Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

EURO 2004

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'EURO 2004\'

Originally posted by viduka

Aga Terry ei teinud viga, hoopis temal riputi kaelas.
    minu arust ta segas siiski Ricardot, ja ta ei saanud pallie järgi küünida. MIna nüüd kumbagi ei toeta, aga tahaks pendlaid :P. Simao on kurat oma soengu ära ajanud, aga kui portugal edasi saab, siis Figo kooseisust välja, SImao sisse.!!! Mõnus sööt talt
    sigpic

Kommentaar

Oijah, kindlalt EMi pingelisem mäng. Ricardo ruulib !!! Ma olen sõnatu. Õnneks Simao lõi värava.
      sigpic

Kommentaar

Super-Vass > Pendla-õnnestuja-ASS

Kommentaar

Oi krt! Nüüd läks küll viltu.

Samas vedasin Portugali peale kihla, ehkki olin inglaste poolt.

Japsidel on aga savi. Need on rõõmsad edasi. Muide, kollane kaart või ebasportlik käitumine või midagi sellist kõlab jaapani keeles kuidagi tuttavalt - tür(r)a või tõr(r)a.

Kommentaar

kuidas asjad nüüd nii läksid ma tahaks teada raisk
            vabandan ette juba oma sõnu aga tõsiselt PUTSI PUTSI PUTSI käigu kurele need tolmuahvid eesotsas figo ja loomadega.

Kommentaar

jaa,põnev mäng oli!!!aga jah kahju et inglismaa kaotas,kuigi ta oli selle ära teeninud,siiski portugaallased omasid mängu ,nii et jah,läks kuis läks,vähemalt mäng oli huvitav,ja mis te arvate muidu sellest et ricardo läks viimast lööma?,ma vaatasin küll et ikka väga kahtlane värk vms,aga no näed,ära pani rsk,beckham peaks aga igatahes midagi ette võtma oma penaltitega

Kommentaar

VAID KAKS SÕNA-MILLINE MÄNG

Kommentaar

becks saab inglise meedialt taha.....

JESS!!!!!!!!!!......faggotid sõidavad koju!

Väga kahju tegelt

Kommentaar

õige meeskond võitis. Ricardo tõusis rahvuskangelaseks ja ma olen TÄIESTI KINDEL, et ta sai Man OF The Matchiks.

Ju Eusebio mõju oli talle igati positiivne
                    et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali

Kommentaar

Vale meeskond võitis. Õige meeskonna Sol Campbellilt (kes mängib küll mulle täiesti vastuvõetamatus klubis) võeti normaalaja lõpus õige värav ära. Kuigi poleks seda tehtud, oleks õige meeskond edasi.
                      Mis aga pennaldesse puutub, siis, tõesõna, minu kass tabaks kah palli täpsemalt kui Beckham. Muidugi mu kass tegelikult pendlaid ei löö, aga kui tema suunas pall veeretada, lükkab ta selle 90% juhtudest väga täpselt ja hoolikalt veeretamiskohta tagasi.

Kommentaar

asi suht s...tt, lihtsalt jube... Beckham (N)
                        aagga ikka juhtub...
                        Rap music doesn\\\'t kill people - Hollywood does! Films don\\\'t kill people - video games do! Games don\\\'t kill people - guns do! Guns don\\\'t kill people - culture does!

Kommentaar

Originally posted by Väravavaht

õige meeskond võitis. Ricardo tõusis rahvuskangelaseks ja ma olen TÄIESTI KINDEL, et ta sai Man OF The Matchiks.

Ju Eusebio mõju oli talle igati positiivne
                          ma vaidleks vastu,ilmselt see eusebio just rääkis enne temaga(nagu näha oli) ja ütles et hüppa vasakule vms koguaeg,ta vist nagu hüppas koguaeg sinnapoole,ja tegelt inglased lõid 3 tükki järjest keskele,peale 3 andat aga enam mitte,sis jäi ricardo aga paigale,nii et temas tmingid man of the matchi küll ei tehta sellepärast,sest kui aus olla ega ta ju midagi väga erilist seal ei teinud,viis aint portugali poolfinaali,mänge on veel ju tulemus ja vara veel prognoosida,nii et elamv(vaatame) näeme mis edasi hakkab juhtuma,igatahes ei usu et teda ka rahvuskangelaseks nim,meedias vast räägitakse ajutiselt palju aga seejärel kui midagi uut korda ei saada unustatakse vms
                          btw 11 meetrilt nii kõrgelt ja kaugelt nagu beckham mööda lõi,on ka omamoodi kunst minuarust:P,ta vist harjutanud

Kommentaar

Originally posted by peremees
                            becks saab inglise meedialt taha.....
                            jah, ta on selle ka ära teeninud seekord

krt selline vahemaa nagu 11 m tuleb tal küll eluks ajaks ära unustada.... häbi

mees peaks ikka tundma kui emotsioonid üle pea kuhjuvad.... terve meeskond jäi selletõttu väljavõideldud tulemustest hoobilt ilma

loomulikult tuleks kadestada selliseid vendi nagu Postiga, valusa mõnituse pani Jamesile

ülihea mäng tuleb öelda, aga soosiku kaotus sunnib seda siiski kiiremini unustama...

Kommentaar

Erikson ei suutnud siis Prantsusmaa mängust õigeid järeldusi teha,sellise tobeda kaitses istumisega ei jõua nad kuhugi.

Õige meeskond võitis

Kommentaar

Originally posted by viduka

Vale meeskond võitis. Õige meeskonna Sol Campbellilt (kes mängib küll mulle täiesti vastuvõetamatus klubis) võeti normaalaja lõpus õige värav ära. Kuigi poleks seda tehtud, oleks õige meeskond edasi.
                                Kui käed on ikka väravavahi õlgade ümber, siis pole eriti midagi soovida.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X