320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Ter Stegen - Korb, Günter, Ginter, Knoche - Leitner, Can, Younes, Meyer, Volland - Hoffmann
-
Homme saab siis U-21 finaalturniir alguse, Saksamaal esimene mäng Serbiaga ning seda kannab üle ka VSB.
Sats on päris korralik, eesotsas Leno, Ter Stegeni, Cani, Meyeri, Gnabry ja Vollandiga. Ise vaatan kindlasti ja tõenäoliselt annan ka mingi ülevaate pärast mängu lõppu.
Leave a comment:
-
Ma juba mitmendat korda loen siin foorumis erinevate rahvuskoondiste toetajate vahelist arutelu teemal, et kelle koondises on rohkem omasid ja kelle koondis on üks välismaalaste meeskond... Üldjoontes tulevad siia need sellel teemal sõna võtma, kelle lemmikute hulka Saksamaa ei kuulu. Usun, et samad arutelud käivad ka muudes foorumites, aga mina neid ei loe, nii et ei saa 100% kinnitada.
Leave a comment:
-
Algselt postitas reio Vaata postitustMehed, me elame 21. sajandil Euroopas, mis kuradi arutelu see üldse on. Täiesti normaalne, et inimesed liiguvad ja riikides elavad eri rahvusest inimesed.
Leave a comment:
-
Seda enam Saksamaast rääkides, kus koondises mängivad mehed kes on terve elu seal riigis elanud, mitte pole tegemist katari suguse moodustisega.
Leave a comment:
-
Mehed, me elame 21. sajandil Euroopas, mis kuradi arutelu see üldse on. Täiesti normaalne, et inimesed liiguvad ja riikides elavad eri rahvusest inimesed.
Leave a comment:
-
Algselt postitas bubbles Vaata postitustMinu viga, pidasin kedagi teist silmas.Samas Serbia/Horvaatia päritolu mehi pole üldse, mis mõnevõrra üllatav, kuna Saksamaal peaks sealtkandist üsna palju rahvast olema.
Leave a comment:
-
Asamoahl vist küll mingit seost Saksa koondisega pole. Teised küll. Khedira unustasid ka mainida.
Leave a comment:
-
kõik need poolakate pidevad äramainijad ei nimeta kunagi aga nimesid Özil, Boateng, Gündogan, Mustafi, Asamoah jne
olen alati mõelnud - miks ? et poolakad on etniliselt sakslastest palju kaugemad ja võõramad kui need teised?
Klose isa aga on etniline sakslane
Leave a comment:
-
See ei olnud üldse minu postituse point. Lihtsalt lahe mõelda, et poolakad on Saksamaal nii kaugele jõudnud, nii tennises kui ka jalkas.
Leave a comment:
-
Algselt postitas StokMuidu oled tore troll, aga nüüd norid ignoori? Mine kooseluseaduse teemasse selle jutuga.
Leave a comment:
-
Angelique Kerberova, Sabine Lisicki, Miroslav Klose, Lukasz Podolski....
Palju toredaid sakslasi :P
hehee, Eesti võiks ka paar talendikat inimest kodustada. Mis Galojannist sai?
Leave a comment:
-
Poldi nüüd koondise ajaloos ainuisikuliselt snaiper nr. 3
temal nüüdseks löödud 48 , edasi Völler ja Klinsmann 47-ga
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Leave a comment: