Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Maavõistlused

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Maavõistlused\'

Pijpers idioot ses suhtes et ta ei oska panna väljakule õigeid mehi - reinumäe ja sahharov olid nagu sitahädad seal. Tooks koondisse denis malovi ja pannu kingi vasakule. Arno oskab alai üllatada oma koosseisudega, seal peab arenema. Ning koondisse peaks võtma ikka teisi mehi kes on paremad kui mehed koondises. Sahharov ei tohkis küll koondises olla.

Kommentaar

Reinumäe pandi sellepärast sisse, et ta ei ole nii ründav poolik.

Kommentaar

Küsimus selline, et mis koondistega Eestil on veel mängimata UEFA liikmetest? 6 oli vist neid? Inglismaa, Saksamaa, Prantsusmaa, Hispaania...

Kommentaar

Originally posted by SundanceKid
          Küsimus selline, et mis koondistega Eestil on veel mängimata UEFA liikmetest? 6 oli vist neid? Inglismaa, Saksamaa, Prantsusmaa, Hispaania...
          kaljuveer nimetas eile veel ka serbia ja montenergrot ning slovakkiat.

Kommentaar

No kurat küll! Ja mina otsustasin eile Kraftwerki kasuks... Mitte et kontserdil midagi viga oleks olnud, aga midagi jäi kripeldama. Teinekord olen targem, staadion on ikka see kõige õigem koht. :P
            Kas sinu kommipood on ikka küllalt autentne?

Kommentaar

Originally posted by SleepWalking

Originally posted by SundanceKid
              kaljuveer nimetas eile veel ka serbia ja montenergrot ning slovakkiat.
              mina Kaljuveerijat küll ei usuks... selle mehe jutust kui usud veerandi, saad poolega ikka petta

Kommentaar

Originally posted by zidane_5

Reinumäe pandi sellepärast sisse, et ta ei ole nii ründav poolik.
                kaitsemäng oli ka tal osav ju nii nagu rähn tegi, tuleks terve koosseis teha kaitsjatest Klavan ja Allas ryndeduo ja Roobat poolkaitse duo kaitsemehed tunduvad igas olukorras püaremad olevat

Kommentaar

Ma tahaks väga Pijpersilt otse küsida, miks ta eelistab Reinu Otti Kingile.
                  Siis võrdleks neid kahte mängijat ka.

Ma tahan ka võrrelda:
                  Otu pluss, ainuke +, on minu arvates see, et ta on hingega asja juures ning võitleb, kuigi yhtegi palli ta ei võida.
                  Kingi plussid REinu ees: Kiirus,tehnika-tribla, löök, + ta oskab suht kavalalt söötu ka lykata,kui yldse söödab.
                  Tegelt on Ott ikka parem, sest Pijpers ju eelistab teda.

Hingega tuleb asja juures olla ning võidelda, see on õige, aga meisterlikust peab ka olema, et koondises olla.

Kui mul oleks 11 mängijat ning üks nendest Reinukas, ma mängiks parem 10-nekesi .

Kommentaar

Oh elu on nii värviline. Vaatan mängu .. naeran .. rõõmustan .. kurvastan .. üleüldiselt jään nii mängu kui skooriga rahule. Tulen järgmisel päeval soccerneti foorumit sirvima, ei ole siin igavaid ja üksluiseid kiidusõnu .. leitakse ikka kedagi sõimata .. kellegi otsas kruvida ning mõnda üksikut esile tõsta.

Teate mehed .. sihuke üksteise kallal norimine meid edasi viibki

ahjaa .. ja peremehele .. et pijpersi käest saab ysna lihtsalt otse küsida, helistad jalgpalliliitu või flora peakontorisse ja palud teda telefonile .. mina olen kolmest korrast kahel löögile saanud.

Kommentaar

Originally posted by peremees
                      Äkki lähed ja kandideerid koondise peatreeneriks, siis saavad kõik lõpuks rahu ja Eesti võidab tänu Kingile kõik vastased.
                      Tõeliselt kõrini saab juba sellest vingumisest ühe mängija kallal.
                      the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                      because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Kuna ma näen teda riietusruumi minnes-tulles üsna palju, saaks ka näost-näkku küsida.Aga see jama on, et ma kardan veidi.
                        Kas sa võiksid seda minu eest teha?

Kommentaar

Kuna ma näen teda riietusruumi minnes-tulles üsna palju, saaks ka näost-näkku küsida.Aga see jama on, et ma kardan veidi.
                          Kas sa võiksid seda minu eest teha?
                          mind see vastus ei huvita .. teatrisse lähen siis ka seal asjapulkadelt ei küsi, et miks hamletit just see triblamisoskuseta tüüp mängis vaid kas naudin esitust või mitte.

Kommentaar

Eks seal tõenäoliselt mingi loogika oli, et ta Reinuvaderit eelistas, s.t et arvestades kuidas ja kellega Taani äärtel mängima hakkab, peaks seda kaitsvamate poolkaitsjatega tugevdama. See, et praktikas oli sellest kasu (ja saab ka tõenäoliselt tulevikus olema) precisely dick on muidugi omaette lugu.

Ideaalis loomulikult näeks vasakut poolkaitset mängimas Klavanit, kellel paistab platsinägemist, tehnikat, sööduoskust, kiirust ja tahtmistki küll olevat, kuid nagu need kaks mängu näitasid, kes vasakkatsjana küll kindlust ei tekita. Oli ju see Taani esimene värav sellest tingitud, et Klavan hindas olukorda täiesti valesti. Nii, et Rooba parane...

P.S. Kuidas küll Kaalmast järsku väravavaht on saanud, isegi parimad väljalöögid ulatusid keskjoonest 5-10 m kaugusele. Kui ta nüüd veel julgeks aeg-ajalt väravajoonelt välja tulla...

P.P.S Tulemus oli loomulikult fantastika, nautigem seda täiel rinnal. Aga kui nad nii mängiksid valikmängudel, Venemaaga, phuuh.. külmavärinad tulevad peale. Samas on Pijpers näidanud ennast treenerina, kes teab mida teeb... or not...
                            "The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It’s about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom". - Danny Blanchflower, legend

Kommentaar

Originally posted by mcnamara

Äkki lähed ja kandideerid koondise peatreeneriks, siis saavad kõik lõpuks rahu ja Eesti võidab tänu Kingile kõik vastased.
                              Tõeliselt kõrini saab juba sellest vingumisest ühe mängija kallal.
                              Holy smoke,mcmun*(ära võta sydamesse) in da house

Ära karda siin nyyd,mr.kõikvõimasalatiõigus

edit:Klavan sobiks kyll vasakusse äärde.

Kommentaar

Holy smoke,mcmun*(ära võta sydamesse) in da house

Ära karda siin nyyd,mr.kõikvõimasalatiõigus
                                Jumala eest ei võta. Ära loodagi.
                                the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                                because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Working...
                                X