Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Kui gedi ennustus selle kohta, et inglise ja prantsuse meeskonnad kohtuvad sel turniiril kaks korda , tõeks peaks osutuma, oleks ma küll üks väga rõõmus fittibaldi.
We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.
Originally posted by fittibaldi
Kui gedi ennustus selle kohta, et inglise ja prantsuse meeskonnad kohtuvad sel turniiril kaks korda , tõeks peaks osutuma, oleks ma küll üks väga rõõmus fittibaldi.
unistamist ei hakka küll keegi sulle ja houllierile keelama
Arvate, et teil on veel vähe vajalikku ja ebavajalikku infi EM-i kohta? Siis heitke pilk siia.
Inglismaast rääkiva jutu kõrval võib leida Observeri erilehest põhjaliku faktidekogumi kõigi EM-il mängivate koondiste kohta.
NB! Kas keegi teab, on mõnel Eesti ajalehel midagi põhjalikku EM-i teemalist ilmunud/ilmumas? Erilehte vms
the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
because belle of st mark is a beauty extraordinaire
Arvate, et teil on veel vähe vajalikku ja ebavajalikku infi EM-i kohta? Siis heitke pilk siia.
Inglismaast rääkiva jutu kõrval võib leida Observeri erilehest põhjaliku faktidekogumi kõigi EM-il mängivate koondiste kohta.
NB! Kas keegi teab, on mõnel Eesti ajalehel midagi põhjalikku EM-i teemalist ilmunud/ilmumas? Erilehte vms
Võib-olla kirjutan seda mitte kõige õigema teema all, aga mul on praegu (nädala lõpuni) siin üks sõber, kellel on juhtumisi üle 4 piletit Taani - Rootsi mängule (ärge kirjutage, et kus ta varem oli). II kat. piletid ja sektor on S02. hind on 55 eur-i (nagu poeski). Mängu toimub Portos Bessa staadionil. 22 juunil.Kirjutage siia või helistage 50 79 552 (mulle siis)
seis 52.minutiks 2-0 Kreeka kasuks. Kõigepealt lõi 7.minutil pärast kaitsjate pallikaotust 20+ meetrilt värava Karagounis. Poolajal tulid sisse Deco ja C.Ronaldo. C.Ronaldole polnud Euro algus kuigi hea. Ta tõmbas 51.minutil karistusalas maha ründesse tõtanud Seitaridise. Penalti realiseeris Basinas.
Kommentaar