Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Pigem ei ela häid aegu enam foorumikultuur kui selline. See formaat lihtsalt on eilne päev ja ei paku enam inimestele nii palju enam huvi. Hea näide on kõiksugused auto ja margifoorumid, mis on tänaseks sisuliselt välja surnud.
    "I like an aggressive team, I want to see a team that is strong, committed and quick on the break.
    These are things which Atletico fans have always liked, it helps them identify with and love this shirt."

Kommentaar

Ca kuu aega tagasi liitusin ka Tribüuniga ja no ei kahetse

Kommentaar

Algselt postitas fcgonga Vaata postitust
        Pole ammu siia foorumisse vaadanud ja paistab, et ka teised mitte. Vaikselt sureb välja huvi tundmine ja kaasa rääkimine Eesti jalgpalli vastu.
        Algselt postitas jansa Vaata postitust
        ... ja nii ongi, ma juba aastaid olen seda tähele pannud et kahjuks on Soccernet ja Eesti jalgpalli fänlus paralleelselt välja suremas.
        Soccerneti foorumis valitseb apaatne vaikus ja passiivne ükskõiksus.
        Puhas vale. Nii vilgast tegevust kui praegu, pole kunagi varem olnud. Aga dicktatuuri all minnakse ikka põranda alla. Kõik kaabakad, lõhestajad ja režiimikukutajatest mässajad kogunevad viimased 4 aastat igapäevaselt siin: t.me/tribuun​, t.me/eestijalgpall.​
        sigpicJALGPALL on üle kõige!

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
          Pigem ei ela häid aegu enam foorumikultuur kui selline. See formaat lihtsalt on eilne päev ja ei paku enam inimestele nii palju enam huvi. Hea näide on kõiksugused auto ja margifoorumid, mis on tänaseks sisuliselt välja surnud.
          +1, väga tõsi.

Kommentaar

Ma üritasin meelde tuletada, et mis hetk see oli, kus foorum tühjaks jooksis, aga ei meenu enam. kas see oli mingi turvajama või mis täpsemalt?

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
              Ma üritasin meelde tuletada, et mis hetk see oli, kus foorum tühjaks jooksis, aga ei meenu enam. kas see oli mingi turvajama või mis täpsemalt?
              Oli jah mingi turvajama, mida peale foorumi välimus muutus ja inimesed ei mäletanud oma paroole enam.

Kommentaar

ma tuleks sinna tribüüni, aga ma ei saa, see on mingi telegram.. kahtlane vene värk...

Kommentaar

Algselt postitas nonoh Vaata postitust
                  ma tuleks sinna tribüüni, aga ma ei saa, see on mingi telegram.. kahtlane vene värk...
                  Telegram ei oma enam Venemaal servereid ega töötajaid, nad on oma andmekeskused ja asjad viinud mitmesse erinevasse riiki, tõsi, küll kõik pole klassikaliselt "lääne" omad, aga kogu point on sellel, et Putja ja Kreminil ei ole võimalik või vähemalt mitte lihtne nende tegevusse juba ammu enam kuidagi sekkuda.

Olen ise seda süsteemi kasutanud juba aastaid ja see on mitu x turvalisem ja spam/pasavabam kui nt Whatsapp ja veel see eriti õudne Viber, mis loodetavasti on surnud tänaseks.

Tõsi, tribüüni pole veel läinud/leidnud, peaks piiluma jah ...

Kommentaar

Algselt postitas atleticomadrid Vaata postitust
                    Sekundeerin. Inimesed on sots meediasse ära kolinud. Ise ka scrollin rohkem Redditit, kuigi kahjuks seal Eestiga seonduvat sisuliselt pole, see pigem välismaa fänluse jaoks. Telegram...huvitav valik, ise ka pigem ei tahaks seda kasutada.

Kommentaar

Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
                      Pärast uuenemist. Loe: kujunduse muutust.

Kommentaar

Algselt postitas Rudy Vaata postitust

Oli jah mingi turvajama, mida peale foorumi välimus muutus ja inimesed ei mäletanud oma paroole enam.
                        umbes nii jah,
                        pärast omanikuvahetust, kui EJL turvaettekäämdel ümberregistreerimist nõudis​
                        GEORGE: No, no, no! Nothing happens /-/ RUSSELL: Well, why am I watching it?
                        GEORGE: Because it's on TV RUSSELL: Not yet..
                        (Seinfeld, The Pitch)

Kommentaar

Kahjulik!!!

Kommentaar

Jälkuse tipp ja meie enda vest on samasugune debiil:
                            https://sport.err.ee/1609929704/fifa-president-lubas-taas-venemaa-rahvusvahelisele-areenile-tagasi-tuua

Kommentaar

Tõsi ta on, et Pohlak ajab sama poliitikat - "Olen rahu poolt. Hoidke sport ja poliitika lahus."
                              BVB - Vaprus

Kommentaar

Working...
                              X