Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kas täna on esimene kord, kui kaksikud Saksa koondises koos algkoosseisus alustavad? Ehk siis võib kuulda kommentaatoritelt: "Bender kaotab palli ära ning Bender paikab Benderi eksimuse kohe" Üldiselt võinuks Bayerni vaatevinklist Götze ja Boateng pingilt alustada. Löw ikka ei tahtnud Bayernile kaarte kätte mängida laupäevaks.
Lõpu"löök" oli nagu Debsi ema, naeruväärselt hale, 3 meetrilt tühjast väravast viimasel hetkel niimoodi mitte skoorida, valuslt haledad, prügiliiga kõrgtase, ja muidugi kõik need jubedad daivimised - uued sukeldumise kuningannad on sündinud, Löw ja tema üksteist luike
Ma saan aru kui Delfis mõni laps teeb emade kohta nalju, aga isegi sina oled nii sitt ja hale. Hale vend oled ei muud
Mine kaebama nüüd kuidas ma sulle nähvasin jälle. Nagu sa seda juba eelmine kord tegid tropp
Lõpu"löök" oli nagu Debsi ema, naeruväärselt hale, 3 meetrilt tühjast väravast viimasel hetkel niimoodi mitte skoorida, valuslt haledad, prügiliiga kõrgtase, ja muidugi kõik need jubedad daivimised - uued sukeldumise kuningannad on sündinud, Löw ja tema üksteist luike
Mäng läbi ja natuke jäi v6idust puudu intriige on mängus kyll ja rohkemegi 1:1 FT
Minu arvates selline tüüpiline Itaalia-Saksamaa vastasseis. Polnud väga halb ega samuti väga hea. Muidugi Bender ja Reus oleks võinud viimasel minutil kuidagi palli kahepeale tühja väravasse lükata.
Leave a comment: