320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Saksamaa koondise tegemised

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

    Algselt postitas Memento Vaata postitust
    Ega kaks põlvevigastust hooaja jooksul ei saagi väga head hooaega teha lasta...

    E: vähe tõsisemat sorti vigastused ka, sest ega need teda nädalaks-paariks kõrvale ei jätnud.
    Täpselt nii. Seda ma halva hooaja all mõtlesingi. Loodame, et järgmine hooaeg tal kõik tipp-topp. Vanus lubab mitmed aastad veel kindlasti koondises mängida ning üpriski resultatiivne kutt samuti.

    Kommentaar


      Algselt postitas kampsun Vaata postitust
      Täpselt nii. Seda ma halva hooaja all mõtlesingi. Loodame, et järgmine hooaeg tal kõik tipp-topp. Vanus lubab mitmed aastad veel kindlasti koondises mängida ning üpriski resultatiivne kutt samuti.
      Ah, minu vabandused, et me ühel lainepikkusel polnud.

      Aga jah, ma olen sellega päri, et ta järgmisel hooajal võiks korralikku mängu teha, sest minu jaoks on tegemist üpriski sümpaatse mängumehega.

      Sellega seonduvalt: kas Saksamaa läheb 4-6-0 peale või pannakse näiteks Reus ründajaks? Sest Klosega ju ometigi MM-il ei alustata. Ei julgeks küll vähemalt uskuda, et tema peale väga loodetakse.

      Kommentaar


        Khedira sai treeninglaaegris testmängus U-20 koondise vastu taas löögi vastu paremat põlve ja pidi vigastusega platsilt lahkuma. Vigastuse tõsidus on veel teadmata.

        Bildi artikkel: http://www.bild.de/sport/fussball/sa...7226.bild.html

        Kommentaar


          21.30 Mönchengladbachis Kameruni vastu. Klose istub pingil ning esialgu Gerd Müllerist mööduma ei hakka. Algkoosseisus 4 Bayerni, 4 Dortmundi, 2 Arsenali, 1 Reali mängija.

          Kommentaar


            Striimi?
            Parem georg otsas kui Paul keres.

            Kommentaar


              Algselt postitas Sir. Nuutu Vaata postitust
              Striimi?
              Näiteks see või see.

              Kommentaar


                Muret teeb kaitseliin,kuidagi väääga aeglane.
                Olen see kes olen

                Kommentaar


                  Vaatan mängu järgi hetkel, 1 poolaeg oli küll suht kehv ikka. Reus ainuke mees, kes silma jäi, suurepärane kiirus ja senderdused lihtsalt jumalikud.

                  Kommentaar


                    Suht mannetu mäng ikka, Podolski paistis pärast vahetust silma ja Schürrle töötas kõvasti, muud nagu öelda polegi. Rünnak on kuidagi hambutu ja ega kaitse parem pole. Mõlemad väravad olid sellised, kus lihtsalt vahiti jalad sirgu pm..


                    Reedel siis vs Armeenia.


                    Ma tahaks midagi taolist näha Brasiilias.


                    --------------Neuer------------
                    Höwedes--Mats----Per-----Lahm
                    ----------Sami----Kroos--------
                    Müller--------Özil----------Reus
                    -------------Schürrle-----------

                    Götze on minu arust viimasel ajal väga kehv olnud, üldse ei olel väga Bayernis silma paistnud, vahepeal oli väga heas vormis ja lammutas kolle järjest, aga suht ebastabiilne ikka. Kaitses Höwedesi asemel võib Lahm olla ja LBna veel keegi teine, Durm ma arvan, et ei vea välja. Schmelzerist ei ole ammu midagi kuulnud. Keskväljal Kroos ja Khedira tundub täitsa normik variant, Bastian vajadusel ka. Kroos eksis eile päris palju, kuid ega sinna kedagi teist polegi panna. Özil nr10 kohal, eile oli täiesti kadunud pm, aga ega Kamerun ruumi ka ei andnud. Paremal äärel Müller, terve mängu kadunud ja siis tegi õigeaegse jooksu ja lükkas kenasti ära, samuti üks kõva tööloom ja meeskonna hing, kindlasti peaks sees olema. Vasakul äärel Reus ja siin olen ma praegu kõige kindlam, tema on kindel algkoosseisu mees ja mina loodan, et MMil hakkab ta kõvasti ise tegema, päris heas vormis on. Schürrle tipus, eelistan Götze asemel, sest ta on kaitsetöös kõvasti parem, Chelsea buss on omad korrektiivid vast teinud

                    Kommentaar


                      miks Schweinile Sami´t eelistad?

                      Kommentaar


                        BOOM. Brasiiliasse ei lenda Mustafi, Volland ja Schmelzer!

                        Eilse mängu algus oli hea kuid mida aeg edasi seda allamäge kõik jooksis. Özil oli katastroof. Götze ees ei toiminud. Kaitse kokkumäng oli kehv ning meeskond ei püsinud kompaktselt. Mirol olid mõningased probleemid ning Löw otsustas teda mitte kasutada.

                        E: Lõplik koosseis:

                        Kommentaar


                          Kuidagi lõdvalt võetakse veel. Mulle tundub ka, et hetkel ei ole veel sellist head lõhkuvat poolikut (CDM), mis on hetkel koondise kriitiline haavatavus. Kui kasutada Saksa koondise etalonina Bayernit ja Dortmundi, siis viimased kaks hooaega on ennekõike Bayerni, kui ka väiksemal määral Dortmundi peal näidanud, et ühe pass masteri kõrvale peab panema tugeva mängulõhkuja (Martinez). Hetkel ei ole Khedira veel selleks rolliks valmis (loodetavasti suudab ta paari nädalaga ennast nõutava taseme vormi tõsta). Nt Schweinsteiger - Kroos on tagab küll selle, et pass completion rate on väga hea, aga kardan, et sellele vaatamata ei suudeta vastase rünnakuid varakult maha võtta ehk et mõlemad mängumehed on kohati kattuvate omadustega ja lõhkumises on Khedira neist tugevam. Lahm CDMis on ilmselt üsna OK valik, aga käesolev aasta Bayernis on näidanud, et Lahm ei ole Martinez, nagu ei ole seda omadustelt ka Schwein ja Kroos. Kroosi näeks pigem Özili asendajana/vahetusena, sõltuvalt viimase vormist.

                          Pakuks enda eelistuse, mille eelduseks on see, et Schweini ja Khedira on 100% fit. Kui Schweini on katki siis tuleks Lahm tuua CDMi ja kaitses teha suurem ümber tõstmine.

                          Neuer
                          Lahm - Merte(Boateng) - Hummels - Durm
                          --- Khedira - Schweini ---
                          Müller --Özil(Kroos) -- Reus
                          ----Schürrle/Götze/Klose

                          Kommentaar


                            Algselt postitas ElNino9 Vaata postitust
                            miks Schweinile Sami´t eelistad?
                            Kroos ja Schweinsteiger on suhteliselt sarnased mängijad ja kumbki pole selline masin, kes suudaks keskväljamaestrotel tuju ära võtta. Kui Sami on tippvormis, siis ta on täielik peavalu. Kroosi eelistan Schweinile seetõttu, et Bastianil on suht kehv hooaeg seljataga ja kuigi Kroos pole ka väga eriline olnud, siis on rohkem mängida saanud ja eredaid sähvatusi ka olnud, samuti on tema söödutäpsus väga hea ning kui võimalus tekib, siis paneb jumalikke diagonaale/läbisööte, löögist ei ole mõtet rääkidagi
                            Isiklikult arvan, et Lahm peab kindlasti kaitses olema, muidu on seal kõik paigast, eilne oli lihtsalt jube.
                            Kroos võib ka nr10t mängida, aga ma loodan, et Özil võtab end kokku ja arvestades, et Kroos on Bayernis terve hooaja nr kuute mänginud, siis ei näe mõtet teda 10 kohal solgutama hakata.

                            Kommentaar


                              Täna armentsikute vastu võiks ennast lõpuks kokku võtta ja näidata, milleks võimelised ollakse!

                              Kommentaar


                                Väga huvitav algkoosseis. Löwil oli mune jätta Özil pingile. Lahm on jälle oma uuel positsioonil tegutsemas. Peaasi on see, et armeenlastel puur täis pekstakse ning Brasiiliasse hea emotsiooniga minnakse.

                                Kommentaar

                                Working...
                                X