Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM2006 - finaal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'MM2006 - finaal\'

Algselt postitas lenc

Algselt postitas marcello

Ja mul oli ju õigus äärekohtuniku suhtes!
    Oli või? Vabanda kui ma eksin, aga minu arust väitsid sa, et äärekohtunik lasi Buffonil ennast mõjutada
    Jäämegi siia trallitama või?
    Väitsin ka,et äärekohtunik ei näinud!
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas eston maravilha

Algselt postitas Laurent

Kõik siin nüüd läbi sõimatud ning maha tehtud!
      Alati leiad õigustuse oma lemmikutule(Eriti ZZ-le)
      Hea oli lihtsalt vaadata kuidas üks mängija nii endast välja viidi,et enesekontrolli kaotas! \"Sa oled terrorist,su õde on lits\" Vist ei oleks põhjust solvuda!- Aga kui oli siis polnud ju midagi valesti öeldud või mis!??
      (Asi käib ka jalgpalli juurde.Kes mänginud see teab)

Muidugi kahju jah temast natuke!Hakkas isegi juba täitsa sümpatiseerima enne lõppu nende teiste Ahvide keskel!
      Muidu Prantsusmaa koondis on üks kõige antipaatsemaid koondisi! Päris nii julmalt ei ole vist ükski koondis Aafriklastega oma rivistust mustanud-(eriti erinevalt Itaaliast)
      Pohlak:\"Mulle meeldiks rohkem näha kuidas Prantsusmaa eest võitleksid musketarid!\"

NB!
      Mul pole mustade vastu midagi aga sellised tsiviliseeritud negrod(nagu FRA) koondises ei ole kuidagi sümpaatsed)
      kus sa siis olid kui otsiti mängijaid notchnoi bozori vastu?
      see ei aitaks ju vähimalgi määral ei prantsusmaa koondist ega eesti koondist

Kommentaar

Algselt postitas lenc

Oli või? Vabanda kui ma eksin, aga minu arust väitsid sa, et äärekohtunik lasi Buffonil ennast mõjutada
        tehke 1vs1 :P

Kommentaar

loe allkirja..

Kommentaar

Algselt postitas lenc

Ilmselt jäämegi.
            Sa väitsid, et \"äärekohtunik lasi ennast mõjutada JA ta ei näinud seda situatsiooni\". Kuna sa sidusid kaks väidet sõnaga \"ja\", siis piisab sellest, et üks nendest oleks vale, et kogu ütlus oleks vale. Kui sa oleksid need sidunud sõnaga \"või\", siis oleks sul veel õigus. Näiteks kui ma oleks väitnud, et Saksamaa võidab veerandfinaali ja poolfinaali, poleks mul ju õigus, kuigi sinu loogika järgi oleks...

Kommentaar

Sa ajad liiga tarka juttu, mees.
              Enam pole sellest vaidlusest nagunii kasu. Punast see ju tegelikult vääris, olgem ausad. Aga nojah, teha pole enam midagi. Neljas tärn ilutseb itaalia särgil.

Kommentaar

Minu arust oli/on Materazzi üks debiilik, jalgpalli ei mängita sõnadega. Zidane-i elu viimane mäng ja miks te peaks laskma ennast solvata mingil debiilikul?

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas lennat

\"After a brief lip reading done by experts on replays of the incident it became evident that Materazzi provoked Zidane by calling him a terrorist.\"
                  Pärast huultelt lugemist tuvastasid eksperdid: see viimane fraas, mille Materazzi juba Zidane selja taga olles teele läkitas, ja prantslase endast välja viis, oli terrorist.
                  Kust see pärit on?

Zidane: \"Ordinanza de tirare il costume!!\" (\"Ära ripu mu särgi küljes!!\")

Materazzi: \"Taciti, enculo, hai solamente cio che merite ...\" (\"Vait mölakas, sa saad, mida sa väärid ...\")

Zidane: \"Si e cio ...\" (\"Jah, mida iganes ...\")

Materazzi \"Meritate tutti cio, voi gli enculato di musulmani, sporchi terroristici\" (\"Te kõik saate, mida te väärite, moslemid, räpased terroristid\")

Sellele viimasele fraasile järgneski Zidane\'lt ootamatult tugev löök peaga Materazzile rindu. Zidane naissugulasi (ema, õde vms.) Materazzi siiski ei nimetanud. Küll aga sai selgeks Zidane valge berberi ehk kabili päritolu. Viimased on läbi aegade olnud uhked ja tugevad sõjamehed, kes on distantseerunud niinimetatud \"mustadest\" araablastest. Sellisteks peavad nad endid ka tsiviilelus. Kabilid on usundilt moslemid, kuid sunniidid.
                  Zidane on ka ilmselt sügavalt usklik inimene ja alusetu solvang tema pihta (terroristici) viis mehe momentaalselt endast välja. Rahvuslikul pinnal solvanguid loetaksegi kabilite hulgas nii Alzheerias kui ka Prantsusmaal äärmiselt raskeks teotuseks, millele vastatigi.

Kommentaar

Igal oinal on oma mihklipäev. Nii ka Materazzil.

kahju, et Zidanega nii läks. õnneks lohutab mind see, et Zidane on SUUREM jalgpallur kui enamus Itaalia koondis kokku. Alustades Gattusoga ja lõpetatades Materazziga.

MERCI ZIDANE!!!
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas lennat

Materazzi: \"Taciti, enculo, hai solamente cio che merite ...\" (\"Vait mölakas, sa saad, mida sa väärid ...\")

Materazzi \"Meritate tutti cio, voi gli enculato di musulmani, sporchi terroristici\" (\"Te kõik saate, mida te väärite, moslemid, räpased terroristid\")

Sellele viimasele fraasile järgneski Zidane\'lt ootamatult tugev löök peaga Materazzile rindu. Zidane naissugulasi (ema, õde vms.) Materazzi siiski ei nimetanud. Küll aga sai selgeks Zidane valge berberi ehk kabili päritolu. Viimased on läbi aegade olnud uhked ja tugevad sõjamehed, kes on distantseerunud niinimetatud \"mustadest\" araablastest. Sellisteks peavad nad endid ka tsiviilelus. Kabilid on usundilt moslemid, kuid sunniidid.
                      Zidane on ka ilmselt sügavalt usklik inimene ja alusetu solvang tema pihta (terroristici) viis mehe momentaalselt endast välja. Rahvuslikul pinnal solvanguid loetaksegi kabilite hulgas nii Alzheerias kui ka Prantsusmaal äärmiselt raskeks teotuseks, millele vastatigi.
                      Kui süvausklikul moslemil nii suur nõrkus on, siis tekib küsimus, et kuidas kurat ta nii pika karjääri vastu on pidanud. Või oli Materazzi tõesti esimene, kes õigele nupule vajutas
                      May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek

Algselt postitas lennat

Kui süvausklikul moslemil nii suur nõrkus on, siis tekib küsimus, et kuidas kurat ta nii pika karjääri vastu on pidanud. Või oli Materazzi tõesti esimene, kes õigele nupule vajutas

Tegu polnud tavalise mänguga: MM finaal ja Zidane viimane mäng. See polnud mingi suvaline mäng kuskil Hispaania või Itaalia liigas.

Usun, et sellisel mängul oleks ka sinu valulävi madalam kui tavaliselt.
                        Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Maarek

Tõesti tore, et sa Materazzi käitumise üle uhkust tunned ja seda heaks kiidad. Selline solvamine ongi ju normaalne ja käib jalgpalli juurde!
                          On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                          I don’t care what you think of me!
                          Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Algselt postitas Kebab

Algselt postitas Maarek

Tõesti tore, et sa Mazzerati käitumise üle uhkust tunned ja seda heaks kiidad. Selline solvamine ongi ju normaalne ja käib jalgpalli juurde!
                            Tore, et sa mu lausetest selliseid asju välja loed Proovi uuesti.

Algselt postitas Rein
                            Tegu polnud tavalise mänguga: MM finaal ja Zidane viimane mäng. See polnud mingi suvaline mäng kuskil Hispaania või Itaalia liigas.

Usun, et sellisel mängul oleks ka sinu valulävi madalam kui tavaliselt.
                            Viimane mäng nüüd küll eriline vabandus pole ja kui õieti mäletame, siis on ta varem \"üle elanud\" nii EM, MM kui ka CL finaali. Ei tahaks uskuda, et tema valulävi siis kõrgem oleks võinud olla.
                            May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

See ei ole oluline kuidas keegi välja loeb. Oluline on see, et sa Zidane maha teed ja Materazzit ei tee. Järelikult kiidad Materazzi käitumist õigeks.
                              On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                              I don’t care what you think of me!
                              Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

See on ikka veidi naljakas ka, mis toimub siin ja ilmselt igas teises jalgpallifoorumis üle terve maailma. Faktid on ju selged ja teada. Itaalia on maailmameister, Zidane karistatud. Selles mõttes tallate siin küll tühja tuult. Isiklikust sümpaatiast pärinev materdamine ei anna enam midagi.
                                Samas Materazzi ütluse sisu huvitab mind ennastki, aga mitte enam selle MM-i tulemustega seotult, vaid laiemas kontekstis. Kui solvang oli sügavalt isiklik, jääb asi lõpuks kahe mehe vahele. Kui aga tegemist oli inimese usulist või rahvuslikku päritolu puudutava küsimusega, võib siin olla tegemist laiemat mõju oleva asjaoluga. Nii Materazzile endale kui ka jalgpalliringkondadele üldisemalt. Ehk millise positsiooni võtab FIFA verbaalsete solvangute suhtes, kui säärane tõde peaks päevavalgele tulema? Ja mis saab itaallase edasisest karjäärist?
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X