Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
7) Igasugune reklaam (v.a. Foorumi haldaja nõusolekul) on rangelt keelatud.
ning reklaami saame Reklaamiseaduse kohaselt tõlgendada vastavalt:\"
reklaamina käsitletakse teavet, mis avalikustatakse toodete või teenuste müügi suurendamise, ürituse või idee edendamise või mõnes muus vallas mõne muu soovitud tagajärje saavutamise eesmärgil ning mida reklaami avalikustaja tasu eest või mõnel muul vastaval kaalutlusel levitab.
Järelikult on siin formaalne alus olemas ning piletite müük/reklaamimine keelatud v.a kui omate Foorumi haldaja nõusolekut.
Isiklikult kaaluksin kas see on siinkohal proportsionaalne ning sobilik.
Siinkohal pole vist Foorumi haldajad sõna võtnud ning seega seaksin kahtluse alla ka nende advekaatsuse foorumi haldamises.
Ma saan täitsa aru, et marru ajab, kui ise piletit ei saanud ja nüüd keegi selle ebaõnne eest seitset nahka koorida üritab. Aga meil on vaba maa selles mõttes. Keegi ei pea ju ostma kallimalt, kui piletile märgitud on. Aga kui ise ei taha kallimalt osta, siis milleks takistada teistel seda teha, kes saadava elamuse eest vabalt 5 sotti köhima on nõus. Näiteks see kurikuulus Hollandi mäng - mina ei saanud piletit ei ametlikust eelmüügist, ega ka nn mustalt turult. Mõlemad kanalid osteti tühjaks enne, kui ma jaole sain. Ma olin valmis 5 sotti köhima, aga polnud mille eest köhida. Ja see ei anna mulle siia maani rahu. Oli raske siis 15 tuhande kohalist staadionit ehitada? Nüüd ongi nii, et ma olen kohe platsis, kui piletid ametlikku eelmüüki tulevad. Seega on mul ilmselt piletid olemas. Aga kui poleks, siis ma otsiks seda praegu nö. ärikate käest. Ja ma küll ei tahaks, et keegi siin kohal kaikaid kodaratesse loobiks ja mul mäng nägemata jääks.
mul oleks kah kohe kindlasti kahte piletit vaja! olen kõigil paljudel mängudel käinud jaa oleks nüüd väga niru kui siin käimata jääks. Kes saab müüa helistage kindlast 56203289! Oleks ülitänulik
Kommentaar