Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Siis EJL koondise ambitsiooniks oleks Rahvuste Liiga C alagrupis edasi vegeteerimine järgmise 4 aasta jooksul. Sellest õhkub suure juhi suurt ambitsiooni. Huvitav kui mõni EJL sponsoritest oma aktsionäridele teataks et järgmise 4 aasta jooksul ei kavatse me sentigi kasvada - mis siis nende juhatustega juhtuks. Samas milleks üldse siis minna mängima EM või MM valikturniire?
Meil on koondise tasemel harrastussport - tähtis pole mitte võit vaid osavõtt
trk. Ma pole ka päris lahti veel hammustanud, kas sa oled Aivar ise või mõni tema pepupoistest, ent see lause oli väga tabav. Aivari passiivagressiivne meediasuhtlus ja võltspatsifism ju täpselt sama mõttemaailma endas kannavadki. Mõjus tööriist see va peegel
Inimesi on igasuguseid, aga nimetada enda kaasmaalasi või rahvuskaaslasi värdjateks... mis inimesed need õigupoolest on?
Mul on ntx piinlik olla Pohlaku kaasmaalane ja rahvuskaaslane.
Sama siin, solk inimene, kes pooldab terroristlikku riiki, kes tapab lapsi ja vägistab naisi. Vot nii tulebki teda tutvustada. Midagi ERR'ile, kui sellist värdi veel ekraanil näitavad.
Eesti vs Andorra oli minu meelest juba märk, et rahvas ei toeta EJL. Legendide lahkumismǎng, kl 19 algus ja huvi leige nii publiku kui ka pressi poolt. Koondis pole enam nii südames kui vanasti
Eesti vs Andorra oli minu meelest juba märk, et rahvas ei toeta EJL. Legendide lahkumismǎng, kl 19 algus ja huvi leige nii publiku kui ka pressi poolt. Koondis pole enam nii südames kui vanasti
See oli ikkagi Andorra ka päeva lõpuks ja sõpakas.
Kommentaar