Algselt postitas Tundmatu
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Eesti - Brasiilia maavõistlus
Collapse
X
-
Algselt postitas SDK Vaata postitustSitta neist soodukatest. Mind huvitab hoopis palju hetkel pileteid müüdud on ja kas mäng ikkagi toimub raudpolt? Kui statkat välja ei müüda kas siis jalkaliit plekib omast taskust kinni kogu loo? Kas pooltühjade tribüünide ees on jalkaliidul mõtet sellist "promoüritust" teha? Et mida see siis näitaks hetkel, kusmaal me oma jalkakultuuriga oleme? Nagu üks sõber ütles, siis mängu ärajätmiseks ei ole vaja muud kui teatada Kaka ja veel paari mängija "vigastusest" ning kõik on JOKK. Ise ma veel ei usu, et Pohlak hakkab viimasel minutil poole hinnaga vms pileteid müüma, sellega lööks ta endale järgmiseid suurprojekte silmas pidades kirve selga. Lihtsam on mäng vist ära jätta, viidata JOKK-ile ja piletid tagasi osta. Aga näis, kõike võib juhtuda.
Kommentaar
-
Algselt postitas Gallacher Vaata postitustTäiesti nõus, olen algusest peale sama asja kartnud ja imestanud, et millel see Pohlaku optimism põhineb. Mõelgem, et isegi Hispaania mänguks ei suudetud vist kõiki kohti välja müüa, ehkki tegemist valikmänguga ning sats ise nii mängukvaliteedilt kui staaride arvult vähemasti võrdne ja pilet oli kordades odavam ning majanduslik olukordki oli parem.I don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas dareth Vaata postitustAsi ei ole ju sisus, asi on pakendis.
Tegelikult tekitas küsimusi eelnevalt esitatud viide, kus võrdsustati täismüüdud staadion arenenud jalgpallikultuuriga ja tühi staadion jalgpallikutluuri puudumisega. Ma võin näida kuidagi targurliku ja rumalana, kuid ma küll ei leia, et mind teeb jalgpalli mõistes kuidagi kultuursemaks huvi näha Kaka'd, Beckhamit või Torrest. Mind huvitab eelkõige Eesti koondise hea mäng ükskõik kelle vastu ja puhtalt mõne nimeka mängija pärast ma ennast väljakule ei vea. Ma tahan näha tervikut, mitte mõnd lakutud lammast. Ma saan veel aru, et noored tüdrukud lähevad Ronaldot vaatama. Kuid see ei ole jalgpallikultuuri seisukohalt näitaja.
Kommentaar
-
kipun arvama, et enne mängu saab värava tagant pileteid viie sotiga ja tõenäoliselt veelgi odavamaltI don't write erotica but I do write. Don't get paid for it though. My writing is a little more high profile than erotica generally. I stay anonymous though so I can never be compensated for my work.
Kommentaar
-
Algselt postitas Vähetuntud vutivaatleja Vaata postitustTegelikult tekitas küsimusi eelnevalt esitatud viide, kus võrdsustati täismüüdud staadion arenenud jalgpallikultuuriga ja tühi staadion jalgpallikutluuri puudumisega. Ma võin näida kuidagi targurliku ja rumalana, kuid ma küll ei leia, et mind teeb jalgpalli mõistes kuidagi kultuursemaks huvi näha Kaka'd, Beckhamit või Torrest. Mind huvitab eelkõige Eesti koondise hea mäng ükskõik kelle vastu ja puhtalt mõne nimeka mängija pärast ma ennast väljakule ei vea. Ma tahan näha tervikut, mitte mõnd lakutud lammast. Ma saan veel aru, et noored tüdrukud lähevad Ronaldot vaatama. Kuid see ei ole jalgpallikultuuri seisukohalt näitaja.
Kommentaar
-
Algselt postitas SDK Vaata postitustNo olgem ausad, jalka ei ole ju veel nr 1 siin, ainult harrastajate arvult vist.
Kipun ka arvama, et Jalkaliidul jääb neid pileteid siiski suht palju üle ja enne mängu algust saab näha pool muidu piletite välja jagamist ja viimase hetke auhinnamänge jnejne.Joga Bonito!!!
Kommentaar
-
Algselt postitas daywalker Vaata postitustUsud, et Eesti vs USA koondis/LA Lakers kossumäng suudaks müüa ~10k piletit ~2000eeki eest? Ise arvan, et Eesti vs Brasiilia jalka mäng teeks siiski selles võrdluses ära kossule
Kusjuures ongi huvitav, et miks jalkapiletite välismaine müük kiratseb? Kas ei koti see Brasiilia siis tõesti niipalju kedagi, on pilet liiga kallis, või on jalgpalli meie ümber liiga palju?
Kommentaar
-
Algselt postitas SDK Vaata postitustEesti koondis vs Dream Team 2008? 101% Eestlased jääks saalis veel vähemussegi kui nad kiired vennad ei ole.
Kusjuures ongi huvitav, et miks jalkapiletite välismaine müük kiratseb? Kas ei koti see Brasiilia siis tõesti niipalju kedagi, on pilet liiga kallis, või on jalgpalli meie ümber liiga palju?
Palju näiteks meil leidub selliseid friike, kes viitsiks antud piletihinna puhul sõita Riiga Brasiilia- Läti maavõistlust vaatama?
Brasiilia trump on ju fakt, et tegemist viiekordse maailmameistriga ja mängib Euroopas üliharva. Tänavu vist peetakse Euroopas kaks mängu- Itaalia ja Eestiga, nii jabur kui see ka ei tundu. Sündmus seega unikaalne aga ainult sellest ei piisa. Kui võtta mänguline pool, siis tegemist ühe tippsatsiga paljudest. Hetkel on neil ka tõelisi megastaare vaid üks (Kaka- jutt pole oskustest vaid kuvandist laiemate masside jaoks), ilmselt mõne aasta eest Ronaldinho, Ronaldo ja R.Carlose ajal läinuks piletimüük paremini.
Samuti ei saa mainimata jätta sellist nähtust nagu televisioon. Kui olen tuttavatelt küsinud, et kas Brasiilia mängule lähete, on vastus olnud tavaliselt: "Einoh, kurat, kaks ja pool tonni pilet, telekast ju kannab ka üle."
Ilmselt jätnuks paljud ka Madonna kontserdile pilet ostmata kui sedasama tallinna kontserti laivis üle kantaks. Sellega ma ei arva, et mängu ei peaks telekast näitama, vaatan isegi telekast. Aga piletimüüki mõjutab see kindlasti.
Kommentaar
-
Brasiilia kodukal siis nende järgmise mänguna : http://www.cbf.com.br/php/home.php?e=0
Varsti panen ka sajandimängu fännibussi ajakava ja kultuuriplaani ülesse... arvan et saab toredam olema kui EST vs ENG fännibussis kuna silmarõõme on rohkemRummaBastards!
Kommentaar
-
Vutiliit on Õllesummeril mängule promo tegemas aga vaevalt ,et seegi enam midagi päästab, sest Õllesummer on sel aastal ikka nii kõvasti kokku kuivanud ,et lausa jubekohe. Silma järgi umbes veerandi või isegi poole väiksem. Kui Laulupeol oli rahvast nagu murdu siis Õllekas jääb sel aastal ilmselt kaotajaks.
Kuu aega enne mängu võib juba päris kindlalt öelda ,et Lilleküla staadionit Brasilia mänguks välja ei müüda. Kahju !FCF Forever
Kommentaar
-
kallis on ta raip jah. see pilet. muidu kingiks ära. ise olen praktikal samal ajal.
pilet on fännisektori kohal. hinnaks küsin algse 1500, aga võite küsida ka odavamalt, ma väga ei viitsi jebida selle müügiga, saaks tast mingi rahagi tagasi.
aga et liiga räige off topic ei oleks: mina arvan, et me väga pähe ei saa. brassid ei viitsi pingutada meie vastu. klassiga võtavad ära aga mitte räigelt.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar