Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM2006 - finaal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'MM2006 - finaal\'

Algselt postitas marcello

Algselt postitas Aramis

Muuseas Zidane oli Materazzi sõnul ülbelt öelnud peale viimaase söärgist tõmmet, et kui sa seda särki nii väga tahad, siis ma annan ta sulle peale mängu.
    Mis selles lauses ülbet oli?Igati loomulik vastus särgist rebimisele ju.
    Loe uuesti - \"Materazzi sõnul ülbelt\" ... Minu arust ka väga hästi öeldud.

Kommentaar

Algselt postitas Aramis

Muuseas Zidane oli Materazzi sõnul ülbelt öelnud peale viimaase söärgist tõmmet, et kui sa seda särki nii väga tahad, siis ma annan ta sulle peale mängu.
      Muuseas on see variant ka varem mainitud valikus kirjas koos Matrixi vastusega sellele
      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Ma olen kuulnud et Materazzi olevat oelnud Zidanile, kuule kiilakas kuhu paruka jatsid

Kommentaar

Kuna Itaalia on minu jaoks võrdlemisi ebasümpaatne maailmameister, siis lööb minus välja kahjurõõm sellest, et peateema (nii meedias kui inimeste omavahelises jutuajamises) pole pärast finaali mitte võitja ning maailmameister ning nende mäng, vaid hoopis Zidane.

Berliinis toimus justkui pigem Zidane\'i hüvastijätumäng kui Itaalia (neljakordseks) maailmameistriks kroonimine. Jätkame samas vaimus!
          Which ship has never docked at Liverpool?
          The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Algselt postitas KJK

Ma olen kuulnud et Materazzi olevat oelnud Zidanile, kuule kiilakas kuhu paruka jatsid

Ma jälle kuulsin, et Zidane vastas selle peale - kleepisin sulle need sitaaugu ümber, siis näeb vähemalt välja nagu mehe oma. kahju, et aju siirdamist ei tehta muidu laseks sulle selle ka siirdada.
            Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Nalja kui palju ja keegi ei tea kindlalt midagi .

AHVID!

Kommentaar

peale seda kui zidanei suitsetams nähti, hakkasid miljonid zidanei fännid maailmas suitsetama!!

Kommentaar

Olgu kuidas oli,aga üks asi on kindel.Kuna suurturniire on kuidagi imelik kõigi arvates lõpetada pennaldega,siis niipalju kui mina olen kellegagi rääkinud,arvavad kõik nagu ühest suust:kui väravaid ei tule,löödagu siis juba kõikseemees 11 korda ja viimasena väravavaht väravavahile,oleks nagu õiglasem

P.S. Itaallased lõid Barthez\'ile siiski 5 superpennalt
                  Kapten Trumm

Kommentaar

Krt, kas seda teemat kinni juba ei panda? Itaalia on muuseas maailmameister. Ja mina hoidsin pöialt hoopis teistele kui poolfinaalid pakkusid.

Kommentaar

Algselt postitas lenc

Algselt postitas Raivo19

Igaühel on headest jalgpalluritest erinevad lemmikud,kuid keskväljameestest on Zidane läbi aegade maaima parim,minu arvamus.Kes võiks talle konkurentsi pakkuda-ei oska hoobilt öeldagi.
                      Aga kas selline \"minu lemmikmängija lõi vastast - süüdistame vastast, kes julges minu lemmiku teele ette jääda\" fanatism on ikka sobiv?
                      Ei,muidugi mitte ei ole.Zidane\'ile igati õigustatud punane kaart.Sama oleks ka kõigi elureeglite järgi pidanud teenima itaallane.Asi selles,et erinevates maades on erinevad arusaamised elust.Mõnel pool on näopeks asja eest,mõnes kohas raiutakse vargal käsi,kuskil antakse kepihoope naisterahva võrgutamise eest.Sõnade koha pealt niipalju,et ära teota naist kellega sa pole maganud.Antud juhul siis:ära võta sõna asjas,millest sul pole aimu.Materazzi\'le ütleks:julge teha,julge ka tunnistada.Vastasel juhul häbene.Sama kehtib C.Ronaldo kohta vs Rooney\'ga jne.Tennises näiteks võidakse sind diskvalifitseerida vastase töötlemise eest sõnadega.
                      Kapten Trumm

Kommentaar

Algselt postitas Raivo19

Algselt postitas lenc

Algselt postitas Raivo19

Igaühel on headest jalgpalluritest erinevad lemmikud,kuid keskväljameestest on Zidane läbi aegade maaima parim,minu arvamus.Kes võiks talle konkurentsi pakkuda-ei oska hoobilt öeldagi.
                        Aga kas selline \"minu lemmikmängija lõi vastast - süüdistame vastast, kes julges minu lemmiku teele ette jääda\" fanatism on ikka sobiv?
                        Ei,muidugi mitte ei ole.Zidane\'ile igati õigustatud punane kaart.Sama oleks ka kõigi elureeglite järgi pidanud teenima itaallane.Asi selles,et erinevates maades on erinevad arusaamised elust.Mõnel pool on näopeks asja eest,mõnes kohas raiutakse vargal käsi,kuskil antakse kepihoope naisterahva võrgutamise eest.Sõnade koha pealt niipalju,et ära teota naist kellega sa pole maganud.Antud juhul siis:ära võta sõna asjas,millest sul pole aimu.Materazzi\'le ütleks:julge teha,julge ka tunnistada.Vastasel juhul häbene.Sama kehtib C.Ronaldo kohta vs Rooney\'ga jne.Tennises näiteks võidakse sind diskvalifitseerida vastase töötlemise eest sõnadega.
                        Tark jutt. Näiteks anti Kuperjanovi mängijale eelmine aasta hoiatus selle eest, et ta minuga suhelda üritas verbaalselt ja agressiivselt. Võiks jõuda maailma tasemele.

Kommentaar

Algselt postitas Aquilotta
                          Gallas tahtis ka juba Materazzile vastu nägu anda.
                          Gallas oleks ise ennem pooleks pekstud.

Kommentaar

Ettepanek - Zizu fännid võtavad pommid ja sõidavad Milaanosse ning ülejäänud naudivad seda jubedat kuumust eestis.

Krt ei teagi, kes võidavad...

Kommentaar

Algselt postitas Staatoil

Algselt postitas Aquilotta
                              Gallas tahtis ka juba Materazzile vastu nägu anda.
                              Gallas oleks ise ennem pooleks pekstud.
                              Staatoil, ütle parem \"forza italia\" või midagi
                              härra kohtunik, vaadake, see mees lükkas seda meest seal kohas seljast

Kommentaar

Jaa. Nüüd tuleb selle pärast Kolmas maailmasõda, eks?

Kommentaar

Working...
                                X