Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

Super, lihtsalt super!!! Suurepärane mäng Tšehhilt. Nad näitasid, kui tugevad ikkagi on ja minu silmis tõusid ühtedeks turniiri favoriitiseks. Baros on ikka väga hea ja kes iganes see ka polnud, ütles õigesti, et mees on praegusel hetkel Owenist parem.
    It\\\'s always better on holiday...

Kommentaar

Nonii, meeletu rahulolu ütlen ma!!! Mängu algus oli totaalne katastroof, aga mida aeg edasi,seda paremaks olukord muutus! Tubli Tšehhi, esimene veerandfinalist siis selge...kuid kes teisena edasi? Ise pakun, et raskeks läheb Saksamaal, sest ma olen veendumusel, et Holland saab Lätist siiski jagu.

Ja mina olen arvamusel, et Holland ei väärinud võitu

Kommentaar

Originally posted by zidane_5

Originally posted by eika

no teine päev järjest utleb õhtu viimases mängus täielik krahh . kui eile kaotas itaalia, siis täna holland. kurat, holland vääris täna võitu. ma parem ei hakka rääkima totaalselt mööda läinud ennutustest
        Itaalia ei kaodanud ju.
        minu arvates kaotas itaalia kolm punkti ja see eilne viik oli kaotusega võrdne
        PS!! kaodanud asemel peab olema kaotanud

Kommentaar

Originally posted by realmadridfan

Baros on ikka väga hea ja kes iganes see ka polnud, ütles õigesti, et mees on
          praegusel hetkel Owenist parem.
          See, kes seda ütles, on praegusel hetkel tõesti tark mees
          ¡No Pasarán!

Kommentaar

Originally posted by saar

.BAROS ON VÄGA HEAS HOOS.HOLLAND IKKA OSKAS EDU SEISU MAHA MÄNGIDA.
            saar sa oled ikka naljatilk küll. kui sa tahad meid mitte-jalgpalli-vaatavaid inimesi kursis hoida siis võiksid kasutada \"Muuda\" nuppu ja seleta siis palju tahad, iseasi kas keegi loeb, kuid siis vähemalt ei pea iga 5 minuti tagant jälle su poole lauselisi postitusi lugema. Või tahad sa lihtsalt postituste arvu suurendada?
            ½121½

Kommentaar

Originally posted by dieter

Originally posted by realmadridfan

Baros on ikka väga hea ja kes iganes see ka polnud, ütles õigesti, et mees on
              praegusel hetkel Owenist parem.
              See, kes seda ütles, on praegusel hetkel tõesti tark mees

Smicer mees oli see ütleja,vist.

Kommentaar

ja tš€hhi on esimene veerandfinalist tõestasid et on võidu peal väljas seal portugalis . respekt neile.

Kommentaar

Loodan, et tuleb finaal Tšehhi - Taani, mille lõpptulemust te vist juba teate
                  A grupp - kreeka Hispaania
                  B grupp - Prantsusmaa Inglismaa
                  C grupp - Taani Itaalia
                  D grupp - Tšehhi Holland

Kommentaar

Tšehhi on minu silmis kõige paremini mänginud seni sel finaalturniiril ja Baroš on tõesti väga hea oskab neid Kolleri poolt maha võetud palle ära kasutada ja 2. värava Hollandile lõigi sellisest situatsioonist arvan et sellele ongi Tšehhi mäng üles ehitatud.

See finaalturniir on Tšehhi oma!

Kommentaar

Originally posted by nimh

C grupp - Taani Itaalia
                      D grupp - Tšehhi Holland
                      kuidas küll Kreeka su pahameele ära teenis, et sa ta ainsana väikse algustähega kirjutasid?
                      ½121½

Kommentaar

Originally posted by nimh

C grupp - Taani Itaalia
                        D grupp - Tšehhi Holland

A grupis näeks meeleldi Hispaania asemel Portugali, muidu suht pohh mõlemast meeskonnast aga C.Ronaldo tegevust on hea jälgida
                        Prantsusmaa võiks nüüd lõpuks üles ärgata ja võimalusi hakata looma,Henry jalad perse alt välja. Teise edasipääsejana eelistaks Horvaatiat.
                        C grupis Taani ja Rootsi, sest ITaalia sakib täiega
                        D-jah.

Kommentaar

Originally posted by skint

Loodame siis tänasest teisest mängust põnevamat ja väravaterohkemat partiid, sest Läti karuteene minu ennustusele tuleks kuidagi ju tagasi teha .
                          No peaaegu . Igatahes oli tegemist raudselt selle EM-i seni kõige parema mänguga. Algus oli küll tšehhide poolt veidi uimane, seda võiks öelda ka nende eelmise kohtumise alguse kohta, kuid mida mäng edasi, seda paremaks läks...

Väga meeldis Tšehhi meeskonna mäng, see mäng näitas selgelt, et jalgpallis ei tee üksikute staaridega midagi ära (ei viita sellele, et Hollandil vaid mõni staar oleks...), vaid et jalgpall on meeskonnamäng. Tšehhid mängisid väga meeskondlikult - kui oldi kaotusseisus ja sisse oli toodud suured ründejõud, siis oli lausa lust vaadata, kuidas vajaduse korral (mitte ainult nurgalöögid) tulid kiiresti kaitsele appi nii Koller, Rosicky ning Baroš... Samas ka esimese ja kolmanda Tšehhi värava olukorrad - olen kindel, et neis oleksid Hollandi ülbed ja isetsevad staarid a la van der Meyde vastavalt Baroši ja Poborsky asemel ise ilma mõtlemata peale uhanud. Tšehhid mõtlevad aga ennekõike meeskonna kasule ja see viis võidule .

Tšehhi mäng on üldse mitmekesine, kasutatakse aktiivselt ääri, tsenderdusi, samas üritatakse keskelt läbi murda ning kauglöögid on väga head. Vahetused täidavad oma rolli, uskumatu, et Brückner juba mängu nii varajases faasis Smiceri vahetusest sisse tõi, aga see tõi edu... Turniiri üllatajaks pean esialgu Banik Ostrava ründemeest Martin Heinzi, kes on vahetusest sisse tulles olnud väga kasulik mees oma tiimile.

Baroški muutub minu jaoks üha sümpaatsemaks (kusjuures oli ta ennegi üks lemmikuid väljaspool Inglise koondist), väga hea mäng taaskord ning selles ei saa kahtlustki olla, et esimese kahe vooru põhjal on just tema Liverpooli parim mängija (mitte ainult ründaja) sellel turniiril. Suurepärane eeltöö esimesele väravale, teise realiseeris ise efektse löögiga ja kolmandal jättis palli löögiks Heinzile - kõigis kollides oli ta osaline.

Hollandist ka midagi äkki - nende teine värav, vastik suluseisu reegel... muud ei midagi. Nagu öeldud, mängisid tšehhid meeskondlikumalt ja väärisid võitu. Punane oli õigustatud, eriti, kui vaadata Heitinga esimest viga - selle eest oleks võinud anda otse punase <imho>...

Igatahes hollandlastel võib nüüd alagrupist edasipääs muutuda raskeks, selles, et nad Läti purustavad, ei ole mul kahtlust , iseasi, kui tõsiselt lähevad tšehhid võtma oma viimast mängu Saksamaa vastu. Nemad saavad juba alagrupivõitjatena uusi taktikaid proovida jms - samas teavad nad ka juba enda vastast ette ning valikuvõimalus puudub...

Tšehhi - ametlikult minu teine meeskond sel turniiril!

Kommentaar

Tõesti! Seni parim mäng sellel turniiril Mõnus oli kohe jälgida. Kuigi enne mängu olin erapooletu, kaldus minu sümpaatia tõesti hästi mänginud Tsehhile. Eriti ilus oli veel Barosi värav
                            Ja sellega seoses usun, et Läti võimalused oma punktiarvet suurendada kasvasid märgatavalt Kuna kui Holland ikka tahab turniiril püsida siis peab ta ründama ja väravaid lööma, mis Läti kaitse vastu pole sugugi lihtne... Ja kui Läti sealt mängust veel 3 punkti nopib, mis siis veel juhtuda võib
                            olgem kristlased, vabandused on esitatud

Kommentaar

Fantastiline. Mulle juba hakkas tunduma, et sellel EM-il sellist armsat avatud jalgpalli ei näegi. Igatahes väravavõimalusi oli rohkem kui tervel senisel turniiril kokku. Või vähemalt nii tundus.
                              Tulemusega olen samuti rahul. Tshehhi koondis on üks sümpaatsemaid. Isiklik lemmik on endiselt Poborsky - selle mehe töövõimel pole piire. Ka Nedved mängis märgatavalt paremini kui Läti vastu. Ja meie Punaste paari muidugi ka ei saa nimetamata jätta. Super, Milan!

Seda ma ei usu muuseas, et nad Saksamaal end kergelt võita lubavad. Paar meest võib-olla saavad puhkust, aga ega nad nüüd naabritele midagi niisama ka ei anna.

Läti poole olgu veelkord kübarat kergitatud. Nad on meile suureks eeskujuks.
                              the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                              because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Turniiri üllatajaks pean esialgu Banik Ostrava ründemeest Martin Heinzi, kes on vahetusest sisse tulles olnud väga kasulik mees oma tiimile
                                ole nüüd, Martin?Skint, oled ka juba käeraudadega radika küljes.
                                Respect Martin!

Kommentaar

Working...
                                X