Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

Eesti-Portugal Piletid!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'Eesti-Portugal Piletid!\'

Algselt postitas mömm

Algselt postitas mart44

olen kõigil paljudel mängudel käinud
    mismoodi seda tõlgendada???
    Jutt selge ju-ta on kõigil paljudel mängudel käinud. Kokkuvõtlikult on ta käinud kõikidel mängudel, kus on palju mängusid.
    Oskaks ise ka nii....:P
    Algselt postitas tank
    Õige! Eesti meistrikate vähene publikuhuvi on ilmselgelt tingitud sellest, et siin ei mängi piisavalt habemega naisi, siiami kaksikuid ja kahe näoga mehi.

Kommentaar

ei noh mõistuse piires ikka 1000 ikka palju

Kommentaar

Nii - mul on 4 piletit üle. [update: 15.05.05 - piletid on uue omaniku leidnud]

Piletitele on märgitud hinnaks 250.- Selle hinnaga lähevad ka müüki. Praeguse seisuga võidab parim pakkumine, aega pakkuda kuni 15.05.2005. Tegemist pole spekuleerimisega, lihtsalt ma hoidsin mitu rauda tules, et ise mitte mängust ilma jääda. Ja tänaseks osutusid 2 rauda neist edukaks. Ja enampakkumine selle pärast, et kuidas ma muidu ikka otsustan, kellele müüa.

Samas jätan endale õiguse müüa piletid ka mainitud tähtajast varem ja parimast pakkumisest madalama pakkumise teinud isikule mingil suvalisel mulle teada oleval ja vajalikuks peetud põhjusel. Sellest ka varane tähtaeg, et pakkujatel oleks tühjade kätega jäämise korral piisavallt aega endale uut diili sebida. Kui mul leidub mõni sõber, kes pileteid tahab, siis loomulikult ta need ka saab hinnaga 250.- /tk , olenemata siinsest pakkumisest.

Nüüd on kõik mängureeglid teada. Andke tuld.
        Kontakti ootan privaatsõnumina.
        Piletid annan üle käest kätte.
        Müün ka ükshaaval.

Ühe pileti olen kohe nõus ära andma 250.- kui ostja leiab mulle vaevatasuks selle EST:NOR mängu väiksema mängumärgi, mille müüjat ma mängul leida ei suutnud.

UPDATE:
        Praegune pakkumise seis:
        erkiauta ::: [15:11 06-05-05] -->> 1x250
        17 ::: [19:56 10-05-05] -->> tahab msni osta, aga ma ei müü
        footballcrazy ::: [20:50 10-05-05] -->> 3x250 või 3x250+
        ugla ::: [06:05 11-05-05] -->> 2x250
        oku ::: [13:21 11-05-05] -->> 1x250
        erkiauta ::: [14:23 11-05-05] -->> 1x300
        Närige pori !

Kommentaar

Sillu, minu teada peaks need märgid Hiiu pubis saada olema.
          Võid info saamiseks saata ka Rootsi Kunnile PS.

piletitele ei kandideeri.
          We have to disorganise their organisation so we have to be very creative.

Kommentaar

palun palun palun 3 piletit 250 tükk krooni

Kommentaar

Algselt postitas siimsorokin

Müüa siis 8 piletit hinnaga 500.- tükk!
              Priva teel võtta ühendust, kellel soovi!
              Vaadates seda, mis siin toimub, siis ma loodan südamest, et need spekulandid, kes on klubide kaudu ostnud piletid, hävivad sama moodi nagu hävisid need toredad debiilid, kes ostsid 10te kui mitte 100de kaupa kokku legendaarse Eesti-Holland mängu pileteid ja pärast pakkusid neid pisarsilmil 100 eeguga, et midagigi tagasi saada. EJL\'l soovitaks küll oma piletimüügisüsteem natuke läbi vaadata, see on ikka üle mõistuse, et jalgpalliklubid (ja just mitte fänniorganisatsioonid) bronnivad ära kohe 2/3 staadionist.
              Jube Tige Kala

Kommentaar

Ega nad seda ju kõikidele mängudele tee. Ainult nö \"magusamatele mängudele\"!

Kommentaar

tänu sellistele spekulantidele jääb ejl\'il saamata päris arvestatav summa. kõik klubid päris kindlasti ei bronninud 100-150 piletit, mis tegi hinnaks 125-150 krooni. kuid kindlasti mõned klubid kus on ainult 15-20 liiget võisid bronnida näiteks 50 piletit mis tegi hinnaks vist mingi 175 krooni. igatahes saab ejl ilmselt kuskil 150000-200000 krooniga vastu perset. järgmine kord peaks ejl kehtestama reegli mis lubab klubil broneerida maksimaalselt nii palju pileteid kui palju on neil registreeritud liikmeid.

Kommentaar

Mõistlik jutt eston. Kas see ka praegu nii pole?

Mis aga puutub \"bisnisisse\", siis praegu tundub küll, et nõudmine ületab pakkumise. Jalgpalli populaarsus on vist vahepeal tõusnud.

Ja kui härra siimsorokin on oma piletid eraisikuna ostnud, siis las ajab äri. Kuigi loodan sama mis Miq. Kui aga piletid on läbi klubi tulnud ja nüüd neid 500 krooniga müüki paisatakse, siis ma igaks juhuks ei ütle, mida ma asjast arvan.
                    League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Tere! Mul on ka üks pilet! Kui keegi seda osta tahab, siis helistage numbrile 110, hinnaks üks miljon krooni. Võidab kõige parem pakkumine!
                      www.jalgpall.ee
                      http://www.last.fm/user/lennartk

Kommentaar

Algselt postitas oku

Mõistlik jutt eston. Kas see ka praegu nii pole?
                        Miks siis bronnib JPH 150 piletit? Liikmeid üle 300.
                        Kuhu auku lähevad ülejäänd fännitribüüni piletid?
                        Pärast jälle mõni baaba seal, kes ei saa kära pärast jalkat vaadata
                        Jalgpallihaigla juhatuse liige

Kommentaar

Eelmüügist väljaostetud piletid võiksid olla nimelised.

Kommentaar

Kuidas see välja peaks nägema. Et piletit kätte saada võtad passi või ID-kaardi kaasa? Liiga bürokraatlikuks pole kah mõtet ju asja ajada?

Kommentaar

Algselt postitas Marduk
                              Kuidas see välja peaks nägema. Et piletit kätte saada võtad passi või ID-kaardi kaasa? Liiga bürokraatlikuks pole kah mõtet ju asja ajada?
                              Kui ma Leedsis käisin, oli piletite peal kenasti minu ehk tellija nimi. Eelmisel korral olid vist isegi kõigil piletitel eraldi nimed - vasatavalt kelle nimele osteti. Eks see pole mingi probleem.
                              When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Stinger

Miks siis bronnib JPH 150 piletit? Liikmeid üle 300.
                                Kuhu auku lähevad ülejäänd fännitribüüni piletid?
                                Pärast jälle mõni baaba seal, kes ei saa kära pärast jalkat vaadata
                                Pidasin silmas pigem seda osa, kus eston arvas, et ükski klubi ei saaks broneerida rohkem, kui tal liikmeid.
                                League One is for wankers. Championship is the ultimate challenge!

Kommentaar

Working...
                                X