Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Algselt postitas Ricky Vaata postitust
    Keegi kirjutas siin üleval pool PS. Vene fännidel on väga suured probleemid oma käitumisega.

Tule taevas appi, mis te siis endi kohta ütlete? Kui Eesti koondis ei esinenud hästi, siis Eesti fännide poolt oli see ülekaalukalt kõige kehvem esitus... Vilekoor Venemaa hümni ajal, 9000 inimest ei suuda 1000 üle karjuda, masendavalt nõrk laulude valik, pasunate kasutamine... nõrk, nõrk ja veel kord nõrk esitus...
    Ei viibinud Eesti fännisektoris ja isegi mitte selle lähedal vaid hoopis vene fännisektori külje all. Vilistati välja ka meie hümn. Lisaks parem ei räägi asjadest, mis platsile koguaeg lendasid. Kuidagi masendav oli röökida küljetribüünil kui su ümber on venelased, kes sinu hüüded oma pasunatega kohe summutavad. Lisaks tegi vähemalt 1 venelane külje tribüünil suitsu, millele falck loomulikult ei reageerinud. Sisse oli ka toodud alkoholi 1,24l Coca Cola pudelis. Mul tekkis küsimus, et kas vene fänne üldse läbi ei kombatud? Sisse oli toodud mingi 1,5m metall lati otsas olevad väiksed pasunad jne jne jne.

Kultuuritust oli mõlemalt poolt aga mina nägin rohkem seda venelaste sektorit.

http://www.last.fm/user/kurat_

Kommentaar

9000 inimest ei suuda 1000 üle karjuda
      Kusjuures peab mainima, et akustika on arenal ikka päris paigast ära. Fännisektoris olles arvasin, et ei kuule vastasleeri, kuna enda ümber on kõva lärm. Seekord vaatasin mängu fännika kohalt - ja ka seal ei olnud vastastribüüni ehk venelasi praktiliselt kuulda - kuigi näha oli, et suu käis neil koguaeg. Vähe sellest, ka otse all olev eesti fänkond kostis ülivaikselt, nagu vati seest.
      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
        Kusjuures peab mainima, et akustika on arenal ikka päris paigast ära. Fännisektoris olles arvasin, et ei kuule vastasleeri, kuna enda ümber on kõva lärm. Seekord vaatasin mängu fännika kohalt - ja ka seal ei olnud vastastribüüni ehk venelasi praktiliselt kuulda - kuigi näha oli, et suu käis neil koguaeg. Vähe sellest, ka otse all olev eesti fänkond kostis ülivaikselt, nagu vati seest.
        Ma olin seekord küljetribüünil keskjoonest natuke eestlaste poole, kuid mõlemaid fänne oli suhteliselt vaikselt kuulda ja kõige jubedam oli see, et vene sektor oli vaat et kõvema kõlaga kui eestlaste oma.

Kommentaar

Algselt postitas gamer Vaata postitust
          Ma olin seekord küljetribüünil keskjoonest natuke eestlaste poole, kuid mõlemaid fänne oli suhteliselt vaikselt kuulda ja kõige jubedam oli see, et vene sektor oli vaat et kõvema kõlaga kui eestlaste oma.
          Minu arust pole küsimus ka niivõrd akustikas, kui fännitribüünis tervikuna - kui venelased hüüavad oma ainult oma "Rossija"t ja "Rossija vperjot"i, saavad kõik ju suhteliselt kergelt rütmi kätte. Eestlastel on sama suure fännitribüüni kohta korraga ikka tavaliselt 3-4 erinevat hüüet/viisijuppi, mida täiesti läbisegi karjutakse. Ühesõnaga rohkem organiseeritust, härrased. Ma ei saa aru, miks me ei võiks ära kasutada koduväljaku võimalusi ja panna staadioni diktori rahvast käima tõmbama, nagu nt see asi Hollandis toimub?

Nüüd siis asjast, mis mulle ilgelt närvidele käis - mille kuradi pärast lastakse eestlaste fännitribüünile vene lippude ja atribuutikaga tegelased? Ok, turvade vabandus oli see, et nad on sinna piletid ostnud, misiganes meetodil ja Martin_12 suguste hangeldajate abiga see asi toimunud oli. Nende õnneks on eestlased nii sallivad, alandlikud või misiganes omadussõna siia panna saaks, et neile lihtsalt kere peale ei antud. Igasugust jama lendas ikka kõvasti neile kaela. Ma kujutan tegelikult ette, et kui siiski suhteliselt rahulikud venelased kannatasid selle asja välja, siis kiilakad, suure õllekõhuga ja täis tätoveeritud inglased, kellele fännidevaheline vastasseis on iganädalane, sellele asjale küll reageerimata ei jäta.
          Jube Tige Kala

Kommentaar

See et vene fännidel see nodi kaasas oli tekkis sellest, et ühest väravast tormasid venelased lihtsalt massiliselt sisse ning paar falcki meest, kes neil ees seisid lükati lihtsalt ära. aru ma ei saa miks sellistest asjadest absoluutselt ei räägita. erinevatel allikatel sai kuskil 30-40 tiblat sisse ilma igasuguse kontrollita!!! ja meil räägitakse tõhustatud kontrollist.

Kommentaar

Kogu komöödia krooniks ronisid vaheajal kaks vene fänni lisatribüünilt meie fännisektorisse! Kes lähemal ei viibinud, võibolla ei pannudki tähele, aga üles ronisid mehed otse minu nina alt. Üks üritas jooksu ka panna, aga samakiirelt kui nad tulid, sealt ka kadusid.

Kommentaar

Algselt postitas Darren Vaata postitust
                Ballack, sina või? ae!
                ei ole mina

Kommentaar

Keegi kirjutas siin üleval pool PS. Vene fännidel on väga suured probleemid oma käitumisega.

Vilekoor Venemaa hümni ajal,
                  No nii......see küll ei vabanda vilekoori,aga kas sina kuulsid mida tegid 20 000 venelast Eesti hümni ajal Piiteris????Lisaks sellele jaurasid ja räuskasid nad ka siin Eestis Eesti hümni ajal.
                  Kuskil peaks nagu piir kah olema......ka meie viisakus saab ükskord otsa kui meie sini-must-valgesse lippu ja meie hümni koheldakse kui väärtusetusse sitta.
                  Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

mulle jäi selline mulje (vähemalt fännikalt), et vilekoor algas pärast seda, kui venelased oma suure valgel taustal lipu täielikult lahtirullitud said. mida see lipp endast kujutas, ei mina tea. keegi võiks seletada või nii?

Kommentaar

Tsaari kotkas elik vene vapp?
                      We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

Algselt postitas fitti Vaata postitust
                        Tsaari kotkas elik vene vapp?
                        Ehk siis teine viis öelda: hozjajeva vernulis. Aga väga suurelt ja mõjusalt sedakorda. Mina ei vilistanud, aga ega mullegi see vaatepilt ei meeldinud.

Kommentaar

Minu isiklik kogemus - olin I sektoris põhjatribüüni pool servas eesreas. Eelmisel kahel mängul oli sinna väga selgelt kuulda, kui fännitribüün midagi üheskoos üles võttis, olgu see siis laul või niisama Eesti-Eesti. Seekord ei kostnud praktiliselt mitte kui midagi. Ja asi ei olnud sugugi selles, et venelased oleks nüüd nii hirmus kõvasti lõuanud. Eks selle sektori rõõmude hulka kuulub muidugi ka see, et ise võid lolliks karjuda ennast, aga kõrval istutakse ikka kala näoga, käed põlvedel. Seekord oli kohati isegi suht ok selles mõttes.
                          Mis seda Fitti poolt mainitud sitta akustikat puudutab, siis statka on ju praegu katuse poolest nagu kolme seinaga tuba, seal ei saagi midagi kõlada. Üleeile muidugi oli see isegi hea, sest muidu oleks vist väga hapu tunne jäänud... Ja Miq rääkis diktorist - esiteks tuleks ehk korralikud krapid osta, sest praegu ei kuule tutvustamise ega vahetuste ajal isegi mängijate nimesid. Puldis istuv kodanik ise paistab seejuures tegelikult suht pädev olevat.

Edit: sry, aga minu mõistus ei võta, kuidas saab Venemaa vapp kellegi jaoks mingit peremeeste tagasitulekut sümboliseerida. Paranoiatripp.
                          armastan ma headust üle kõige vihkan lolle

Kommentaar

Algselt postitas vincent Vaata postitust
                            Edit: sry, aga minu mõistus ei võta, kuidas saab Venemaa vapp kellegi jaoks mingit peremeeste tagasitulekut sümboliseerida. Paranoiatripp.
                            Seda kindlasti. Ei vaidle vastu. Ajad on lihtsalt praegu sellised, et sellised asjad võtavad natuke jahedaks, eriti, nagu mulle öeldi, et see oli selle lipu esmaesitlus. Ja nagu mainitud, minul nii diipi paranoiatrippi ei tekkind, et oleks hakanud vilistama või räuskama, aga ma siiski arvan, et umbes selles suunas nende mõtted liikusid, kes seda siiski tegid. Aga mine tea, õigem oleks tõesti nende endi käest küsida.

Kommentaar

Algselt postitas d-fens Vaata postitust
                              Seda kindlasti. Ei vaidle vastu. Ajad on lihtsalt praegu sellised, et sellised asjad võtavad natuke jahedaks, eriti, nagu mulle öeldi, et see oli selle lipu esmaesitlus. Ja nagu mainitud, minul nii diipi paranoiatrippi ei tekkind, et oleks hakanud vilistama või räuskama, aga ma siiski arvan, et umbes selles suunas nende mõtted liikusid, kes seda siiski tegid. Aga mine tea, õigem oleks tõesti nende endi käest küsida.
                              Esmaesitus ta minuteada ei olnud......kui eksin siis parandage,aga Petrovskis oli sama lipp uhkel mööda tribüüne laiali rullitud minu mäletamist mööda.

Kui päkapikk tahab, võib ta oma välimust muuta. päkapikk on korduvalt ennast rihmaks joonud.

Kommentaar

Algselt postitas päkapikk Vaata postitust
                                Esmaesitus ta minuteada ei olnud......kui eksin siis parandage,aga Petrovskis oli sama lipp uhkel mööda tribüüne laiali rullitud minu mäletamist mööda.

http://www.hooligans.ru/rus.php
                                nii tõesti oli,
                                siis jättis tsaari-venemaa vapp tõesti võimsa mulje, nüüd enam ei üllatanud

tore, kui inimesed austavad oma (sotsialismi-eelset) ajalugu
                                GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                                GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                                (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Working...
                                X