Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Pijpers koju?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Replying to Topic \'Pijpers koju?\'

(enamuses 13.. 19 aastased - kes võibolla Eesti mänge mõnikord vaid telekast vaadand on)
    mina olema see 19 aastane tatt aga mina mitte mölisema
    ja kolme viimase aasta kodumängudelt olen ainult ühe korra puudunud

Kommentaar

Minu arust sobiks Rüütli paremini koondise peateeneriks. Levadia on ta küll väga ilusti mängima pannud.

Vabandan, hommikul unise peaga sai valesti kirjutatud...
      Victory grows out of harmony...

Kommentaar

kas Arnold Rüütel on Levadia peatreener? alles oli Tarmo Rüütli ... ei saa sellest Levadast ka aru... Levadia on esimene, aga ikka palgati Rüütli asemel Rüütel
        minge Kingissepa praami peale

Kommentaar

no way!!arno pijpers ei tohi siit ära minna....eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kuulge te räägite naq tõest et noh ta on nii sitt aga noh kui paremat ple sis okey no las olla.... ta on jumalast hea treener....ex minge ise uuex treenerix kui arvate et olete parem........arno ei tohi ära minnna......igal yhel on ju oma style...las teeb naq tahab ja teie ainult vaadake mitte kurat ärge mögisege koguaeg kõigi yle....kes see taun yltse selle peale tuli et tedam koju saata??? ma pole kuri!!!!!!!
          :D:D:D:D:D:D

Kommentaar

Originally posted by käbi

eelmine kutt anna andeks mu kirjaoskamatust, täis pampers ja Pijpers viimasel ajal minu meelest suurt vahet pole. Rüütli ei olnudki kõige halvem ja mine vaata parem Pampersi fuihh Pijpers tulemusi ja ytle kas on väga ilusad tulemused v? Kui jahiga vastad siis on sul roosad prillid vist lauasahtlis kodus olemas.
            ... ütlen viimast korda...ootame sügisesed ja järgmise aasta MM-kval.mängud ära, lootuses et enamus põhimeestest on terved ja mingeid muud intriigre koondise koostamisel ei teki ja arutame siis seda teemat edasi kas peatreener on vaja välja vahetada või ei
            P.S. kahju et sinu nime ei tea ... võiks ka mingi funname`i külge pookida...
            RummaBastards!

Kommentaar

Originally posted by mull

no way!!arno pijpers ei tohi siit ära minna....eiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...kuulge te räägite naq tõest et noh ta on nii sitt aga noh kui paremat ple sis okey no las olla.... ta on jumalast hea treener....ex minge ise uuex treenerix kui arvate et olete parem........arno ei tohi ära minnna......igal yhel on ju oma style...las teeb naq tahab ja teie ainult vaadake mitte kurat ärge mögisege koguaeg kõigi yle....kes see taun yltse selle peale tuli et tedam koju saata??? ma pole kuri!!!!!!!
              ...ja nüüd, palun, eesti keeles...

Kommentaar

Originally posted by jansa

eelmine kutt anna andeks mu kirjaoskamatust, täis pampers ja Pijpers viimasel ajal minu meelest suurt vahet pole. Rüütli ei olnudki kõige halvem ja mine vaata parem Pampersi fuihh Pijpers tulemusi ja ytle kas on väga ilusad tulemused v? Kui jahiga vastad siis on sul roosad prillid vist lauasahtlis kodus olemas.
                ... ütlen viimast korda...ootame sügisesed ja järgmise aasta MM-kval.mängud ära, lootuses et enamus põhimeestest on terved ja mingeid muud intriigre koondise koostamisel ei teki ja arutame siis seda teemat edasi kas peatreener on vaja välja vahetada või ei
                P.S. kahju et sinu nime ei tea ... võiks ka mingi funname`i külge pookida...

No aga tõesta mulle mida head on Pijpers siis teinud ja mida head ta veel teeb ning vaatame kas ma halba leian rohkem, äkki veennad mind ümber ja ma hakkangi Pijpersi fänniks

Kommentaar

Originally posted by santehnik

...ja nüüd, palun, eesti keeles...
                  otsi sõnaraamat!!!

Kommentaar

eino tore tõesti et eestis nii vaimukaid inimesi on kes nii ullu kildu oskavad panna...palun ära enam nalja tee sa oled ju ull koomik...tra kui sa tõest ise paremini oskad sis mine paku ise ennast treenerix....taun rsk...mai saa aru mis teil kõigil pijpersi vastu on..mingi kinnis idee et kui inimesel läheb ästi sis on kohe vaja sõimata?....ika nii ullud killu mehed on siin eestis kes oskavad lahedasti nimesi käänata...ytle oma nimi akkame käänama w???

Kommentaar

see pampers on mingi netikommentaatorite aasta üllitis, ma vaatan. aga noh, eks pulli peab ka saama. idioodid.

pijpersi kohta olen ma ise põhimõtteliselt ilma kindla seisukohata - kuna tema on praktiliselt esimene treener, kelle ajal ma regulaarselt staadionil olen hakkanud käima (tulevenalt vanusest). mees teeb oma tööd nii hästi kui saab, ja siiani pole ma leidnud erilist mõtet liialt ägestuda. staadionil pakub ta mulle emotsionaalseid hetki ja ma olen talle selle eest tänulik. kriitika on teretulnud, aga see lauslollus, mida tema koht räägitakse, on mulle mõjunud vastupidiselt ja teinud äkitselt minust tema toetaja kui sellise.

peaasi, et staadionil vinguma ei hakataks. avavilest mängu lõpuni tuleb olla oma meeskonnaga. pärast seda võid kritiseerida palju tahad, aga sealjuures ei tohi unustada, keda sa kritiseerid.

kui sa arvad rahvuskoondise peatreenerist kui täislastud pampersist, siis mida perset sa sinna staadionile ronid?

Kommentaar

Kuigi vahel ei meeldi ka minule Pijpersi mõningad otsused, on selge et mees on siiski head tööd teinud. Mina ei usu, et maailmas on üldse olemas treener, kes suudaks meie koondise praegustest mängijatest mingi Brasiilia koondise luua. (Mängustiililt või osavuselt siis) Seega kõik \"hädad\" meie meeskonna edus ei tulene ainult treenerist.
                        Väga tobedaid teismeea hormoonide ülekeenud ajukeerdudest tulenevaid kriitikapauke võib siit teemast lugeda !
                        Mina igatahes pooldan arvamust, et alles pärast MM2006 kvalifikatsioonturniiri lõppemist tuleks kaaluda...kas, millal ja kes lahkub/tuleb koondise etteotsa.

Kommentaar

Originally posted by Magpie
                          peaasi, et staadionil vinguma ei hakataks. avavilest mängu lõpuni tuleb olla oma meeskonnaga.
                          Arvatavasti olid sina üks neist, kes 0:3 kaotusseisus poolajale minnes hullunult plaksutas ja \"Eesti, maailmameister\" ümises? Normaalne? Kahtlen. Saadab kuidagi imelikke signaale.
                          When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

panustasin Pijpersile tema jaamise kasuks, kuid usun, et sel juhul peaks Pijpers valima, kas FC Flora voi Eesti - kuid yx on kindel, et need peavad lahku minema.. Eesti pole FC Flora ega vastupidi. Ja Eesti koondise treeneril peab olema selline oigus, et tema peab yritama mingi kindla programmi ette votma.. et mitu liigat.. mitu edasi paaseb.. kui palju voiskondi mingis liigas.. ja flora ulesanne on ikka endine.. et kas voidame liiga... kui palju noori, kust noori juurde saada jne.. et ikka rahvusmeeskonnal ja fc floral oleks eraldi eesmargid ja eraldi treenerid..

Kommentaar

Originally posted by Sir Brazza

panustasin Pijpersile tema jaamise kasuks, kuid usun, et sel juhul peaks Pijpers valima, kas FC Flora voi Eesti - kuid yx on kindel, et need peavad lahku minema.. Eesti pole FC Flora ega vastupidi. Ja Eesti koondise treeneril peab olema selline oigus, et tema peab yritama mingi kindla programmi ette votma.. et mitu liigat.. mitu edasi paaseb.. kui palju voiskondi mingis liigas.. ja flora ulesanne on ikka endine.. et kas voidame liiga... kui palju noori, kust noori juurde saada jne.. et ikka rahvusmeeskonnal ja fc floral oleks eraldi eesmargid ja eraldi treenerid..
                              Ütle mõni hea põhjus ka, miks koondise treener peaks liigade suuruse määrama, tundub natuke imelik.

Pijpers jah koju, vanalinna või kus iganes ta elas...
                              Which ship has never docked at Liverpool?
                              The Premiership.

"Milk is for babies. When you grow up you have to drink beer" - Arnold Schwarzenegger, 1975

Kommentaar

Originally posted by Martin
                                Arvatavasti olid sina üks neist, kes 0:3 kaotusseisus poolajale minnes hullunult plaksutas ja \"Eesti, maailmameister\" ümises? Normaalne? Kahtlen. Saadab kuidagi imelikke signaale.
                                Nõus, et saadab imelikke signaale. Otse loomulikult tuleb välja näidata, kui olukord on sitt - ei teinud minagi enamat väiksest nördinud plaks-plaksust ja mõnest halvast hüüdest pärast avapoolaega (kohtuniku peale elasin siiski viha välja) - aga teise poolaja alguses siis laul jälle üles võtta ja meeskonnale kaasa elada. Vaat mis välja kukkus. Ma mõtlen seda, et mõned inimesed jäidki jorisema. Ka pärast teist väravat. Jorisege kodus...

Kommentaar

Working...
                                X