Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti - Brasiilia maavõistlus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Hommik!

Rahustaks nüüd pisut neid jalgpallifanaatikuid maha, kes nüüd kiiresti-kiiresti neid 5 krooniseid pileteid tõttavad täna-homme ostma.. Varuge natuke kannatust. Järgmisel nädalal saate juba kaks osta neid.. lisaks loositakse kõigi ostnute vahel välja kaks eksklusiivkohtumist Kaka ja teiste superstaaridega ning kõigele lisaks lubab Pohlak ka kõik piletiostnud, kes , tasuta EJL aastalõpugalale torti sööma ja shampust jooma. Eesti jalgpall 100! Andestust, aga lihtsalt kuidagi naljakas on kõrvaltvaatjana vaadata, mismoodi seda piletimüügikampaaniat korraldatakse.. Kelle teema see üldse on? Ma saan aru, et Aivar käib iga õhtu uus elamurajaoonides majast majja küsimas, et kle kas te Eesti-Brasiilia mänguileteid ei taha osta. .et nagu võttes kolm , saad neljanda peale kauba", aga damn kas see ei peaks turundusjuhi ülessanne olema neid pileteid maha kaubelda.. ja kui Eestis turgu ei ole, otsige mujalt siis..kaua ajakirjandus vahutab sellest, et endiselt on pool staadioni välja müümata.. sain juba kevadel sellest aru, et pool välja müümata, nüüdseks võiks nagu mingit edasiminekut ka näha

Algusest peale on selge olnud ka see, et selliste "kirveste" hiindadega 10 000 piletit ikka ära ei müü.. saati siis veel ainumast ja üksnes Eestis.. Kui meil 10.- krooni eest käib Meistriliiga mängudel kesmiselt 36 pealtvaatajat, siis on üsna narr nagu loota, et meil leidub 10 000 vutihuvilist, kes 2k eest superstaare näha tahaks.. Oli siililegi selge see .. Ja Kulla mehed, käes on august! Enam ei ole juuli või juuni või mai, et sa tuled ekspromtkampaaniaga ja jääd lootma , et ehk nüüd siis.. Aga seda ei usu ma kohe klindlasti, et staadion pooltühjaks jääb.. Küll Pohlak ja Co. midagi välja mõtleb. ja kahe käega olen poolt, kui kasvõi vabaks jäävad kohad "lastekodu" lastega täidetaks.. väärt idee igatahes, kes iganes selle autor oli..

ps.. juuli keskpaigas küsisid hokisõbradest kaaslased mul Soomest, et kle sina viro poiss, mis arvad, et kas me peaks ostma ära Brasiilia mängu piletid.. et me siit neljase seltskonnaga tulemas ja kui ostmine väga viimastele minutitele jätta, et ehk siis ei saagi pileteid.. rahustasin nende indu ja tõdesin juba tollal neile, et oodake augustini.. küll tulevad odav väljamüügikampaaniad.. ja kunagi ei maksa esimese kampaaniaga kaasa joosta.. tuleb teine ja odavam..
    Targa inimese tähelepanekuid elust enesest.
    "Olete te tähele pannud, kui nilbed on higistavad puulehed? Eelsperma igal pool."

Kommentaar

On ikka klounid! krt oleks võinud ju siis ka varem 1500.- ostnutele teha erandi, et 1500.- pileti omanik võib kellegi tasuta kaasa võtta mängule! Oleks asi kõigile aus ja usun, et vastuvõetav olnud ning usutavalt oleks täismaja garanteeritud. Praegu aga võin suht kindel olla, et neid 750.- pileteid ostetakse ka ikka väga vähe, enamus kasutab oma tuttavaid, kes omavad kallist piletit ja nüüd selle 400.- eest saavad. Mina lähen ostan nüüd ka 400.- ühe oma sõbrale!

Kommentaar

http://www.epl.ee/artikkel/474921 te olete kõik nüüd staarid!

Kommentaar

võimalus soetada üks 400-kroonine pilet hinnaga 5 krooni MM-valikmängule Eesti - Bosnia ja Hertsegoviina või MM-valikmängule Eesti - Belgia.

see on muidugi ka armas, et seoses üldiste "ühiskonnas muutunud oludega" on valikmängud algse 250 eegu asemel nüüd järsku nelja soti vääriliseks hinnatud.
          ja oleks ma kohe teadnud, et Portugal tegelikult hoopis 750 (+5) raha väärt oli, oleks ikka veel rohkem rahabossi tunne olnud staadionil.

ning olgu öeldud - mitte et mul oleks nüüd ka see 750 krooni niisama visata, aga s*tt maitse jääb praegu küll suhu mitte raha, vaid puhtalt suhtumise pärast. siirduge palun istmikku oma "sisuliselt kõigi huve arvestavate" lahendustega, ejl.
          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas gianluca Vaata postitust
            Mnjaa, raske on sellist asja kommenteerida.
            Ise ostsin 3 piletit: 2x1500 ja 1x2500 kingituseks, täna saab siis 5500.- eest 7,3 piletit (ülemakstud 3250 krooni eest saab krt lennukipiletid hispaaniasse).

Või keegi kujutab ette, et ostan 400-kroonise pileti ja müün seda sõpradele nt 750-ga edasi??????.

Aitäh Portugali eest, aga muus osas no comments.
            Viies Sektor ostis Flora fännidele:

22.03.2009 93 000.00 EESTI JALGPALLI LIIT 221002100101 62 piletit Eesti-Brasiilia mängule

Ja praegu siis maksaks sama asi 46500.-
            Mis ma ikka oskan ütelda, eks igaüks teeb järeldused.
            Ega siin ühest lahendust ei saanudki olla.
            Eks parem ikka kui pooltühi staadion ja 750.- krooniste piletite müügist saamata jäänud tulu.
            Kõik on väga rahul. Tänan.
            P.S. Mida ma selle 400.- piletiga teen? Panen soov.ee-sse et müün 500.-ga?

Kommentaar

Jalgpallihaigla kaudu osteti 230 piletit.

Ülejäänud küsimused.... parem ei küsi ega mõtle
              Tundmatu - ehk mida mina ka tean

Kommentaar

P.S. Mida ma selle 400.- piletiga teen? Panen soov.ee-sse et müün 500.-ga?[/QUOTE]

Sen ma arvan, et sa sebid mõne ilusa tüdruku endale sellega. Mõnus ju mängu aeg õlle kõrvale näppida

Kommentaar

Algselt postitas Kert1000 Vaata postitust
                  Sen ma arvan, et sa sebid mõne ilusa tüdruku endale sellega. Mõnus ju mängu aeg õlle kõrvale näppida[/QUOTE]

Eriti siis, kui nimetatud neiu istub vastastribüünil või 4 sektorit eemal?

Aga hum...kuna ise varem ei ostnud piletit ära, siis praegu oleks huvitatud küll....nii et 400-500.-ga müüjad, andke tuld

Kommentaar

Algselt postitas Kert1000 Vaata postitust
                    Sen ma arvan, et sa sebid mõne ilusa tüdruku endale sellega. Mõnus ju mängu aeg õlle kõrvale näppida[/QUOTE]

Irw, kust ta teda näpib? Vaheajal või...

Kommentaar

Algselt postitas dannar Vaata postitust
                      http://www.epl.ee/artikkel/474921 te olete kõik nüüd staarid!
                      Staarfoorumlased

Kommentaar

Algselt postitas risto Vaata postitust
                        Sen ma arvan, et sa sebid mõne ilusa tüdruku endale sellega. Mõnus ju mängu aeg õlle kõrvale näppida
                        Eriti siis, kui nimetatud neiu istub vastastribüünil või 4 sektorit eemal?

Küll ma juba Seni tunnen! Usun et ühe kena tüdruku suudab ta sinna küll smuugeldada

Kommentaar

Sen! Lahenduste peale oleks keegi varem pidanud mõtlema,kui pooleteise ning kahe ja poole tonnised piletid müüki paisati ,et kas leidub ikka ostjaid.
                          Kogu sellele tõmblemisele võiks ju veel lisada ka selle ,kuidas näiteks Nike maaletooja AS Jalajälg üritab fänniatribuutikat tootvaid firmasid staadionilt eemale tõrjuda ,et nood seal midagi müüa ei saaks ,et siis ise mingite röögatute hindadega suurt manti lõigata. Ühesõnaga üritab kehtestada monopoli . Ma ei ole sellist asja mitte kusagil maailmas kohanud, isegi mitte arengumaades.Kusjuures EJL-i kommertsosakond vaatab seda kõike heakskiitvalt pealt.
                          Õnneks ei ole AS Jalajälg veel riik riigis ja jalkafännide firma Supporter Grupp annab oma panuse ,et Sportlandil kaoks elu lõpuni isu oma monopoli kehtestamiseks.
                          Lahinguväljal näeme rsk.!
                          FCF Forever

Kommentaar

Vaadake asja positiivsest küljest. See 1500 kroonine väljaminek on nii ammu tehtud, et rahakott ei mäletagi enam seda. Hilisemad ostjad peavad pileti eest 750 krooni maksma, aga teie saate selle raha eest endale praegu midagi ilusat lubada.

Kommentaar

Minugi pilet juba nii ammu ostetud, Saaks aru, et oleks eile ostnud.

Kommentaar

Vot sulle Eesti Jalgpalli Liidu kingitust kõigile spordisõpradele
                                Ebaterve.

Kommentaar

Working...
                                X