Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

Zidane oli päris okei täna.
    Dacourti ma lihtsalt ei mõista,sorri.
    Selliseid \"õnne\" väravaid kaua ei tule,oleks aeg ehk mõni normaalne mänguline värav ka lüüa,sest muidu on raske meistriks tulla.
    Horvaadid olid head,edu neile ING vastu.

Kommentaar

lihtsalt kena see eilne päev. Muret teeb vaid nüüd see viimane mäng, horvaadid näitasid tõsiselt südit mängu prantslaste vastu, tänase mängu puhul siis HEJA SVERIGE!

Kommentaar

Ma olen sügavalt prantslastes pettunud. Ei mängi nad enam seda mängu, mida mulle meeldis näha. Vieira pingutas alatihti oma driblingutega üle ja kui lüüa tarvis või sööta tarvis, siis polnud mehest asja. Dacourt oli tõesti mõttetu kuju seal väljakul, aga ega seal kedagi paremat, siis Makelele asemele poleks saanud ikka. Pires algkooseisu, Wiltord ei oska isegi lüüa vabalt peale lüüa karistusalas, no kamoon. Pall kaob suht tihti vastaste karistusala juures ära ja minuarust pole 1:0 seis millega võiks nüüd kaitsma jääda. Esimene värav oli tõesti täielik näitlemine Rosso poolt. Läks kindla peale välja mine sa tea äkki Barthez oleks tõrjunud. Barthez on tõesti turniiri mänginud väga hästi tegelikult. Aga kaitsetegevus on ikka väga nõrk. Pršo lasti ikka nii vabalt löögile. Mis siis toimuks kui me vastane oleks Tsehhi. Santini peaks võistkonnaga kõvasti tööd tegema ja aru saama, et peal 1:0 juhtima minemist ei jäädaks kohe selliseks poolkaitsvaks. Igatahes peab lootma, et Shveits pannakse kotti ja saadakse veerandfinaali.

Üldkokkuvõttes au ja kiitus Horvaatiale ja edu neile Inglismaa vastu
        sigpic

Kommentaar

sorri, mehed, tõesti saadi pähe hoopis prantslaste käest, mitte portugali
          Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Kuulge, noorem põlvkond, juustu- ja kellademaa üle saavutatud võitu sõnaga \"super\" iseloomustada on nüüd mõnevõrra ... olukorra ületähtsustamine, kas pole? Aga võibolla ka mitte, sest Inglismaa tänane meeskond ning ootused, mis sellele on rajatud - meenutavad mulle Soome jäähokimeeskonda. Soome elab siiani aastas 1995, kui saavutati oma esimene ja ainus MM-tiitel. Igal aastal minnakse kunagist hiilgust kordama ning uuesti läbi elama, kuid üritus lõpeb alati pettumusega. Inglismaa elab siiani aastas 1966. Võibolla võiks täispuhutud koondise upitamise mingil hetkel lõpetada ning nentida, et vaid paari-kolme korraliku mängijaga oleks ka EMil näiteks 8 parema (või isegi poolfinaali) jõudmine tubli saavutus.

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking
              Inglismaa elab siiani aastas 1966. Võibolla võiks täispuhutud koondise upitamise mingil hetkel lõpetada ning nentida, et vaid paari-kolme korraliku mängijaga oleks ka EMil näiteks 8 parema (või isegi poolfinaali) jõudmine tubli saavutus.
              Ei ela. Inglise kommentaatorite suhtumine pärast eilset mängu on valdavalt nagu alati - võitsime, aga oleme nii neetult neetult kehvad. Härra Uneskõndija oma pidevalt vahetuvate avataridega meenutab mulle vaest loomakest, kes ei leia kodu. Ja kellele ikka ja jälle meeldib halvasti öelda siis, kui pole halvasti ütlemise koht.

Aga hea küll - Inglismaa eilne esitus ei meeldinud minulegi. Samas just seda ma ootasingi. Põrgukuumuses tuligi püüda jalutades vastasest jagu saada. Vähemalt rohkem neid täies päikeselõõsas mänge sel turniiril tulemas pole. Noort Rooney\'t peaks siiski kiitma. Imeline poiss.
              Mis Horvaatia-mängu puutub, siis raha ma inglaste edasipääsule ei panustaks. Tuleb raske heitlus ettearvamatult käituva vastasega.
              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by mcnamara
                Aga hea küll - Inglismaa eilne esitus ei meeldinud minulegi.
                Minu arust oli areng silmaga näha, sest kaitseposti ei toodud mängu ja kõik laabus seega päris kenasti. Aint Vassi võiks tõesti Oweni asemel proovida. Või siis peaks Rooney oma vanemale partnerile tõesti ütlema, et \"Tee ära, mees, see pole üldse nii keeruline, lihtsalt löö ja ära mõtle oma minevikule\".
                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

no kui s*ta mänguga 3:0 võidetakse, siis peaks ju kõik kontrolli all olema
                  minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

Härra Uneskõndija oma pidevalt vahetuvate avataridega meenutab mulle vaest loomakest, kes ei leia kodu. Ja kellele ikka ja jälle meeldib halvasti öelda siis, kui pole halvasti ütlemise koht.
                    Oh, ära minu pärast muretse.
                    Peaksin vist tõesti tihemini hakkama halvasti ütlema. Siis saaks ehk õigele hetkele ka pihta. Proovin ennast parandada.

Kommentaar

Ei ela. Inglise kommentaatorite suhtumine pärast eilset mängu on valdavalt nagu alati - võitsime, aga oleme nii neetult neetult kehvad.
                      Nojah, tänased artiklid teemal, et palju Ruuni nüüd väärt on ... £60M, £70M või £80M viitavad just sellele meeletule tagasihoidlikkusele ja enesekriitikale.

Kommentaar

Ei ela. Inglise kommentaatorite suhtumine pärast eilset mängu on valdavalt nagu alati - võitsime, aga oleme nii neetult neetult kehvad.
                        Nojah, tänased artiklid teemal, et palju Ruuni nüüd väärt on ... £60M, £70M või £80M viitavad just sellele meeletule tagasihoidlikkusele ja enesekriitikale.
                        no mõtle natuke!!! selle asemel et meeskonda kiita, kiidetakse ainult ühte meest!!! see ei näita ju et nad endas kindlad on vaid pigem et ilma Rooney kollideta oleks nad tõeliselt hädas olnud.... minu meelest Rooney ülistamine on ikka veidi teine asi...

lugesin ka THE SUNi ja ma ei ütleks et teisi peale Roo seal väga kõrgelt hinnati...

Kommentaar

Mina kollast ajakirjandust ei jälgi, aga seal on kahtlemata Rooney päeva täht. Aga miks pagana pärast ka mitte? Siin aga väga hellitavalt just ei suhtuta.
                          the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                          because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by erts
                            no mõtle natuke!!!
                            Tõesti, SW, viimane aeg oleks natukenegi mõtlema hakata. Kasuta aju - murra läbi!

Samas The Sun on pikemat aega olnud Rooney õukonnaleht, turniiri lõpuks on hind 100M.
                            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Originally posted by Martin
                              Tõesti, SW, viimane aeg oleks natukenegi mõtlema hakata. Kasuta aju - murra läbi!
                              Oh, Martin, kui sa vaid teaksid mu pingutusi! Meeletu valu ja vaeva läbi sünnivad need postitused siin ning saada seepeale veel negatiivset kriitikat läbi viidete tulevasele võimalikule aju kasutamisele mõjub minu niigi madalale enesehinnangule laastavalt. Ehk ei ole minust läbimurdjat, teenäitajat ega aju kasutajat.

Kommentaar

niisiis tänased mängud

kas BUL suudab pärast sellise \"laadungi allaneelamist\" normaalset mängu näidata?

ja kas SWE oskab ka ITA umbkaitse nii üle mängida nagu seda tehti avamängus?
                                igal juhul hoian Svenssonitele pöialt... sest nagu siin keegi ka mainis on Itaalia jalgpallikoondis enda margi ikka suht täis teinud... mis sest et süüdi on üksik mängija... Tati-Totti siis

Kommentaar

Working...
                                X