Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

masendav mäng, 0:4 juba,( 86 minti mängitud). bulgaarlased sellist sauna polnud küll ära teeninud aga mis teha kui üldse lõpetada ei suuda:S samas rootsi rünnak rokkis sitta kanti, nüüd saan aru miks zlatan arsene\'le ütles, et tema testimas ei käi, ja larsson - lihtsalt killer!
    ise olin rootsi poolt aga siiski bulgaariast hakkas kahju

oops, just löödi 5:0

Kommentaar

ROOTSI ROOTSI ROOTSI ROOTSI
      Böööööööö esimene m2ngu kus saadaxe aru et k6ik meekonnad ei ole stabiilsed!!!!(ehk siis et ei olda weel p2ris tiptasemel)

Aga tore ikkagiOlen igati poolt 5:0 seisule
      742617000027
      (sic)
      (515)
      MAGGOT

Kommentaar

super tulemus, minu üks lemmikuid võitis

Kommentaar

Henke lihtsalt tappis oma 2 kolliga BUL võitlusvaimu
          Igati teenitud võit SWE-le, aga vähesed vist oskasid sellist skoori ennustada...

Kommentaar

Originally posted by erts

Henke lihtsalt tappis oma 2 kolliga BUL võitlusvaimu
            Igati teenitud võit SWE-le, aga vähesed vist oskasid sellist skoori ennustada...
            ennustasin ise, et Rootsi võidab 4:1, nii et vähemalt läks löödud väravate arv täkke. Muidu jah monster mäng Rootsi poolt või õigemini nii sitt Bulgaaria kaitse, et sellest võiks tekkida kohe termin, sitt nagu Bulgaaria kaitse .

Kommentaar

ma küll kokku ei lugenud, mitmel korral sündis värav kodanik Ivanovi prohmakast - kindlasti pennal ja viimane koll.. ilmselt me teda enam sel turniiril ei näe.
              ja super larsson - kas EMi ilusaim värav ongi juba olemas?:P vara veel rääkida muidugi..
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Heia Sverige!

Zlatan, Henke, Edman, Ljungberg ja kõik need muud täkud valmistasid mulle supermeeldiva üllatuse :P Ainuke rootslane, kes hädiselt esines oli Lucic, kuid sedagi vaid pooltunnikese, siis sai ta naksu ribidesse ja võeti puhkama. Bulgaarlastest jättis väga hea mulje nende vasakäär, Markov, või mis ta nüüd oligi. Ja siis Yankovich ka muidugi. Eks rootslastel oli paaril korral ikka õnne ka, et Bulgaarlased ära ei löönud ja ilma Larssoni superväravateta oleks võinud seis veel hoopis teistsugune jääda ...

Heia Sverige!
                League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Originally posted by oku
                  Ainuke rootslane, kes hädiselt esines oli Lucic, kuid sedagi vaid pooltunnikese, siis sai ta naksu ribidesse ja võeti puhkama.
                  ...ja kusjuures Lucici asendaja - Wilhelmsson - valmistas küll minu jaoks megasuure üllatuse, lõpp tasemel vend oli temast veel kindlasti kuuleme... ja milline kiirus tal oli? valus...

Kommentaar

Originally posted by erts
                    ..ja kusjuures Lucici asendaja - Wilhelmsson - valmistas küll minu jaoks megasuure üllatuse, lõpp tasemel vend oli temast veel kindlasti kuuleme... ja milline kiirus tal oli? valus...
                    Täiesti nõus. Minu jaoks enne mängu üsna tundmatu mees - nime teadsin, mängimas polnud näinud. Aga siblis oma äärel nagu vanem mees, pani mitmeidki kordi bulgaarlaste kaitsest mööda ja andis üsna korralikke tsenderdusi. Minu jaoks oli see huvitav vahetus juba seetõttu, et nii varajases faasis vahetati kaitsja vastu keskväli - tagantjärgi võib tõdeda, et vahetus läks kümnesse
                    League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Rootsi koondis oli ikka tõesti super. Ibrahimovic pani vist tõestit täppi öeldes Larssoni kohte, et anda talle 10 võimalust lööb 9 ära , aga ta sai 3 head võimalust ja lõi 2 ära, aga need tulid küll päris ruttu.:P See nooruke Wilhelmson (ei välista nime valesti kirjutamist ) oli ikka Lucicist peajagu üle, väga meeldiva mulje jättis. Rootsi mäng oleks olnud perfektne kui Bulgaaria poleks vahetevahel päris häid väravavõimlausi tekkitanud. Aga 5:0 võit on midagi suurt ja imelist. Milline pidu võis Rootsis olla, kui Rootsi oli minu favoriidi listis päris kõrgel tõusis ta veel favoriidi listi esimesele kohalegi lähemale selle mänguga. Aga jah skoori järgi ei saa võtta, et teie olete nüüd maailma parimad, sest võitsite suure skooriliselt selle. Selle järgi oleks muidugi maailma parim meeskond Austraalia . Kuna ise olin eilses mängus Rootsi poolt olen tulemusega väga rahul. :P
                      sigpic

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

Ibrahimovic pani vist tõestit täppi öeldes, et anda talle 10 võimalust lööb 9 ära , aga ta sai 3 head võimalust ja lõi 2 ära, aga need tulid küll päris ruttu.:P
                        Seda ütles ta Larssoni kohta.

Kommentaar

Raske on väljendada seda rahulolu, mis mind valdas pärast Rootsi väravatesadu!!
                          Super, Sverige!!!!!
                          Tahaks heietada väheke toimunud mängudest, aga kahjuks pole praegu eriti aega (loe: kiire tööaeg)..
                          Aga siiski, paari sõnaga..
                          Minu lemmikud peale Rootsi on veel Taani, Holland ja Inglismaa. Ülejäänud koondised eriti pinget ei paku..
                          Taani esitas eila väga hea partii, aga rsk, värav jäi tulemata. Väga kiire ja hea mäng oli. Ning Skandinaavia-poiste omavaheline mäng saab olema kahtlemata üks kõvemaid lahinguid!! Täpselt samasugune nagu tänane Saksamaa vs Holland.
                          Siiamaani võiks öelda, et kõige suurema pettumuse tõi Inglismaa mäng. Olete juba küllalt siin lahanud seda mängu, ei hakka soiguma enam, et mis jäi mängupildist puudu ja et kuidas on võimalik nii õnnetu pennal lüüa jnejne.. Igaljuhul, ootasin inglastelt midagi enamat..

Head kaasaelamist!!!
                          The other line moves faster.

Kommentaar

Originally posted by Raix

tänane Saksamaa vs Holland.

Loodan head ja tulist andmist. Loomulikult ootan sakslaste triumfi. Holland ei ole sel aastal enam see, kes ta oli mõned aastad varem. pakuks 2-1 sakslastele

Kommentaar

Originally posted by rolandbu
                              Holland ei ole sel aastal enam, see kes ta oli mõned aastad varem.
                              Samas pole ka sakslased , aga pakkun ka mina arvan, et tuleb 2:1 sakslastele
                              sigpic

Kommentaar

Läti - Tšehhi

Kui aus olla, siis mul pole õnnestunud kordagi näha lätlasi mängimas (Euro 2004 mäng ei lähe arvesse ) Nii et ennustada eeloleva mängu skoori on suht raske.
                                Kui võrrelda Läti jalgpalli taset Eesti omaga, siis tuleb kaotus 0:2
                                Keegi muidugi ei garanteeri seda, et lätlastel võib jälle vedada ja tuleb üllatus.

Ennustan siis - Läti õnnestumise korral 1:0 võit ja Tšehhi õnnestumise korral 0:2

Rohkem usun viimasesse varianti.

Kommentaar

Working...
                                X