320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

Originally posted by Hughes

Originally posted by Yazid

Originally posted by norsk

Mis värk seal selle Ovchinnikovi punasega oli? Oli siis käsi või ei olnud???
    Ei näe telepurki...
    Minu arvates küll kätt ei olnud.
    minu arust oli. ta peatas jalgade/kehaga palli peaaegu kinni, kuid kui ta nägi et pall veeres natuke edasi pani pallile korraks käe peale.
    Ehitasid jalgratast või. Kordus rääkis teistpidist. Õnneks on see külakohtunikule viimane partii sel turniril vilets partii

Kommentaar

tottist ja poulsenist udune videoklipp: http://www.dr.dk/sporten/em2004/arti...ticleID=177789

tänastest mängudest pole midagi rääkida, kui mcnamara just mainis, et tal pole veel igav hakanud, siis ma käisin selle EM ajal esmakordselt keset mängu võileiba tegemas..:P
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Kõik EM\'i väravad tirimiseks

Kommentaar

masendav kohtunik oli ... kõigepealt see punane kaart väravavahile ... ja siis kaart veel Maniche teesklemise eest venelasele

Kommentaar

Originally posted by D-7

muchos gracias, superkõva sait! mul lippas fail koju sama kärmelt kui kuskilt ftp-st (100+ kb/s) ja kvaliteet on nii hea, et salvesta või kõik plaadile ja näita hiljem lastelastele.
            We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

üldiselt on mul plaanis teha plaat kõigist väravatest ilusti kaustade ja mängude kaupa ja puha... võin kellegi vaeva säästa ja neid siis viienda juuli hommikul veidi rohkem ka kõrvetada...

*eiolepiraatlusvist*

aga oi, em on vahvamast vahvam nagu ikka. eriti kui tiblad ja lätakad pähe saavad...

aitäh,
              kibestunud eestlane

lisatud hiljem: sait on tõepoolest ülivahva!

Kommentaar

Maniche tsirkus tegi ikka nalja.
                Ei tea kas portugali keelt rääkivatel tegelastel on mingi geneetiline eripära, et kui palliga saad pihta (paha vastase agressiivne offens, ju nõu ) siis lööb meeletu valu näkku ja mis sunnib kätega näost haarama.Või on see äkki Scolari taktikaline tarkus, mis avaldub suurturniiridel?
                Kas on mingi võimalus, et Maniche mingi bänni teenib,tola mängimise eest?

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi

tottist ja poulsenist udune videoklipp: http://www.dr.dk/sporten/em2004/arti...ticleID=177789

tänastest mängudest pole midagi rääkida, kui mcnamara just mainis, et tal pole veel igav hakanud, siis ma käisin selle EM ajal esmakordselt keset mängu võileiba tegemas..:P
                  noh Totti \"fännid\"!?? mis te ütlete oma perverdi kaitseks??? niimoodi vastasele näkku sülitada on ikka kõige madalam temp mis platsil üldse teha on võimalik.... pohhui see tald ees sissesõit, seda ikka juhtub (kuigi ka see tundus tahtlik), aga no siuksed affid tuleks ikka EM-ilt kiiresti minema lüüa.... haige lohh raisk

Kommentaar

Originally posted by fittibaldi
                    Kusjuures huvitaval kombel just eile õhtul hakkaski igav. A-grupp ei suuda mind innustada.
                    the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                    because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Originally posted by siim s

2 : 0 peegeldab üsnagi hästi selle mängu jõudude vahekorda.
                      ei saa aru miks scolari ronaltsi põhisse ei pane. tõeline talent!
                      eile räägiti põhjusena, et kevadel veel olla noor mängumees eelistanud klubi eest mängimist rahvuskoondisele, siiski arvan, et viimases mängus alagrupis peaks see saks ikka põhis alustama.

Kommentaar

Originally posted by D-7

Vahi! Türklastel kah internet olemas! Ülikõva sait!
                        Tänud!!!
                        Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Tõesti olen küll pisuke Itaalia fänn, aga sellise asja eest võiks ennast tõesti põlema panna. Täiesti mõttetus olukorras näkku sülitada. Huvitav, miks siin seda ilmselt venelast pole märgitud, kes ilmselt kohtunikule peksa tuli andma, et Ovchinnikov sai mitte millegi eest punase. No tõesti kuradi Uefa kutsub mingeid junne sinna vilistama raisk. Ma olen küll venemaa koondise vihkaja, aga tõesti eile kohtunik oli minu arust silmnähtavalt Portugali poolt. Nüüd peab naguniii Alenichev kurat andma Porto juhtkonna ees aru, miks ta võistkonna kaaslasele nii tegi . Aga pärast eilset ma olen kindel, Hispaania ja Kreeka on edasi, viimane on nüüd päris kindlalt. Aga Portugal võib veel äkki ennast kokku võtta ja mängu isegi võita. Portugal tegelikult eile pani vastastele vastu päris hea kooseisu, aga Figo võiks ausõna välja võtta ja Cristiano sisse panna. Näeks kuidas kaks noort, Simao ja Ronaldo äärtel hakkama saavad.
                          sigpic

Kommentaar

Originally posted by Henryfan
                            aga Figo võiks ausõna välja võtta ja Cristiano sisse panna. Näeks kuidas kaks noort, Simao ja Ronaldo äärtel hakkama saavad.
                            eilse mängu põhjal isegi tahaks näha korraga platsil Figot ja Cristianot kes siiski on POR-i parimad ääred.... nad vist triblaks ja jookseks ja lollitaks Hispaania kaitse ribadeks....

aga no Figo puhul see pidev kätelaiutamine platsil võtab ikka 50% respekti ära

usun millegipärast et just Espana on see kes seekord jälle liiga vara kotid peab pakkima....

Kommentaar

Originally posted by Henryfan

Tõesti olen küll pisuke Itaalia fänn, aga sellise asja eest võiks ennast tõesti põlema panna. Täiesti mõttetus olukorras näkku sülitada....
                              et kui põhjus on olemas siis võib ilastada nii palju kui tahab?? mõtle värdjas enne kui midgai räägid

Kommentaar

Originally posted by erts
                                Usun millegipärast et just Espana on see kes seekord jälle liiga vara kotid peab pakkima....
                                Olen sinuga täiesti nõus. Kreeklaste edasisaamine sõltub vaid neis endist. Nende kaotuse korral ja \'simulantide\'* viigi korral, saavad grupist edasi pürenee poolsaare pojad:P Lõpetame selle haige fantaasia. Kreeka on 90% järgmises ringis ja loodan väga, et üles haibitud Hispaania välja langeks.

*pean silmas hispaanlasi ja portugallasi, selles grupis kuuluvad samasse kategooriasse veel kreeklased

Kommentaar

Working...
                                X