l Sarri seal oleku ajal on olnud. Aga ma usun, et ta osteti ikkagi vahetusmeheks, millena ta võib üsna väärt mängumees olla.
Muidugi viskasin pilgu peale lehtedele nagu WhoScored ja piilusid 1-2 klippi YouTubes aga sealt täit ülevaadet ei saa. Usun ka et toodi äärekaitsesse, sest Pavard on hetkel omadega üsna läbi ja vajab hädasti puhkust.
Leave a comment:
-
Sarri näol on tegemist parema äärekaitsja/poolikuga, kes karjääri algul mängis äärepoolikut, kuid paar hooaega tagasi hakkas Rudi teda olude sunnil äärekaitses kasutama, ja seal sai ta üllatavalt hästi hakkama. Möödunud hooajal leidis end taas tihedamini kõrgemal pallimas, kuna Thauvin oli terve hooaeg vigastusega audis. Kui Bayern ostis ta eesmärgiga äärekaitses kasutada, mida ma arvan, et tehti, siis nõrk koht on vast 1v1 kaitsmine (vahel võib end ka ette unustada). Kui aga äärepoolikusse, siis suuri statistlisi numbreid (väravaid, sööte) talt oodata ei ole. Samas Bayernil on ka kordi paremad ründajad, kui Marseille'l Sarri seal oleku ajal on olnud. Aga ma usun, et ta osteti ikkagi vahetusmeheks, millena ta võib üsna väärt mängumees olla.
Leave a comment:
-
Bouna Sarr medicalis.
Kasutaja Mask võiks mängija kohta lause või kaks kirja panna(mida oodata, mida karta, tugevused/nõrkused), muidugi kui selleks aega ja tahtmist on.
Leave a comment:
-
Algselt postitas nikitheone Vaata postitustMiks Moskvasse? esimene mäng ju kodus
Leave a comment:
-
Fakk, nüüd on flop-mängude limiit ära täidetud ja Moskvasse lendavad max level vihased täkud.
Leave a comment:
-
Mis kaitsemäng see on viimasel ajal? Kui veel kaks väravat edu ära antakse, tuleb hakata mehi peksma vist.
Leave a comment:
-
Chupo-Moting ja Sarr tulemas ja Zirkzee laenule minemas. Moting on küll veider lüke aga noh keegi peab pinki ka soojas hoidma.
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: