Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Venemaa

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Venemaa\'

Kruglov oli hea aga mitte nii hea nagu siin ülistatakse tõesti.Ma ei tea kuidas staadionil tundus aga telekast vaadates jäi mitu korda silma,et Enar rabeles kaitses vasakul äärel ja kui olukord lahenes siis jõudis kaadrisse Dima suure jooksuga.Liiga tormakalt sekkus rünnakusse.Aga muidu oli ok.
    INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

pange oma suud kinni kuradi tropib kes teevad dimat maha!!! tvst ei näe te sittagi!!! ma olin kruglovi äärel ja nägintäpselt mis moodi vend tegutses ja see pold nii et enar lappis tema aukke lihtsalt seal äärel oli palju palju diblasid enar oli lihtsalt toeks.....
      esimene poolaeg oli lindpere null ja dima lappis tema sitta ja teisel poolaejal oli ilusti näha kuidas ta võittis ühe kahevõistluse teise järel kena oli vaadata kuidas vend võitles ja võittis!!
      kruglov pani ikka kena mängu nii et möla maha te diblad kah sellised!

Kommentaar

Algselt postitas Defa

hmhm mitte et ma eesti vastane vms oleks, vägagi pooldaja
        aga see nn eestivenelaste v kuidas neid kutsutaksegi venemaa poole hoidmine on ka samas tiba mõistetav ju
        pange ennast nende olukorda? kui teie elaksite venemaal(olles ise rahvuselt eestlane) ja eesti mängiks venemaaga venemaal, mis tunded oleks? kumma poolt oleks?
        just a thought
        Ma olen sinuga nõus. Kaasa elad ikka sellele kellega on sul üks veri, mitte neile kellega sul on ühte värvi pass.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

pange oma suud kinni kuradi tropib kes teevad dimat maha!!! tvst ei näe te sittagi!!! ma olin kruglovi äärel ja nägintäpselt mis moodi vend tegutses ja see pold nii et enar lappis tema aukke lihtsalt seal äärel oli palju palju diblasid enar oli lihtsalt toeks.....
          esimene poolaeg oli lindpere null ja dima lappis tema sitta ja teisel poolaejal oli ilusti näha kuidas ta võittis ühe kahevõistluse teise järel kena oli vaadata kuidas vend võitles ja võittis!!
          kruglov pani ikka kena mängu nii et möla maha te diblad kah sellised!
          Tubli.... ela end välja.... Äkki kunagi ütled midagi mõistlikku ka
          Minu nimi on jyriöö, aga sõbrad kutsuvad mind tavaliselt külla.

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

... ma olin kruglovi äärel...
            Selles suhtes on muidugi tore, et meil on juba olemas vaid ühele mängijale keskendunud ja pühendunud fännid, kes tema pärast isegi poolaja pausil mujale kolivad. Respekt!

Muud asjalikku esialgu ei lisa. Kui, siis vaid seda, et tervitaks trummipoiss Mikku. Moens!

Kommentaar

Algselt postitas jyriöö

Imelik Kruglovi ülistamist lugeda siit.
              kuigi näiteks ka PM on alapealk-s ainsa mängijana esile tõstnud just Kruglovi nime, on ka siit ülalpool jooksnud läbi mõte, et ta oli hea rohkem teisel poolajal ja pigem ründesuunal

Viikmäe oli ka Slovakkia mänguga võrreldes iseenda hale vari
              tegel\'t, kui mõtlema hakata, siis võttis ta Kotenko (kes küll korra pidi samamoodi äraputerdama nagu slovakkide vastu) pikki palle päris hästi alla (nagu noor Zelinski juba), eks varasemad väravavahid pole nii heade väljalöökidega hiilanud ka muidugi
              GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
              GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
              (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Algselt postitas skint
                Muud asjalikku esialgu ei lisa. Kui, siis vaid seda, et tervitaks trummipoiss Mikku. Moens!

muideks, täiesti mittekiitlevalt. ma tulin täna koolist ära, kuna käsi oli trummi peksmisest nii valus ja katki, et kirjutaminegi valmistas raskusi (see ei olnud lahkumiseks küll ainus põhjus, aga siiski...). samas, viietunnine tagumine tasus end ära...

ja oi, kuidas ootan juba aprillikuu norrakaid. loodetavasti said igast krõpsuonud ka sellest mängust hea emotsiooni kaasa ja jätavad ühe homo-t-särgi järgmine kord ostmata ja tulevad 150 krooniga ka 20. aprillil lillekülla.

täna on äääääretult ilus ilm muideks.

Kommentaar

Algselt postitas tauri3000

oot kuulge oleme korraks realistid niiet mõtleme mis oleks saand kui eesti oleks venemaad võit?eesti oleks ju praegu seal play-offi ääre peal eks?niiet see edasi pääs polegi nii kaotatud veel ?

ja kas keegi vastab...

Kommentaar

Siia venelaste hinded Eesti koondislastele Sport-Expressist:
                    Kotenko 6,0
                    Allas 5,5
                    Stepanov 5,5
                    Jääger 5,0
                    Kruglov 5,5
                    Rähn 5,0
                    Terehhov 6,0 (mängu parim)
                    Reim 5,0
                    Viikmäe 5,0
                    Oper 5,5
                    Lindpere 4,5
                    Klavan 5,0

Kommentaar

fucking russians 0:1
                      our idol estonia 1:1
                      “Just because you're offended, doesn't mean you're right.”

Kommentaar

Värskelt ärganuna ja videost mängu ülevaadanuna sellised täheleapnekud:

Esimene poolaeg oli kehv...hea et pääsesime ainult ühe meile löödud värvaga.
                        Teine poolaeg oli norm,hea et suutsime vastu lüüa värava.Kruglovi kohta ütles vist Pohlak et poisile on vaheajal õpetatud kuidas kaitses mängida et vasatasele peaks peale minema ja palli ära võtma mitte eemalt jälgima ja et poiss on õppust võtnud.tubli töö

publiku kohta...hmm just hetked enne vene väravat vaatasin hirmuga tribüüne ja mõtlesin mis siis kui tiblad värava löövad...ilus pilt see polnud...
                        samas ei saa siin süüdistada kedagi kui ääretult kurb ja masendav on mõelda et kodumängu vaatad nagu võõrsil...ja selles süüdi ainult meie armsad kaaskodaniku kes ei tee väljagi ühest suurimast spordisündmusest Eestis sel aastal...a sel teemal on mõtetu targutada...ei aita siin suurt midagi kui ajaga paranev koondise mäng...vahest ei meedli mulle olla eestlane...kuid vaatamata sellele olen UHKE et olen eestlane...ja loodan kunagi näha aega kui Eesti Koondise mängul on staadioni tribüünil värviks ainult sinine ja kuskil nurgas käputäis vastasfänne...nagu ntx Wales\'i kodumängudel kus tribüünil ainult punane jne jne jne
                        a eile oli mõnus päev ja olen rahul Hell Hunt hoia trummi ilusti oma pimedates nurkades
                        sigpic

Kommentaar

kena pilt rõõmsast märulipolitseist
                          sigpic

Kommentaar

oot kuulge oleme korraks realistid niiet mõtleme mis oleks saand kui eesti oleks venemaad võit?eesti oleks ju praegu seal play-offi ääre peal eks?niiet see edasi pääs polegi nii kaotatud veel ?

ja kas keegi vastab...
                            Kui kõik ülejäänud mängud võita siis tõesti. Iseasi kui reaalne see on. Kasuks tuleksid ka mõned sobivad viigimängud (SVK-RUS, LAT-RUS, LAT-SVK) ja mõned koperdamised LIE vastu

Kommentaar

Kotenko tegi head tööd

Kommentaar

asjatundlik jutt

Kommentaar

Working...
                                X