Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM2006 - finaal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'MM2006 - finaal\'

võib-olla panid nn huulteltlugejad mööda...nood võivad kah eksida

Kommentaar

Ehk siis edaspidi sõitke solvajale sahtlisse pärast mängu koridoris, mitte platsil . Nojah, nali naljaks, minu meelest tegi Zidane oma avalduse väga õiges vormis. Ütluse täpset sisu liiga pikalt ei lahanud, kuid hoidis selja sirge; samas vabandas ja tunnistas, et reageeris valesti. End of story, aeg edasi minna. Niikuinii jääb ühtede jaoks Materazzi pätiks ja Zidane suureks mängijaks ning teiste jaoks vastupidi, seda ei muuda enam ükski trahv ega pressikonverents.

Ja mis huulteltlugejatesse puutub, siis kõigi nende nüüdseks ringlevate versioonide mitmekesisust arvestades võib Matrixile kohe maailma kiireima MC auhinna kätte anda, kuivõrd mees on ilmselgelt võimeline mõne sekundi jooksul lausa hämmastavas mahus teksti kuuldavale tooma.
      armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Teada on, et Zidane sõnad Materazzile puudutasid särgi loovutamist (seda on kinnitanud mõlemad pooled)... Ülejäänu osas sellist kokkulangevust ei ole....
        Aga see selleks, ei sõnu ja tegusid ei saa me elus olematuks teha, mis tehtud see tehtud.
        Kogu episood algas sellest särgist kinni hoidmisest ja midagi sellele ei eelnenud (Zidane nii kinnitas), seega ei olnud tegemist pikaajalise \"töötlusega\" vaid konkreetselt sel hetkel lausutud sõnadega ja reaktsiooniga sellele.
        (Oleks lausa ise tahtnud kuulda-näha seda intervjuud, tahaks teada ega ajakirjanik veidi ei provotseerinud küsides \"kas Materazzi ütles, et ....\", ühest prantsuse lehest jäi küll selline mulje)
        edit õnnestus siis intervjuu läbi raskuste ära vaadata, aga kuna jubedalt hakkis, siis veel ei kommenteeri... Tahaks korra veel kuulata - no ei õnnestunud - 3 korda tegin restarti (neid sõnu mida ma oma arvuti kohta ütlesin, te kuulda ei taha...)

nii uuesti ülekuulatud, ja hoitan juba ette ärge võtke puhta kullana kõike, mida ajalehed sellest nüüd kirjutavad... minul õnnestus ühest lugeda selline dialoog, mida intervjuus küll ei kuulnud Ajakirjanik \"kas M. sõimas su ema l*** terroristiks\" Zidane \"jah\" (loodetavasti ei olnud öine kellaaeg minu tähelepanu hajutanud & sain ikka kõigest aru - 100% garantiid ei saa anda )

Aga muidu oli intervjuu hea ülevaade Prantsusmaa mängust MMil.

Kommentaar

Algselt postitas Saarlane

Ahsoo. Seda ka veel, et Sprotivõrgu väitel räägib Zidane täna CANAL+ otsesaates. Õigemini räägib niikuinii vaid pool jutust, kui sedagi...
          mis hiljem juhtus, n2gid niikuinii k6ik,
          seletas lahti selle poole, mida 6igupoolest oleks pidanud r22kima itaallane (see ei tahtnud algul midagi omaks v6tta)
          GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
          GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
          (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Korduv isiklik solvang. Asi selge. Zidane\'i reaktsiooni heaks kiitmata tuleb tõdeda, et see on siiski mingis mõttes mõistetav. Ma usun, et küllalt paljudele meie seast on näiteks kooliajal midagi taolist osaks saanud. Eks reageeritud on ka erinevalt, inimesest ja olukorrast olenevalt.
            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Zidane tegi õigesti, sest kellegile ju ei meeldi kui tema perekonna liikmeid korduvalt sõimatakse ja kui see juhtub MM finaalis, kus on kõik niigi pinges, siis on see lõõk õigustatud.
              Futbol puro en mi corazon, sangre blanca en mis venas.
              Algselt postitas taku*
              Ega butsad ei mängi. Idioodid. Soeng mängib.

Kommentaar

Algselt postitas vaikiv mees

Algselt postitas Saarlane

Ahsoo. Seda ka veel, et Sprotivõrgu väitel räägib Zidane täna CANAL+ otsesaates. Õigemini räägib niikuinii vaid pool jutust, kui sedagi...
                mis hiljem juhtus, n2gid niikuinii k6ik,
                seletas lahti selle poole, mida 6igupoolest oleks pidanud r22kima itaallane (see ei tahtnud algul midagi omaks v6tta)
                Huh? Matrix ütles, et ta provotseeris Zidane. Ta ei eitanud, et ta midagi ei öelnud.

Pöidlad püsti kõigile, kes Materazzi\'t rassistiks pidasid!
                sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Pöidlad püsti kõigile, kes Materazzi\'t rassistiks pidasid!
                  Tunned mingit veidrat võidurõõmu? Imelik...

Algselt postitas Aquilotta
                  neid sõnu mida ma oma arvuti kohta ütlesin, te kuulda ei taha...
                  Ei taha kuulda, sest muidu lööksime kedagi peaga kõhtu?
                  Which ship has never docked at Liverpool?
                  The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Vox populi vox dei
                    Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas sicmic

neid sõnu mida ma oma arvuti kohta ütlesin, te kuulda ei taha...
                      Ei taha kuulda, sest muidu lööksime kedagi peaga kõhtu?
                      Tegelikult oleks arvuti pidanud mulle virutama ju :P, aga hea, et see ainult masin on, mitte inimene nagu mina (ja minu ütlemiste peale pole mõtet solvudagi, sest võin enne öelda ja siis mõelda)

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Vox populi vox dei
                        Saksamaal ca 1938 oli Hitler ka õigem mees kui Curchill või de Gaulle. Partisanipoliitika on selle asja nimi.

Kommentaar

Algselt postitas lenc

Algselt postitas Rein

Vox populi vox dei
                          Saksamaal ca 1938 oli Hitler ka õigem mees kui Curchill või de Gaulle. Partisanipoliitika on selle asja nimi.

Ärgem unustagem, et tegu on eesti rahvaga ja tegu peaks olema objektiivse arvamusega.

Saksamaa 1938 näide on kohatu. Sama hea oleks korraldada küsitlus Venemaal a la - kumb on maitsvam kas viin või viski?
                          Inimesed, olge valvsad! Ma armastan teid ikka veel! Minu armastus – see on jube ja õudne, seepärast te peategi olema valvsad.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Ärgem unustagem, et tegu on eesti rahvaga ja tegu peaks olema objektiivse arvamusega.
                            Delfi kasutajate arvamusega jah , see on kindlasti kohe maailma kõige objektiivsem arvamus

Kommentaar

Mul on ka üks sama mõttetu küitlus
                              Kumb on õigem muusikaline kollektiiv?
                              ERSO kelladekoor või Tanel Padar & The Sun. Või ükskõik milline POPP ja ÄGE paljude LEMMIK bänd.

Kommentaar

Algselt postitas Rein

Delfi kasutajate arvamusega jah , see on kindlasti kohe maailma kõige objektiivsem arvamus
                                Et sinule sobib ainult nende küsitluste tulemused mis on tehtud riigkogus või tartu ülikoolis???

Martin kuule, kas sa Postimehes ei saaks samalaadset polli teha? vaataks mis tulemus sealt tuleks.

Kommentaar

Working...
                                X