Algselt postitas Daz Booob
Vaata postitust
Vivatbet
Collapse
320x50 ülemine bänner
Collapse
Teadaanne
Collapse
No announcement yet.
Aivar Pohlak - kasulik või kahjulik?
Collapse
X
-
Ei tea, naist ei peksa ja Eesti jalgpalli raha ei ole ka kuhugi kantinud ja suudan jätkuvalt välja öelda, et Venemaa Föderatsioon on agressorriik, kelle sõda Ukraina vastu peaks igalkülgselt sanktsioneerima - mitte ainilt toetusraha kaotamisega, neile ei tohiks isegi ühtegi palli müüaAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitustNeed, kes tahavad Pohlakust lahti saada nii, et muutuvad ise üha rohkem Pohlakuks.
- Likes 2
Kommentaar
-
Sellega meenus, et Pohlak mingis mitte väga ammuses intekas nentis, et Blatter oli norm vana, kes ajas/tahtis õiget asja, aga "teised" ehk kurjad jõud kasutasid teda ära nõnda, et Blatter ise ei saanud arugi.Algselt postitas Mõnuagent 007 Vaata postitust
- Likes 1
Kommentaar
-
Ma tahan ka temast lahti saada, aga ma ei saa jalgpalli toimimisloogikatest aru. Ehk, ma ei saa Pohlakuks muutudaAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitustNeed, kes tahavad Pohlakust lahti saada nii, et muutuvad ise üha rohkem Pohlakuks.
Pohlaku-Paradoks.
Kommentaar
-
aasta ragebaitAlgselt postitas Daz Booob Vaata postitustNeed, kes tahavad Pohlakust lahti saada nii, et muutuvad ise üha rohkem Pohlakuks.
Kommentaar
Bottom 300x250
Collapse
Vivatbet 1200x200 bottom
Collapse
Kommentaar