Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

MM2006 - finaal

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'MM2006 - finaal\'

oi blja. teie omavaheline tekst on pisut mõistmatu, olen vist liiga vana või tehke seda msn-is...

Kommentaar

Gallas tahtis ka Milanisse nii et see mees nagunii täie mõistuse juures ei ole.
      sigpic

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Kes on sel kellajal veel mõistuse juures...no magan juba

Kommentaar

need, kes on puhkusel ja mitte purjus :P

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Milan pole Inter .

Kommentaar

Algselt postitas Devil

devil, ma olen puhkusel aga kaine. jube.

Kommentaar

Asi kipub juba seebiooperiks kätte , versioone on rohkem kui vaja...
                Igatähes Materazzi tunnistas, et ta ütles midagi solvavat, seega ta ei eita oma tegu. Ütles, et terroristiks ei sõimanud ja ZZ ema ka ei solvanud. Aga jah, mida ta ütles, seda ta ei ole öelnud.
                Zidane mõtleb aga paar päeva järgi, missuguse versiooniga lagedale tulla. Mulle jääb küll selgusetuks, miks ta sellega just paar päeva ootama peab. Öelnud siis kohe, mis talle öeldi või siis öelnud, et ei tahagi sellest rääkida.

Aga jah, Itaalia tuli maailmameistriks, sest nad lõid kõik penaltid sisse , prantslased mitte.

Kommentaar

Algselt postitas Devil

Algselt postitas Tanel

Milan pole Inter .
                  Ega jah. Meie pole sellisele imelikule klubile nagu Cavese kodus kaotanud. :P
                  sigpic

Kommentaar

Algselt postitas ak

Algselt postitas Devil

devil, ma olen puhkusel aga kaine. jube.
                    mina kah ... täna

Kommentaar

Algselt postitas Tanel

Algselt postitas Devil

Algselt postitas Tanel

Milan pole Inter .
                      Ega jah. Meie pole sellisele imelikule klubile nagu Cavese kodus kaotanud. :P
                      mõttetud asjad ei huvita

Kommentaar

Finaali teema lõpetuseks tahan vabandada kõigi ees, keda mu emotsionaalsed kommentaarid vihale ajasid ja häirisid. Tunded olid kuumad ja see üks jalgpalli häda ongi. Itaalia on maailmameister ja sellega on MM lõppenud. Peace.
                        On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                        I don’t care what you think of me!
                        Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Algselt postitas Kebab

Tunded olid kuumad ja see üks jalgpalli häda ongi. Itaalia on maailmameister ja sellega on MM lõppenud. Peace.

aamen

Kommentaar

Uskumatu. Poleks iial uskunud, et näen selliseid penalte(täiuslikke) Itaalia esituses. Võit on muidugi väga magus, kuna EURO 2000 haavad olid veel verel. Trezeguet kuldse värava autorina siis seekord ainus eksija. Magus. GRAZZIE ITALIA!

Kõige tähtsam roll võidus on ikka Lippil. Itaalia alamfoorumis käinud teavad kui tugevalt ma teda Vieri tõttu teda kritiseerisin ning kuigi turniiri alguseks olin juba täielikult tema toetaja, vabandan siiski kriitika pärast. GRAZZIE LIPPI!

Cannavaro parimaks tunnistamine jäi kardetavalt selle taha, et kaitsjate tegevust ei naudi just paljud ja Pirloga hakkasid nad üksteist \"segama\". Minu silm igatahes puhkas. Tõusis kindlalt Maldini ja Baresi kõrvale. Kui ma nüüd eelpool nimetatute klubi hetkeks unustaksin, siis oleks sunnitud ütlema, et ta isegi parim. (enda kaitseks mainin, et milleeniumi parimaks Itaalia mängijaks valiti siiski Baresi.). GRAZZIE CAPITANO!

Kui kõik austavad treenerit ja kapten on koondises võimeline vaata, et kõik vead lappima, siis on loodud eeldused tugevaks meeskonnavaimuks. Kõik MM-i vaadanud peavad tunnistama, et Itaalia ühtsus oli õigel kohal ning üks võitmise põhjustest. GRAZZIE AZZURRI!

Mida siis mina arvan enimräägitud intsidendist? Häbi muidugi Materazzile misiganes(ei usu mina neid huuliltlugejaid rohkem kui teleturu eksti) solvangute pärast. Kardan ka, et täit tõde me ei saagi teada. Provotseerimine on kindlasti taunitav tegevus. Poleks oodanud sellist reaktsiooni Zizoult. Minul tema vastu austus ei kadunud. Loodan, et mees näitab kui \"suur\" ta on ning vabandab mõistes enda teo hukka ilma agadeta.

Seda teemat jälgides oli paska ikka päris palju. Samalajal oli seda äärmiselt naljakas lugeda. Eelkõige Kebabi postidest peegeldus selge kadedus. Pras võib oma vastust oodates mõelda Ballacki ja Poldi tegevusele poolfinaalis. Aga väga sellel teemal ei viitsi diskuteerida, kuna nõustun, et liiga palju nad maas püherdasid ja olen ka seisukohal, et näitlemist on liiga palju mistahes proffesionaalses võistkonnas ja jalgpallis üldiselt. Neile, kes mängijaid skandaaliga seoses kokkulepetes südistavad soovitan materjaliga lähemalt tutvuda. Äärmiselt lame süüdistus.
                            jokers to the right
                            clowns to the left of me

Kommentaar

Algselt postitas Jasper
                              Cannavaro parimaks tunnistamine jäi kardetavalt selle taha, et kaitsjate tegevust ei naudi just paljud ja Pirloga hakkasid nad üksteist \"segama\". Minu silm igatahes puhkas.
                              Tema parimaks tunnistamine jäi tõenäoliselt ka selle taha, et parima mängija otsus tehti esimese poolaja lõpul, mistõttu see hale juhtum arvesse ei läinud. Vähemalt niimoodi kuskil väideti
                              May the Violet flag flutter in the wind on all fields of challenge and valour, a vivid hope is our solace, we have eleven athletes and one heart. Go, Fiorentina, we want you to be the queen of all teams, go, Fiorentina, fight with bravery and prowess everywhere! In any hour of dismay and victory, remember you're the history of football!

Kommentaar

Algselt postitas Maarek

Algselt postitas Jasper
                                Cannavaro parimaks tunnistamine jäi kardetavalt selle taha, et kaitsjate tegevust ei naudi just paljud ja Pirloga hakkasid nad üksteist \"segama\". Minu silm igatahes puhkas.
                                Tema parimaks tunnistamine jäi tõenäoliselt ka selle taha, et parima mängija otsus tehti esimese poolaja lõpul, mistõttu see hale juhtum arvesse ei läinud. Vähemalt niimoodi kuskil väideti
                                Enne finaali anti lehekesed ära. Mis on muidugi tipptobedus, sest suured mängijad peavad just suurtes mängudes särama.
                                When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Working...
                                X