Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Venemaa\'

Algselt postitas 17
    Mis fännidest väljakul kõik räägivad? Kuna ma suutsin vaheaja + teise poolaja esimesed 15 minti maha magada siis pole ma nagu kedagi näinud. Äkki valgustaksite?
    Kolm idiooti jooksid väljakule. Mis siin rohkem ikka rääkida. Kui tegemist oli eestlastega, tuleks nad paariks päevaks Raekoja platsile üles riputada.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas 17
      Mis fännidest väljakul kõik räägivad? Kuna ma suutsin vaheaja + teise poolaja esimesed 15 minti maha magada siis pole ma nagu kedagi näinud. Äkki valgustaksite?
      Kolm idiooti jooksid väljakule. Mis siin rohkem ikka rääkida. Kui tegemist oli eestlastega, tuleks nad paariks päevaks Raekoja platsile üles riputada.
      Riietega ikka väää?

Kommentaar

Algselt postitas 17

Algselt postitas Martin

Algselt postitas 17
        Riietega ikka väää?
        Riietega jooksid, riputada võib ka paljalt Midagi erilist nad seal väljakul ei teinud, lehvitasid kätega, kuid igati nõme juhtum.
        When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas 17

Algselt postitas Martin

Algselt postitas 17
          Riietega ikka väää?
          jah. jõle igav nendest eksole. mäng oli hea, tulemus tore. pole rohkem midagi öelda. endale tundus ka, et laulsime venelased üle. mine sa tea. pettumuse valmistas vene toetajate suur osakaal publikus.
          LET'S ALL LAUGH AT RANGERS

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas 17

Algselt postitas Martin

Algselt postitas 17
            Riietega ikka väää?
            Riietega jooksid, riputada võib ka paljalt Midagi erilist nad seal väljakul ei teinud, lehvitasid kätega, kuid igati nõme juhtum.
            Siis on täitsa igav ju. Aga noh harjutamine teeb meistriks(juhul kui nad muidugi eestlased olid)

Kommentaar

noh, niisama nalja mõtte väike killuke ühes artiklist, olemas oli ka teistes minu arust: Kohtumisele on oodata üle 9000 pealtvaataja, seahulgas ligi 1000 Venemaa koondise poolehoidjat. natuke piinlik ja natuke nõme naer.

lisan lingi: vahi
              ja lisan tulemuse - slovakkia ja venemaa mängisid 1:1 viiki.

Kommentaar

Kruglov üllatas teisel poolajal positiivselt
                Pain is temporary, honour lasts forever...

www.fcotepaa.ee

Kommentaar

Tegelt nauditav mäng aga peab tunnistama et nendel fking russidel oli mäng rohkem käpas!
                  Oleeeee Eesti jalgpall!
                  R.I.P Steffi
                  7.05.05

Parem karta kui Kahetseda, Aga kui Kardad siis KAHETSED

Kommentaar

Hea soe tunne tekkis, kui täismaja nägin. Pohhui, et üks suur osa oli venelasi, kuid ega eestlased alla ei jäänud. Kruglov tegi supermängu, väga asjalikult kaitses ja rünnakul oli samuti kasulik. Tema vasaku jala karistuslöökidest tuleb nii mõnigi värav veel Eesti koondise kasuks, pange tähele!

Kommentaar

kõva mäng eesti poolelt, kindlasti tuleb kiita kaitset eriti kruglovi ning stepanovit. täna oli ikkagi tunda slovakkia mängust väsimust meestes. viikmäe ei jõudnud üldse liikuda- teever oleks pidanud vähemalt juba poolajal sisse tulema. aga tulemus on ikkagi supper ning loodetavasti kustutasime sellega venelaste võimalused kuhugi jõuda

Kommentaar

Venelaste kurb vilepillilugu
                        Heh, propaganda tunneb ära igaüks, kellel on ajud.

Kommentaar

Ja soome-ugri ruulib - Ungari suutis praegu 90ndal minutil viigstada kodus bulgarite vastu 1-1...Olematust variandist - bulgaritel samas peale väravat 4-5 korralikku üks-ühte.

Kommentaar

Eesti mängib vahelduseks ilusat jalgpalli. Tegelikult ka. Jelle tundub olevat leidnud viisi, kuidas mängida selle meeskonnaga ründavalt ja samal ajal hoida distsipliini kaitses. Peab ütlema, et see on tõesti SUUR saavutus ja selle eest väärib ta ka austust.
                            Närviline oli küll. Aga eestlased said täna iga ülesandega hakkama.
                            the woman who hurt him must surely have trouble sleeping
                            because belle of st mark is a beauty extraordinaire

Kommentaar

Miks Viikmäe nii kaua mängus oli, see oli kyll jube............. Tal ei paistnud vahepial yldse mänguisu olevat. Kruglov tegi tegelikkuses palju paha kah aga muidugi see löök karistusalla heastab kõik.Väga naljakas oli see must peenis , kes nagu peata kana ringi jooksis ja vilet puhus. See koht eriti, kus ta vea välja vilistas karistusalas aga andis karistuslöögi kastist väljas ju sai aru et tegi paha vile aga sellist ebakõla ikka et jube lausa. Selline mäng kutsub järjest rohkem minema kohtunikekursustele, et ise saaks paremini teha

päris andekas kommentaar uudise juures...
                              Üld joontes olen väga nõus!
                              How does Freddy Kruger wipe his butt?

Kommentaar

Pole telekast näind, a kas keegi äkki teab. RK tuligi oma pedelipuga kohale?

Kommentaar

Working...
                                X