Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Portugal Piletid!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Portugal Piletid!\'

Algselt postitas varix
    Õige fänn võiks ise ka palli kuskil taguda ja see kõige õigem fänn on piltimüügipunkti ukse taga juba varem kohal, kui see lahti tehakse.
    njah. millegipärast kardan, et need kategooriad (pallitagujad ja müügipunkti-ukse-taga-magajad) ei kata mitte kõiki potentsiaalseid huvilisi.

Kommentaar

jah. jäin minagi ilma (meretagune elu) ja oleks soovi paari piletit osta, kuna aga hetkel telefoni pole, pean selle teate teinekord edastama.
      Kuigi hetkel peaksin EJL süsteemi maa alla kiruma, ei leia ma selleks põhjust. Tõesti, Venemaa ja Portugali vastu tuleks enivei täismaja, kuid selle süsteemi eesmärgiks on ikkagi uusi nägusid jalgpalli juurde tuua. Et inimesed saaksid jalgpallipisiku jalgadesse ja kõrvu ning ajju on selleks vaja uusi alternatiive. Kindlasti Venemaa mängul juba said mõned uusi spordiemotsioone tunda ja külastavad staadionit teinekordki ja viiendat kordagi. Näiteks Norra vastu tundus sellest juba kasu olevat (oli vist koguni publikut 4000?), kuigi oli tegemist kõigest sõprusmänguga ning paremad norrakad ning oma põhitegijad olid puudu. Igaljuhul usun, et see süsteem aitab vuti arengule kaasa ning varsti on põhjust sellest loobuda, sest vähemalt huvi koondisemängude vastu on tõusmas. Aitab ju seegi kaasa, et paljud pileteid ei saanud, nähakse, kui väärtuslik see olla võib ja tulevikus minnakse juba hasardiga endale pääset soetama.

Kommentaar

mina kah ilma!!!
        soov üks pilet osta.
        56906179
        Parem georg otsas kui Paul keres.

Kommentaar

tõesti mida te halate tõelised fännid, mina läksin kell üheksa piletilevisse ja sain niipalju pileteid kui tarvis, minu arust oli see enesest mõistetav, et peab varakult minema sappa ja isegi jätkus neid kauaks, kui tuletame meelde et kunagisele hollandi mängule müüdi sama või veel väiksema ajaga hulga suurem kogus pileteid läbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentaar

pilet sai hommikul ilusti soetatud, aga küsimus ei ole selles. fännisektori asemel tuleb sel korral nike\'s olla, mis tähendab seda, et:

a) tuleb istuda, kuna aktiivselt kaasa elades ärritad teisi
            b) ümber ringi suhteliselt vaikne
            c) korralikust kaasa elamisest ei tule niiviisi midagi välja
            d) jne

huvitav kus müüdi läbi 5. ja 6. sektori piletid?
            kui JPH sai 150 kohta, siis kellele läksid ülejäänud 644 piletit (kokku 794 kohta) ???
            esmaspäeva hommikul neid igatahes saada ei olnud
            tulevik on tunni aja pärast

Kommentaar

Üldiselt olen ma nõus, et nüüd tuleb jalgpalli juurde rohkem erinevaid inimesi. Tõenäoliselt on üsna suur osa klubide kaudu pileteid saanud ise pisikesed või vähe suuremad jalgpallipoisid, kellel huvi pallimängu vastu alles tärkamas, nii et ega mina isiklikult uut piletisüsteemi kiruma kipu. Muide minu esimene staadionilt jälgitud mäng vanal heal 1992 aastal toimus samuti tänu toonase klubi poolt soetatud piletitele. Ja Norra mängu publikuarv oli tõesti meeldiv üllatus.

Mis puutub sellesse, et ma olen loll ja järjekorras ei seisnud, siis võiks need tropid ennast kenasti põlema panna, kes sellist arvamust avaldasid.
              League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

gianluca, olen ka nikes - tuleb siis ise taset näidata :P

Kommentaar

Algselt postitas gianluca
                  a) tuleb istuda, kuna aktiivselt kaasa elades ärritad teisi
                  b) ümber ringi suhteliselt vaikne
                  c) korralikust kaasa elamisest ei tule niiviisi midagi välja
                  Oled sa vaadanud kunagi mängu kuskilt mujalt kui sellest fännisektorist? Mina olen, üldjuhul vaatangi mujal (ülemisel tribüünil külje peal on muide väga hea vaade mängule).
                  a) tuleb istuda töesti, sest püsti nendes sektorites ei seista. On see NII raske? Mis on aktiivne kaasaelamine? Eesti-Eesti karjumine ja muu säärane? Kui jah, siis seda tehakse kövahäälselt ka mujal kui fännisektoris. Vahest lausa koos fännisektoriga.
                  b) vt eelmist punkti. St ei ole vaikne.
                  c) kui korralik kaasaelamine on püstiseismine, siis ei tule jah midagi välja. Aga karju palju soovid, seda ei tule keegi keelama.

Aga üldiselt on publik nagu fännisektoriski, ehk küll mitte siniseks riietatuna. Aga karjuvad, kohati laulavad, kritiseerivad, kiidavad nagu fännidki. Aegajalt kuuleb lausa naljakaid kommentaare.

Mine mängule, ela kaas ja tunne mönu. Ära virise!

Kommentaar

kuulge tõelised fännid ongi need kes lähevad müügiletulnud pileteid kohe esimestena rabama, mitte need kes ostavad viimasel hetkel või nagu mõned siin, kes kiruvad uut süsteemi aga samas ootavad ise kah et nei l pilet kandiku peal kätte tuuakse nah.

Kommentaar

Oskab keegi öelda, kas mängudel on keelatud seista tribüüni taga kõige kõrgemal \"rõdul\"? Ehk siis soovitaks seda kohta neile, kelle kohad on suurel tribüünil. Ise sai sealt sügisel nauditud mängu Luksemburgiga. Vaade oli super ning püsti seismiseks, karjumiseks ja vajadusel segi minemiseks oli ruumi rohkem kui piisavalt. Rahvas küll vaatas nagu ei tea mida, aga vähemalt oli lõbus ja Eesti võitis.

Ahjaa, keegi väitis siin, et teistel tribüünidel elatakse ka mängule kaasa, aga tol korral karjusime me kolmekesi, kes me seal olime, vist küll kogu suure tribüüni üle.

Kommentaar

...esmaspäeval pold kodumaal...pileteid tahaks ikka..4 tk. koguni sest sõbrad kandsid ka minu arvele raha et nendelegi ostaksin...sellist piletite väljaostmis maaniat nagu Rus ja POR mängudega ei ole viimased aastad (kahjuks) olnud, sestap ei osanud ka taaskord selleks rabamiseks ettevalmistada...nii et kui keegi hea inimene tahab mulle pileteid müüa siis see kuulutus ei aegu - kuna minusugused hilnejad on ka mu sõbrad

tel. 50 54366
                        626 1103
                        rumma@propartnerid.ee
                        või socceri priva
                        ootab pakkumisi
                        terv, Jansa
                        RummaBastards!

Kommentaar

Algselt postitas mazz

Oskab keegi öelda, kas mängudel on keelatud seista tribüüni taga kõige kõrgemal \"rõdul\"?
                          Nõue on, et mängu ajal peavad kõik pealtvaatajad oma isekohta juures olema. Kas siis seal istuma või seisma.

Kommentaar

tahax ka ühte piletit osta
                            53944581

Kommentaar

Palju te viimases meeleheites oleksite nõus pileti eest välja käima?

Kommentaar

Algselt postitas peremees
                                Palju te viimases meeleheites oleksite nõus pileti eest välja käima?
                                juba sellise küsimuse tooni eest tuleks sulle statoili stardipakett välja kirjutada.

ühtlasi teen ettepaneku modedele kustutada kõik võimalikud sellised postitused/teemad, kus pileteid müüakse kõrgema hinnaga kui on nende nimiväärtus. minu tänaõhtuse idealismipuhangu laineharjal sõites usun, et see foorum peaks ühendama inimesi lähtuvalt huvist jalgpalli vastu - mitte pakkuma võimalikele spekulatiivse tulu lootjatele soodsat pinnast väikese kasumi teenimiseks.

Kommentaar

Working...
                                X