Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Itaaliat kõigis maailma pattudes süüdistada on ikkagi ülekohtune. Nõus, et kaunis see mäng ei olnud ja selget üleolekut Itaalia ei näidanud. Ometi oli mul hea meel, et nad lõpuks võitsid, kuigi see polnud kaugeltki parim Itaalia meeskond MMidel. Prantsusmaa probleemiks oli väravate löömine, erilist resultatiivsust ei näidanud nad kahjuks lõpuni ja asi polnud sugugi Itaalia lauskaitses.
Lippi!
Itaalia liiga on hoopis teine asi, siin peaks kas FIFA resoluutsemalt sekkuma või muud moodi suurpuhastust suunatama. Aga riigis, kus korruptsioon on iga jalgpalliametniku keskmine nimi ei muutu asjad üleöö.
Ma nagu ei saa aru, et kui Materazzi võtab palli rinnaga maha miks ta siis maha ei kuku?
Nõrguke teine.
Jah, on küll. Zidane pead annab pigem viie kilose kuuli, kui jalgpalliga võrrelda. Ning kui selline asi sul järsku ja ootamatult rindu tuleb peaks ikka püsti ju jääma. Ma kujutan ette, kuidas kõikvõimas Evu oleks seepeale püsti jäänud ja käsi vastu rinda tagunud ja rambot mänginud.
ärge unustage ka del rossit. Tüüpiline Itaalia mängija. Loodame, et Mazzerati saab korralikult karistada. Sõnad võivad rohkem haiget teha kui füüsiline vägivald. Itaalia küll võitis, kuid alatiseks jääb meile meelde itaalia mängijate provokatiivne ja ebamängijalik tegevus. Itaalia - maailmameister koos ebasümpaatia ja vilekooriga. Tegelikud võitjad on hoopis meeskonnad, kes said endale au, sümpaatia ja jalgpallifännide lugupidamise. Itaalia - selle jalgpalliturniiri häbiplekk!
hehee.. See on vist kõige idiootsem ja kibestunuim postitus, mida ma siin foorumis paari hea aasta jooksul lugema olen sattunud. Lihtsalt uskumatu õilishing! Tegelik võitja, mu sõber, oli Itaalia, sest ta tuli maailmameistriks, kaotamata ainsatki mängu ja laskmata vastastel mängust lüüa ühtegi väravat. Seda \"häbi\" on nad oma riigile juba 4-s kord toomas. Kerge soovitus Sulle, kebaab: Isesütti
Mamps on tubli, nii päeval laudas kui ka õhtul klubist tulles hilja..
Ma nagu ei saa aru, et kui Materazzi võtab palli rinnaga maha miks ta siis maha ei kuku?
Nõrguke teine.
Jah, on küll. Zidane pead annab pigem viie kilose kuuli, kui jalgpalliga võrrelda. Ning kui selline asi sul järsku ja ootamatult rindu tuleb peaks ikka püsti ju jääma. Ma kujutan ette, kuidas kõikvõimas Evu oleks seepeale püsti jäänud ja käsi vastu rinda tagunud ja rambot mänginud.
nali 5, heatöö Tannu.
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Nõrguke teine.
rinnakorv talub lööke kehal vaata, et kõige paremini... vat oleks ta peaga pikki lõgemeid saanud... oleks see pillimine seal maas õigustatud... aga kuna ta ise on selline \"jõhkard\" ja siis ühest koksust sedasi inisema hakata on küll odav... tra.. cunt ma ütlen
Poisid mis te vaidlete. Juba Bellamy tõestas mitu aastat tagasi, et õlapuutest võib Materazzi mitte ainult maha kukkuda, vaid tal hakkab ka nägu valutama. Loodate, et nüüd oleks püsti jäänud...
“The state of our pitch wouldn’t have affected Liverpool — with their game the ball is in the air most of the time.”
The Special One
kõigil Materazzi\'t nõrkuses süüdistajatel soovitan lasta mõnel jalgpalluri endale ootamatult peaga vastu rinda lüüa!!! parem oleks lasta seda teha siiski mõne haigla läheduses :P
kõigil Materazzi\'t nõrkuses süüdistajatel soovitan lasta mõnel jalgpalluri endale ootamatult peaga vastu rinda lüüa!!! parem oleks lasta seda teha siiski mõne haigla läheduses :P
Brasiilia ajakirjanikud palkasid huultelt lugeja ning nad lugesid välja et mater. ütles ZZ et ta on terrorist ja ta õde prostituut. info tv3 uudistest kalev kukkelt.
Kommentaar