Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ei ole väga seda teemast vaadanud, aga kas miskit rongkäik ka toimub kuskilt. Ning mis kell ka?
Fännide rongkäik Eesti - Venemaa mängule
Jalgpallihaigla kutsub kõiki Eesti jalgpallikoondise toetajaid 24. märtisl enne Eesti – Venemaa EM-valikmängu toimuvale rongkäigule. Nagu juba tavaks kujunenud, saab rongkäik alguse Tallinnast Tammsaare pargist, kust üheskoos liigutakse edasi A.Le Coq Arenale.
Jalgpallisõbrad võiksid Tammsaare parki koguneda umbes kella 18:00 paiku, et siis orienteeruvalt kell 18:30 saaks alustada liikumist staadioni poole.
Jalgpallihaigla kutsub rongkäigus osalejaid üles järgima fännieetikat ning ühtlasi alkoholi mitte tarbima.
Ei ole väga seda teemast vaadanud, aga kas miskit rongkäik ka toimub kuskilt. Ning mis kell ka?
kui nüüd mainida siis 2 postitust (sinu postitusest) eespool oli kirjas aga noh kell 18:00 on kogunemine ja 18:30 on juba liikumine, varem võib ka minna et kui tahtmist on jalgpalli togida pargis (kristi pidi palli ka kaasa võtma)
EDIT: jälle jõudis keegi must ette krt küll
kui nüüd mainida siis 2 postitust (sinu postitusest) eespool oli kirjas aga noh kell 18:00 on kogunemine ja 18:30 on juba liikumine, varem võib ka minna et kui tahtmist on jalgpalli togida pargis (kristi pidi palli ka kaasa võtma)
EDIT: jälle jõudis keegi must ette krt küll
ballack, sul oli miski mure, helista mulle, suutsin su numbri ära kaotada
stiff
Sellise suhtumisega, nagu too kiri, ei saavuta küll midagi. Pealegi infot on igasugustes lehtedes ja mujal küllaltki palju. Kui kõiki mölakaiks sõimata, kes kogu aeg jalkast ei kirjuta, siis head see küll ei tee.
Esiteks ei ole ma oma kirjas kedagi mölakaks sõimanud . Kui pead silmas seda ,et pöördun Kaljuveeri poole siis võta teatavaks ,et pean Markost väga lugu juba ,kas või selle pärast ,et ta on jalgpallisõber ja teeb väga palju selleks ,et jalkasaated oleksid ETV -s nähtavad. Paraku aga tundub ,et tema selja taga töötab üks osa spordisaadete toimetajaid talle vastu.
Teiseks olen ma juba aastaid jälginud ,mida kohalik ajakirjandus kirjutab enne suuri mänge. Otsitakse odavat uudist a-la pronkssõdur ,politseivalmidus ,piirivalve kontroll, kurjad vene fännid. Mis viga sellest kirjutada ,omal pole ju sisuliselt vaja midagi mõelda ,sest uudis on olemas. Katsu aga teha korralik analüüs koondise mängjoonisest või ülevaade vene ründajate ,kaitse või poolkaitsjate tegevusest. Siin saab ju meie kirjatsuradel kohe mõistus otsa. Ilmselt pole enamik meie ajakirjanikest isegi kõikide vene klubide nimesid kuulnud,kus koondislased mängivad. Kindlasti näitab see ebaproffessionaalsust võib olla ka seda et ei viitsita otsida ja süveneda.
Tänastes lehtedes on tõesti üht-teis lugeda aga minu meelest ikkagi liiga üldsõnaline mulin ,mida ma olen aastast aastasse enne vene mänge lugenud .
Tegelikult tundub mulle ,et tase on isegi alla läinud. Aasta ,kaks tagasi meeldis mulle Visnapuu ,kui ta Postimehes töötas ja muidugi Andres Must oli klass omaette,kui Euroopast kirju saatis.
Praegu teeb kogu sitast kõige paremat saia SLÕhtuleht.
Ma ei nõua ,et meie lehed peaksid kogu aeg jalkast kirjutama aga enne selliseid lahinguid tuleb seda teha ja teha nii ,et juuksed tõuseksid püsti pähe ja pisar tuleb silma ,kui inimene loeb. Rahvas peab mängule tulema võimsa tundega.
Milleks kogu aeg korrutada erilistest politseijõududest. See on ju terves maailmas täiesti tavaline nähtus jalgpallimängude ajal ja midagi erilist siin ei ole.
Mina soovitaksin meie pressile : nähke rohkem vaeva ,õppige kas või teistelt ,vajadusel võib isegi midagi kopeerida ja üle võtta. Peaasi ,et lihtinimene hakkaks asjadest õieti aru saama.
Evu, natsa OT aga kas sa oma allkirja pilti ise ka oled vaadanud? Mitmes teemas silma hakanud aga vähemalt minul küll see link sellisena ei tööta nagu peaks..
See teine Rootsi Kunni jutt on ju hoopis mõjukam, aga eks seda infot ikka on ka. Niigi juba mingi muu spordi fännid õiendavad, et liiga palju on. Too sinu lemmik kirjutaja oli tõesti varasematel aegadel mõnus kirjutaja, aga teise kohta tööle minnes muutus ta paranoiliseks tõeotsijaks ja paistab, et ta on jalgpallist taandumas, hea oleks. Kui rääkida tellimustöödest, siis tõesti ei tea, kes see tellija võiks olla, aga tema tööd olid küll justkui tellimustööd.
0 punkti on seni Eestil, Andorral, Luksemburgil, Fääri saartel, San Marinol ja Liechtensteinil.
0 väravat on seni löönud Eesti, Armeenia, Fääri saared ja Luksemburg.
Pole just teab mis auväärne seltskond, oleks ehk aeg nende seast lahkuda.
Sellest seltskonnast ei ole laupäeval võimalik lahkuda Andorral ja San Marinol, kes on mänguvabad. Teoreetiliselt ka Fääri saartel, kuna nende mäng Ukrainaga võib ära jääda, sest sealmaal ei ole kuiva platsi, kus mängida. Liechtenstein mängib kodus Põhja-Iirimaa ja Luksemburg Belarussiga, sealt on võimalik vähemalt 1 värav saada kui mitte 1 punkt.
Evu, natsa OT aga kas sa oma allkirja pilti ise ka oled vaadanud? Mitmes teemas silma hakanud aga vähemalt minul küll see link sellisena ei tööta nagu peaks..
Kunagi ammu oli see mul allkiri, kuid uude foorumisse üleminek muutis see lihtsalt lingiks. Olen plaaninud ära võtta kuid olen koguaeg unustanud ka.
forever fooling, free and using, sliding down the slide that breaks a will
Priit Kuusk HommikuTV-st on tubli! Iga päev killuke jalgpallist ja Eesti -Vene mängust. Just praegu pajatas oma unenäost,kus Eesti kolkis venkareid 3-0 Üks väravalööja oli Kristal
See tibi ,kes temaga seal istub on natuke pidur,kes vist spordist suurt ei jaga. Just kuulutas aga Kuusk välja viimase aja kõige huvitavama jalgpalliteema ehk Politsejõudude töö tutvustamise. kohutav! Kaua võib ühte plaati kruttida!
Tänane Venelaste Sport-Express väidab ,et koondise kapteniks saab Arshavin ,Zenidi äärmiselt ohtlik ründaja. Vaatamae ,kas vastab tõele. Venelastel on kapteni roll meeskonnas äärmiselt oluline.
Kommentaar