Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Portugal Piletid!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Portugal Piletid!\'

Algselt postitas SleepWalking

Algselt postitas peremees
    Palju te viimases meeleheites oleksite nõus pileti eest välja käima?
    juba sellise küsimuse tooni eest tuleks sulle statoili stardipakett välja kirjutada.

ühtlasi teen ettepaneku modedele kustutada kõik võimalikud sellised postitused/teemad, kus pileteid müüakse kõrgema hinnaga kui on nende nimiväärtus. minu tänaõhtuse idealismipuhangu laineharjal sõites usun, et see foorum peaks ühendama inimesi lähtuvalt huvist jalgpalli vastu - mitte pakkuma võimalikele spekulatiivse tulu lootjatele soodsat pinnast väikese kasumi teenimiseks.
    Ma ei müü midagi, lihtsalt huvitab, kui palju ollakse nõus välja käima.

Kommentaar

ühtlasi teen ettepaneku modedele kustutada kõik võimalikud sellised postitused/teemad, kus pileteid müüakse kõrgema hinnaga kui on nende nimiväärtus.
      See on igaühe enda asi paljuga ta ostab kas odavamalt või kallimalt kui nimiväärtus.

Kommentaar

ime muna,ühtin SW postiga ja palun kustutada sellised ostap benderi stiilsed kommid.Andke palun järgmine kord teada ja ma tellin rohkem pileteid klubide kaudu.Prsse,mida iganes aga pileteid mina kallimalt kui muretsenud olen,ma ei müüks
        INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Jumal hoidku võtke rahulikud te petedud kellele pileteid ei jagunud, keegi pole ju midagi müünud siin, minu arust võiks siis ka need postid kustuda kes osta tahavad, sest see siin ei ole turg, must turg!

Ja kui mul klotsi oleks ja ma ikka seda mängu väga vaadata tahaks oleksin mina küll nõus rohkem pappi välja käima!!

Kommentaar

Ostan kaks piletit Eesti-Portugal mängule.
            Hind kuni 250.- tk

Kui on kellelgi pakkuda, saatke privaatsõnum.
            Cerveza.

Kommentaar

Algselt postitas marcello

ime muna,ühtin SW postiga ja palun kustutada sellised ostap benderi stiilsed kommid.Andke palun järgmine kord teada ja ma tellin rohkem pileteid klubide kaudu.Prsse,mida iganes aga pileteid mina kallimalt kui muretsenud olen,ma ei müüks
              Tubli!
              ma küll ütlesin, et ma ei müü midagi, aga ma saan aru, et sa ei saa aru.
              Ära müü jah, sest see on ikka maailma lõpp, eks, mida iganes, aga pileteid kallimalt ei müüks.Ära dramatiseeri üle nii palju.

Kommentaar

Ära müü jah, sest see on ikka maailma lõpp, eks, mida iganes, aga pileteid kallimalt ei müüks.Ära dramatiseeri üle nii palju.
                kallimalt müümiseks on omad kohad ju täitsa kuldne börs, tallinnna väärtpaberibörs, osta.ee, müü.ee, viru tänav, kadaka turg, sõpruse puiestee, kopli liinid - anna aga minna. foorumi reeglites aga võiks nominaalse hinnaga piletimüüki käsitleda eraldi punktina.

Kommentaar

ostaks 12 piletit a 400 eeku.

Kommentaar

kallimalt müümiseks on omad kohad ju täitsa kuldne börs, tallinnna väärtpaberibörs, osta.ee, müü.ee, viru tänav, kadaka turg, sõpruse puiestee, kopli liinid - anna aga minna. foorumi reeglites aga võiks nominaalse hinnaga piletimüüki käsitleda eraldi punktina.
                    Väärtpaberibörsis pileteid müüakse? hmm...midagi uut..aga üleüldse see iga enda asi kust ta ostab ja paljuga...ja üks koht kus osta on internetis.Ja igaüks teab millisel viisil ta teenib raha...

Kommentaar

Algselt postitas Ramm

Väärtpaberibörsis pileteid müüakse? hmm...midagi uut..
                      kopli liinidel on veel 1000 piletit mängule saada. hind 500 krooni. sõpruse puiesteel lähevad piletid juba 1000nde krooniga

Kommentaar

Sattus hommikul näppu täiesti tavaline spämmileht mida kõikidesse postkastidesse vist topitakse. Kodutehnikat müüvad \"Expert\" kauplused annavad iga 4000.- ostu puhul tasuta 1 pileti vs Portugal mängule. 5000.- puhul 2 piletit. Ehk, kui kellegil oli plaanis mingit masinajuppi nii või naa soetada ja piletit veel mängule pole siis miks mitte seda nüüd teha. Pileteid oli vist 400 tükki.

Kommentaar

Normaalne...poes 1 pilet juba kõigub hinnas 4000-5000krooni aga mõni \"mõmmi\" nutab kui keegi müüb mingi 100.- kallimalt...

Kommentaar

Pigem ikka 2500- 4000

Kommentaar

Algselt postitas Ramm
                              Normaalne...poes 1 pilet juba kõigub hinnas 4000-5000krooni aga mõni \"mõmmi\" nutab kui keegi müüb mingi 100.- kallimalt...
                              seda värki et ... kui nagu sellesarnane tundmus tekkimas on, et ei suuda pisutki absorbeerida ning menetleda informatsiooni, siis ehk võiks kaaluda ümbritseva konjunktuuri huvides serveri koormuse ning väljastatud bittide ja baitide kärpimist. võib ju lausa öelda, et eetilised ja moraalsed väärtused on need pidepunktid, millele allakirjutanu oma paari viimase korrespondentsiga on proovinud viidata.

Kommentaar

uurisin veel asja ja kadaka turul sai just tuhandene partii türgis valmistatud võltspileteid otsa. suure enamuse neist ostsid soome viinaturistid, sest iga piletiga sai kaasa mika häkkise särgi

Kommentaar

Working...
                                X