Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Saksamaa koondise tegemised
Collapse
X
-
Minule 3:0 sobib, peamine, et ise mõnda lolli kala sisse ei tee ja svenskadel ära ei lase lüüa, tõenäoliselt varsti Schürrle ja muud poisid ka sisse!
-
Suurepärane pela,swensonid ei saaa midagi aru ,mis väljakul toimub
3:0 on ikka njh... tahn lisa veel....
Leave a comment:
-
Nurgalöögijärgne olukord, Müller esimesest postist peaga lükkab pendla punkti suunas, kust Mertesacer otse peale virutab.Algselt postitas ericbana Vaata postitustPoisid, ma tõmbasin kohvi kurku kui nägin et Mertesacker onvärava löönud. Kuidas see juhtus? Korner või karistuslöögiolukord?
Leave a comment:
-
ericbana, standardijärgselt, JALAGA
Super mäng, lihtsalt nagu mingite fääride vastu veeretaks, okok nii hull pole, aga üle oleme metsikult,
Leave a comment:
-
Rünnakul lõi. Otsajoone juures lükati peaga tagasi värava keskele ja sealt lõi viie joonepealt.Algselt postitas ericbana Vaata postitustPoisid, ma tõmbasin kohvi kurku kui nägin et Mertesacker onvärava löönud. Kuidas see juhtus? Korner või karistuslöögiolukord?
Leave a comment:
-
Poisid, ma tõmbasin kohvi kurku kui nägin et Mertesacker onvärava löönud. Kuidas see juhtus? Korner või karistuslöögiolukord?
Leave a comment:
-
Kroos teenis tänu heale mängule Iirimaa vastu koha siis algkoosseisus.
Leave a comment:
-
Algselt postitas kalmaar Vaata postitustKas keegi hea inimene saab siia ka tänase smurfide mängu streami sokutada?This website is for sale! thefirstrow.eu is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, thefirstrow.eu has it all. We hope you find what you are searching for!
Sealt leiad midagi
v6i siis
Leave a comment:
-
Kas keegi hea inimene saab siia ka tänase smurfide mängu streami sokutada?
Leave a comment:
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Leave a comment: