Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

Viikmäe on ka mõnus mees, ise mängib koondises jalgpalli ja ei tea, et pall on väljas alles siis, kui ta on ületanud täielikult joone. Niukest jobukakku ärge laivi küll laske, teeb ainult endale häbi. Päris koomiline oli ikka seda venda seal pobisemas kuulata, Sarap rääkis pärast õnneks televaaatajaile tõtt.

Kommentaar

Originally posted by siim s
      van der Cunt (sar)
      Ütle palun, milles tema süüdi oli? Väravas tal tõesti süüd polnud ja peale selle palli ei lendanud tema võrku ühtegi palli.

Muidu Läti mäng oli väga hea, kui enne EMi tundus, et nad lähevad sinna niisama lolli mängima nagu tulemustest võis peegeldada, siis ei, eile näitasid oma potensiaali ära. Kuidas nad nüüd Saksamaa kaitseliinist läbi murravad on oma ette küsimus, aga kui neil Hollandi mängus veel jaksu on arvan, et Lätlased löövad siiski ühe värava veel.
      Saksamaa-Hollandi, mängus tõestas Kahn, et ta võib veel teha midagi sellist, millega ta hakkama sai MMil. Hollandil mina eriti kedagi ei oska ülesse tõsta. Hetkel ei viitsi pikemalt kirjutada.
      sigpic

Kommentaar

saksamaa oli hale, holland veel haledam. hollandil ainult overmans mängiski koha välja, sakslased veel kuidagi tulid kõik oma mänguga toime. kahju, ma lootsin hollandilt paremat mängu, kindlasti oli kehv eelkõige seetõttu et platsilt puudus Kluivert. paistab et Nistelrooy pole koondise mees. eilne mäng oli tema poolt ikka väga hale. värav tuli ka õnnega pooleks. üldiselt olen tulemusega rahul kuna tuldi ju ikkagi lõpus kaotuseisust välja, kahjuks siiski ei suudetud prantsusmaad järgi teha.

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

Hetkel ei viitsi pikemalt kirjutada.
          ära kirjuta üldse..

aga oi kui tore oli see heinzi värav 86ndal minutil.. nii magus.. peaaegu sama magus nagu rootsi 5-0

Kommentaar

Hollandi mängu vaadates torkas silma, et kaitseliin oli väga kõrgel ja tihti jäeti Stam päris üksi, õnneks sai vanameister hästi hakkama. Samas, kui sellise taktikaga jätkatakse, ei imastaks kui Läti kordab nende vastu oma trikki. Aga mängu üldpilt oli ikka mannetu.
            Supplies!

Kommentaar

Originally posted by erts

Originally posted by dimaggio

van Pastelrooyst ma ei hakkagi rääkima... 9 rünnakut 10-st tapab ära ja siis 10. lööb väravaks ja on ikka kangelane.... minu meelest pole Pastelrooy isegi maailma 50 parima ründaja seas, rääkimata siis veel tippründajast
              ära aja paska...kas Ruud van sittus siis 9 rünnakut kümnest ära?!
              Ma usun, et Pluivertilt sa jäädki seda väravat ootama, mitte praeguse vormi puhul.
              Holland peaks just tänulik olema, et neil on olemas selline ründaja nagu Ruud van.
              no sittus ju... kas mängu ikka vaatasid??? nii kui tuli talle sööt, toetas mees enda selja taga olevale kaitsjale vastu kõhtu ja viskus külili, lootes ilmselt vabalööki.... aga tegelikult ta lihtsalt muud ei oskagi teha kui viiekasti sees oodata et pall ta varbast väravasse põrkaks... OK see oli väike liialdus ja ma isegi möönan, et värav oli löödud üpris meisterlikult aga mäng kui tervik siiski tihti jäi just Sita-Ruudi taha toppama küll
              no kuule - kui sul on viis kaitsjat korraga peal iga kord, kui pall sinu suunas tuleb, ei jää eriti palju aega palli hoidmiseks, võib-olla ka mõneks imeliseks sööduks või 100%-liseks löögitäpsuseks! mõttetu ila. see 1 enamvähem sants, mis talle anti, ära sai ka kasutatud. ja ma ei jõua kuulata seda juttu, et mees ei suuda muud kui viiekasti sees palle oodata ja mõni neist ehk sisse koksata - imelik et nt kollerilt ei oota keegi keskjoonelt algavaid triblinguid?! universaalseid mängijaid, kes oleks võrdselt ohtlikud nii kastis kui sellest väljas ja kes on kindlad esiründajad mistahes formatsiooni puhul, on ikka väga vähe. mul tuleb esialgu meelde 1..
              We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Lätlaste esimene poolaeg oli täitsa ok ja siis veel (nagu maasikale vahukoor) Verpakovskise koll!! Siis mõtlesin küll, et kas tõesti tuleb ära, sest olgem ausad, lätlased esitasid esimesel poolajal üsna südi partii, tšehhid aga parajalt mannetud.. Aga siiski, teine käik sisse ja võit kotti.. Neilt ju oodati ka seda! Ja kui kolme punkti poleks tulnud, siis oleks Brückner esimese rongiga koju sõitnud, ja seda sõna otseses mõttes.. Poborsky tegi paar päris kobedat üllatuspommi kuuevarbalistele!

Holland ei pakkunud oma mänguga küll midagi.. Pettumus! Kõik rünnakud oli kopi/paste ehk siis mingit üllatust saksa kaitsele.. Friedrich oli väga hea.
                Lõpuks võib siiski kergendatult hingata, et viik tuli.. Holland peaks selle seisuga üsna rahul olema!

Täna siis A-alagrupis kaks ülimalt tähtsat mängu. (okei, iga mäng on väga tähtis, aga siiski..) Eriti Kreeka edusse ei usu, aga kui see tuleb, siis igati ok - esimene ülikõva pomm oleks küll, sest kes oleks oodanud, et nad saavad alagrupist edasi! Aga seda kõike on veel vara öelda.. (kuna Hispaania võidab 2:1 )

Portugali ootab ees kas võit või siis vägasuureskooriline võit -mäng, pole muud varianti.. Ja kui Venemaa üldse heietab edasipääsulootusi, siis neil täpselt sama situatsioon (mitte päris sama siiski.. kui nende edu peaks tulema, siis ainult 1:0 mänguga.. Aga et Portugal saaks kuidagigi esimese mängu tulemust kogupublikule heastada, siis min. kolm kolli ja enda puur puhas -- igaljuhul, ründavad nad kogu aeg nagu tšehhid eila teisel poolajal) ehk siis peaks tulema üsna hea mäng!

Kõva kollisadu oodates..
                The other line moves faster.

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

Originally posted by dimaggio

van Pastelrooyst ma ei hakkagi rääkima... 9 rünnakut 10-st tapab ära ja siis 10. lööb väravaks ja on ikka kangelane.... minu meelest pole Pastelrooy isegi maailma 50 parima ründaja seas, rääkimata siis veel tippründajast
                  ära aja paska...kas Ruud van sittus siis 9 rünnakut kümnest ära?!
                  Ma usun, et Pluivertilt sa jäädki seda väravat ootama, mitte praeguse vormi puhul.
                  Holland peaks just tänulik olema, et neil on olemas selline ründaja nagu Ruud van.
                  no sittus ju... kas mängu ikka vaatasid??? nii kui tuli talle sööt, toetas mees enda selja taga olevale kaitsjale vastu kõhtu ja viskus külili, lootes ilmselt vabalööki.... aga tegelikult ta lihtsalt muud ei oskagi teha kui viiekasti sees oodata et pall ta varbast väravasse põrkaks... OK see oli väike liialdus ja ma isegi möönan, et värav oli löödud üpris meisterlikult aga mäng kui tervik siiski tihti jäi just Sita-Ruudi taha toppama küll
                  no kuule - kui sul on viis kaitsjat korraga peal iga kord, kui pall sinu suunas tuleb, ei jää eriti palju aega palli hoidmiseks, võib-olla ka mõneks imeliseks sööduks või 100%-liseks löögitäpsuseks! mõttetu ila. see 1 enamvähem sants, mis talle anti, ära sai ka kasutatud. ja ma ei jõua kuulata seda juttu, et mees ei suuda muud kui viiekasti sees palle oodata ja mõni neist ehk sisse koksata - imelik et nt kollerilt ei oota keegi keskjoonelt algavaid triblinguid?! universaalseid mängijaid, kes oleks võrdselt ohtlikud nii kastis kui sellest väljas ja kes on kindlad esiründajad mistahes formatsiooni puhul, on ikka väga vähe. mul tuleb esialgu meelde 1..
                  kes see üks on siis??

Kommentaar

no selliseis puukaikaid nagu van Pasakott ka palju ei ole... üks tuleb veel meelde ja see on Inzaghi... oeh, süda hakkab pahaks minema

küsimus polegi niivõrd Ruudikese pasaduses, vaid selles et pingil on vähemalt 2 paremat forvardit keda tuleks kasutada....

Kommentaar

mul tuleb esialgu meelde 1..
                      Ja see üks on Henry?
                      sigpic

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

mul tuleb esialgu meelde 1..
                        Ja see üks on Henry?
                        no kes siis veel?

Kommentaar

Kui nüüd esimene alagruppivoor lühidalt kokku võtta, siis suuri üllatusi mulle ei pakutud. Vahest ainult Rootsi hirmuäratav võit, aga tundub, et see pisut ka vastase käegalöömisega seotud.
                          Mängitakse ka seekord ettevaatlikult, kaitsest lähtuvalt. Ilusat, ründavat jalgpalli pole õieti veel näinudki. Selles mõttes on pilt üsna sarnane nelja aasta taguse turniiriga, kus vaid üksikutes mängudes silmailu pakuti.
                          Raske on välja tuua ühte meeskonda, kes oleks seni parima mulje jätnud. Igalühel tunduvad olevat omad head ja vead. Teine alagrupivoor on selles suhtes juba otsustavam, et esimesed koondised, suurematest näiteks Inglismaa, Portugal peavad hakkama võitlema edasise eksistentsi nimel sel turniiril. Kes esimese mängu kaotas, peab nüüd vägisi võitu üritama.
                          Aga väga igav pole seni hakanud.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

on kurb tõdeda, et paljud jalgpallihuvilised räuskavad puhtalt emotsioonide pealt asja sisusse süvenemata.

hollandi mängijatevalikust niisiis. holland ei mängi tavaliselt 4-4-2\'te. kui mängida kahe ründajaga, siis oleks van Horseface - Makaay suhteliselt loogiline valik. aga holland ei mängi teatavasti 4-4-2\'te vaid kolme ründajaga, kellest vaid üks mängib puhast ründajat. Manchesteri onu on selleks igati sobilik valik. Ruudi saaks asendada ka Kluivertiga, kes on suht sama tüüpi mängija, kuid õnnetuseks pisut alavormis. kes väidab, et Kluivertit tuleks Ruudi asemel kasutada, teeb oma valiku ilmselt esteetilistel kaalutlustel, või on lihtsalt väga lihtne inimene.

ääreründajad (eile vd Vaart ja vd Mayde) peavad mõnevõrra tegelema ka pooliku ülesannetega, mistõttu nt Makaay\'d nendes rollides kasutada ei saa. küll aga saab kasutada nt Overmarsi, kuid näen eelmainitutes siiski mõnevõrra suuremat potentsiaali. samamoodi arvas ka härra Dick, kuid eilsel päeval võis ta tõepoolest pisut eksida.

hollandlaste suurimaks probleemiks oli siiski võimetus saksamaa jõulisele mängule vastata.
                            «Kuule, konn, kas vesi on soe?»
                            «Mina istun siin, muide, nagu konn, aga mitte nagu termomeeter!»

Kommentaar

täna siis Espana paneb Hellase mehed kotti ja on esimesed edasipääsejad
                              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Originally posted by lorenzo

täna siis Espana paneb Hellase mehed kotti ja on esimesed edasipääsejad
                                Köh:P Köh:P Mina pole selles küll kindel. Hellase pojad pole oma sisu veel õieti näidanud Loodan et Charisteas karistab seekord hispaania egot ja toob nad maapeale. Tänane prognoos oleks portugali võit väravatefestivaliga russide üle ja kreeklaste minek järgmisse ringi Viimases voorus broneerivad naabrid hispaanlased omale bussipiletid

Kommentaar

Working...
                                X