Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM2006 - finaal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'MM2006 - finaal\'

Keegi ei arva,et esimest korda.Mängijad on lihtsalt erinevad.Kes kobiseb vastu,kes teb mingi jõhkra vea hiljem,kes hakkab ulguma ja kes läheb ja virutab kui teda rängalt solvatakse.Zizou valis viimase variandi,sest on järelikult selline konkreetne inimene.
    Zizou oli/on ja jääb minu jaoks ikka Suureks Mängijaks
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Algselt postitas dreyd

keegi väitis, et sõjas kõik lubatud. no ega ikka ei ole küll, ma ei ole kindlasti osalenud üheksi finaalis, kuid hellal teemal kedagi solavata... lõhnab kusipüksluse järgi, aga vahet enam pole Itaalia on maailmameister ning Zidan oma väärikuse taastanud, sest nii ju vastama peabki või oleks pidanud salaja kuskilt näpistama.
      dreyd, mis sa arvad, et selline protseerimine sellisel tasemel toimus esimest korda?
      ei arva

Kommentaar

Äärekohtunik oli ka kloun,lasi ennast Buffonil mõjutada.Tohutu segadus oli platsil,keegi mitte midagi ei teadnud.buffon käis tükk aega äärekohtuniku juures ja osutas silmanägemisele.Kui äärekohtunik seda situatsiooni kohe nägi siis miks ta kohe sellest märku ei andnud ja sel juhul oleks ta buffonile ka öelnud,et ära tõmbel siin ees,ma nägin mis juhtus!
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

tegelt rutatakse sündmustest veidi ette, minu meelest ei saa tõsiselt hetkel veel küll võtta mitte ühtegi väidet, selle kohta kas ja mida materazzi zizoule ütles. mingisugune brasiilia huulteltlugeja mind küll ei veena. kõik aga räägivad kui õigustatud oli zizou \"pealöök\". hea näide iseenesest sellest, et isegi maailma üks parimatest jalgpalluritest on ühel hetkel mõistuselt 15 aastase lapse tasemel. vahet pole mida materazzi ütles, aga nii loll ei tohiks zidane olla, et selle peale närvi läheb. oleks võind järgmises olukorras palli võtta teinud kaks kiiret söötu ühe dribblingu ja löönud ristnurka sisse (kõik ju räägivad milline jumal ja hiilgav mängija ta on) ja siis läinud materazzi juurde ja öelnud talle mida hing ihaldab või veel parem irvanud talle näkku.

p.s. - kibestunud prantsusmaa fännid saage parem ükskord sellest üle, itaalia võitis ning prantsusmaa jäi teiseks, ei ole mõtet mingit mõttetu mula siia ajama tulla.
          Mes que un club!

Kommentaar

Algselt postitas marcello

Äärekohtunik oli ka kloun,lasi ennast Buffonil mõjutada.Tohutu segadus oli platsil,keegi mitte midagi ei teadnud.buffon käis tükk aega äärekohtuniku juures ja osutas silmanägemisele.Kui äärekohtunik seda situatsiooni kohe nägi siis miks ta kohe sellest märku ei andnud ja sel juhul oleks ta buffonile ka öelnud,et ära tõmbel siin ees,ma nägin mis juhtus!
            ikkagi milleks viriseda otsuse juures, mis oli 100% õigustatud. Nägi ei näind, vaatas kordust, ei vaadand. Zidane vääris punast ja selle ta ka sai.

Kommentaar

Algselt postitas Mikusiku

Algselt postitas lorenzo
              mõtle natuke nüüd- näiteks üks 9-aastane Juhan, kes unistab ka jalgpallurikarjäärist, vaatas ka eile finaali ja ennäe, ebajumal Zidane, kelle nimeline särk ka Juhanil toolil rippumas ja mille nüüd ema just puhtaks pesi, lööb vastasmängijat peaga pikali. Järgmisel päeval saab Juhan sõpradega kokku ja mängib jalgpalli nendega ning mõtleb et kui shefilt ikka Zidane eile virutas Matrixile et võiks ka ju panna sellise tou ka Mikule. Ja panebki. Ning Mikk läheb nuttes koju emale kaebama.
              Mikud ei ole mingisugused piripillid
              Vabandan kui nüüd puudutatuna tunned, minugipoolest loe näiteks Juku võikesiganes
              Catalunya is not Spain!

Kommentaar

Algselt postitas Juveman

ikkagi milleks viriseda otsuse juures, mis oli 100% õigustatud. Nägi ei näind, vaatas kordust, ei vaadand. Zidane vääris punast ja selle ta ka sai.
                Kus krdi kohas ma virisesin.Otsus oligi õigustatud aga mina väidan,et äärekohtunik lasi ennast mõjutada ja ta ei näinud seda situatsiooni.
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Tegelikult ei tea sina kah, mida ta nägi või ei näind. Selles on asi.

Kommentaar

täiesti lõppp

ma lugesin läbi kõik need 11 lehekülge, ja ma hakkan mõtlema, et oli ajaraiskamine
                    Слава Україні! Героям слава!

Kommentaar

Kõik siin nüüd läbi sõimatud ning maha tehtud!
                      Alati leiad õigustuse oma lemmikutule(Eriti ZZ-le)
                      Hea oli lihtsalt vaadata kuidas üks mängija nii endast välja viidi,et enesekontrolli kaotas! \"Sa oled terrorist,su õde on lits\" Vist ei oleks põhjust solvuda!- Aga kui oli siis polnud ju midagi valesti öeldud või mis!??
                      (Asi käib ka jalgpalli juurde.Kes mänginud see teab)

Muidugi kahju jah temast natuke!Hakkas isegi juba täitsa sümpatiseerima enne lõppu nende teiste Ahvide keskel!
                      Muidu Prantsusmaa koondis on üks kõige antipaatsemaid koondisi! Päris nii julmalt ei ole vist ükski koondis Aafriklastega oma rivistust mustanud-(eriti erinevalt Itaaliast)
                      Pohlak:\"Mulle meeldiks rohkem näha kuidas Prantsusmaa eest võitleksid musketarid!\"

NB!
                      Mul pole mustade vastu midagi aga sellised tsiviliseeritud negrod(nagu FRA) koondises ei ole kuidagi sümpaatsed)

Kommentaar

http://tonaz.altervista.org/zidane.html

Kommentaar

Algselt postitas Laurent

Kõik siin nüüd läbi sõimatud ning maha tehtud!
                          Alati leiad õigustuse oma lemmikutule(Eriti ZZ-le)
                          Hea oli lihtsalt vaadata kuidas üks mängija nii endast välja viidi,et enesekontrolli kaotas! \"Sa oled terrorist,su õde on lits\" Vist ei oleks põhjust solvuda!- Aga kui oli siis polnud ju midagi valesti öeldud või mis!??
                          (Asi käib ka jalgpalli juurde.Kes mänginud see teab)

Muidugi kahju jah temast natuke!Hakkas isegi juba täitsa sümpatiseerima enne lõppu nende teiste Ahvide keskel!
                          Muidu Prantsusmaa koondis on üks kõige antipaatsemaid koondisi! Päris nii julmalt ei ole vist ükski koondis Aafriklastega oma rivistust mustanud-(eriti erinevalt Itaaliast)
                          Pohlak:\"Mulle meeldiks rohkem näha kuidas Prantsusmaa eest võitleksid musketarid!\"

NB!
                          Mul pole mustade vastu midagi aga sellised tsiviliseeritud negrod(nagu FRA) koondises ei ole kuidagi sümpaatsed)
                          kus sa siis olid kui otsiti mängijaid notchnoi bozori vastu?

Kommentaar

Algselt postitas Juveman

Kus krdi kohas ma virisesin.Otsus oligi õigustatud aga mina väidan,et äärekohtunik lasi ennast mõjutada ja ta ei näinud seda situatsiooni.
                            Kle uuri asju natukene lähemalt enne kui mölisema tuled. See oli juba eile õhtul teada, et ainus kohtunik, kes seda nägi oli 4. kohtunik, kes istus platsi kõrval. Tema läks äärekohtuniku juurde ja raporteeris ette, too omakorda informeeris peakohtunikku. Ja tänase päeva jooksul on FIFA pidanud tõrjuma väiteid nagu oleks 4. kohtunik vaadanud asja video pealt, vastates, et too nägi seda oma silmadega.

Kommentaar

Äkki preili Lenc annab andeks,et ma kohe kui netti sain siis selle ka kirja panin.Teinekord loen igasugu kanalid enne läbi kui \"mölisema\" tulen.
                              Ja mul oli ju õigus äärekohtuniku suhtes!

Võta kraade vähemaks...
                              INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Ja mul oli ju õigus äärekohtuniku suhtes!
                                Oli või? Vabanda kui ma eksin, aga minu arust väitsid sa, et äärekohtunik lasi Buffonil ennast mõjutada

Kommentaar

Working...
                                X