Kui see on sinu esimene külastus, siis palun tutvu korduma kippuvate küsimustega. Selleks, et teha postitusi, tuleb Sul end kasutajaks registreerida. Postitusi saad lugeda ka ilma registreerimata.
Ise siin mõtlesin veels sellist asja- ei küsinud viking linest kas sama laev, mis hommikul kell 8.15 läheb tuleb ka õhtul tagasi?
Kui jah, siis mina kavatsen laevas endale mingi pakihoiu lunastada, kuhu mingi alko kogus sisse panna- siis õhtul hea võtta ja ei pea linna peal koti õlledega ringi liikuma. Niikuinii alkoga vist mängule ei lasta?
Igatahes tuleb selle peale mõelda. Nii debiilne ei tahaks olla, et alkot Soomest osta. Ei tahaks neile sentigi jätta...
laeva peal on ka pood olemas..tax free kui ma ei eksi..seal müüakse kastide kaupa sulle õlut
Ise siin mõtlesin veels sellist asja- ei küsinud viking linest kas sama laev, mis hommikul kell 8.15 läheb tuleb ka õhtul tagasi?
Kui jah, siis mina kavatsen laevas endale mingi pakihoiu lunastada, kuhu mingi alko kogus sisse panna- siis õhtul hea võtta ja ei pea linna peal koti õlledega ringi liikuma. Niikuinii alkoga vist mängule ei lasta?
Igatahes tuleb selle peale mõelda. Nii debiilne ei tahaks olla, et alkot Soomest osta. Ei tahaks neile sentigi jätta...
laeva peal on ka pood olemas..tax free kui ma ei eksi..seal müüakse kastide kaupa sulle õlut
Minu teada eesti-soome suunal enam taxfreed pole- selles proble seisnebki...
keegi kukub siin veel kunagi nii kõrgelt, et nälgib tee peal surnuks....
kui soome rallil käisin siis tallinki autoexpressil oli küll mingi pood ja hinnad olid enam-vähem samad kui eestis (no võib-olla oli isegi 1 eek kallim pudel). suitsud aga olid täpselt sama hinnaga (vähemalt sel hetkel).
Tuska metal festival juulikuus, Super Seacat, südamerahuga oli tax- free olemas. Mai usu tõesti, et neljast õllest oli mu meel nii hägustunud, et usun siiamaani karvaseid, kes sealt Olvi õllekohvri ostsid odava raha eest, oma sõnutsi täksfriita.
Selge. Seda ma tahtsingi teada...pole vaja ärrituda. Mul laevapilet on...tahtsin teada kas mängupilet tuleb Eestist osta ja kui siis kust kohast. Samas kui kohapealt saab ka siis ei näe probleemi ...
Algselt postitas Markko
Tuska metal festival juulikuus, Super Seacat, südamerahuga oli tax- free olemas.
tegelikult peale euroopa liitu astumist pole enam tax-free\'d selle traditsioonilises mõttes (ehk ilma käibemaksuta müüki) olemas. täna on olukord selline, et:
- tallinnast lähtuvatel reisidel
- kuni soome territoriaalveteni kehtib eesti käibemaksumäär ja eesti aktsiisid;
- soome vetes eesti käibemaks ja soome aktsiisid;
- helsingist lähtuvatel reisidel
- kuni eesti terrioriaalveteni kehtib soome käibemaksumäär ja soome aktsiisid;
- eesti territoriaalvetes kehtib soome käibemaksumäär ja eesti aktsiisid.
seetõttu sulges tallink veel hiljuti oma poed tallinnast minnes soome vetesse jõudmisel ja vastupidi - helsingist tulles eesti vetesse jõudmisel - selleks, et ei peaks vähemalt sõidu kestel hindu muutma.
Kommentaar