Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora noortekoondiste ja amatööride koondise monopol

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'FC Flora noortekoondiste ja amatööride koondise monopol\'

Algselt postitas Kerberos

Lõpeta ära lollakas.Sinuga pole mõtet vaielda.Sul on mingi kinniside.

Pakkun välja variandi,et keegi ei vastaks enam sats1 küsimustele.Sest see on,nagu Vincent ütles,peaga vastu seina jooksmine.
    Või nagu katoliiklaste ja protestantide vaheline kisma?

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

Kes Eesti (noorte)koondislased teenisid/teenivad (võrdsetel teiste kodanikutega alustel) armees ?
      Ma ei näe küll absoluutselt mingit seost ajateenistuse läbimise ja väidetava FC Flora monopoli vahel, kuid olles läbinud ajateenistuse mitmete tänaste noorte- ja rahvuskoondise jalgpalluritega koos võin sulle öelda, et JAH noortekoondislased läbisid teiste kodanikega sarnaselt ajateenistuse. Ainsaks erisuseks oli see, et nad käisid iga päev trennis ja iga nädalavahetus kodus ning mõnikord ka pikemates treeninglaagrites. Kui sind see huvitama peaks, siis polnud see üksnes FC Flora süsteemi kuuluvate mängijate privileeg, vaid samadel alustel läbisid ajateenistuse ka Levadia ja TVMK süsteemi poisid, korvpallurid, kahevõistlejad ja vehklejad, ühesõnaga sportlased.

Ma saan aru Stas, et sulle FC Flora, kui süsteem ei meeldi, kuid selleks, et tekiks sisuline arutelu, peaksid sa välja tooma objektiivseid põhjendusi, mitte ajama mingisugust möga mängijate tehnilistest oskustest ja ajateenistusest, millel on FC Flora süsteemiga sama palju ühist kui Margaret Thacheril SL Õhtulehe Lumetüdrukutega.

Kommentaar

\"Ma ei näe küll absoluutselt mingit seost ajateenistuse läbimise ja väidetava FC Flora monopoli vahel, kuid olles läbinud ajateenistuse mitmete tänaste noorte- ja rahvuskoondise jalgpalluritega koos võin sulle öelda, et JAH noortekoondislased läbisid teiste kodanikega sarnaselt ajateenistuse. Ainsaks erisuseks oli see, et nad käisid iga päev trennis ja iga nädalavahetus kodus ning mõnikord ka pikemates treeninglaagrites. Kui sind see huvitama peaks, siis polnud see üksnes FC Flora süsteemi kuuluvate mängijate privileeg, vaid samadel alustel läbisid ajateenistuse ka Levadia ja TVMK süsteemi poisid, korvpallurid, kahevõistlejad ja vehklejad, ühesõnaga sportlased“ / c/ Darren

(jalgpalli kohta) Kas privilegit antakse kõigidele noorjalgpalluritele või ainult koondiste kandidaadidele ning koondise jalgpalluritele ?

“Ma saan aru Stas, et sulle FC Flora, kui süsteem ei meeldi” / c/ Darren

Mulle ei meeldi, et FCF ja EJL on üks organisatsioon. Ülejäänu-su oletused.

Kommentaar

Algselt postitas Darren

Nii palju kui mina tean olid ühesugused privileegid nii FC Flora süsteemis olevatele jalgpalluritele, kui ka teistes meistri- ja esiliiga klubides mängivatele palluritele, kes kuulusid oma vanuseklassi koondisesse (täiskasvanud, noortekoondis, u-19). Minu teada peaks selle kohta olema ka ametlik EJL-i/jalgpalliklubide ja kaitseväe kokkulepe ning sellist süsteemi on juba 5-6 aastat rakendatud. Lisaks sellele on ka jalgpalliklubidel sarnaste privileegide osas omaette kokkulepped teiste andekate meistri- ja esiliiga mängijate suhtes, kes noortekoondistesse ei pruugi kuuluda. Näiteks mina, kui viienda liiga mängija, sain ka osava lobbytöö tulemusena nädala sees trennis ja võistlemas käia, seega eeldan, et Eesti Kaitseväe eesotsas on veel ikkagi admiral Kõuts mitte Aivar Pohlak.

Oma osa on eelmainitud kokkuleppes kindlasti ka jalgpalliklubide ja EJL-i headel suhetel kaitsejõudude peastaabiga, mille üheks väljenduseks on näiteks sõduritele tasuta rahvuskoondise mängude piletite andmine.

Mõneti taunitav võib eeltoodu juures olla küll see, et ajateenijad käivad mõnikord näiteks A Le Coq Arenat lumest puhastamas, kuid ma arvan, et nii jalgpallisõbral, kui ajateenijal endal pole selle vastu suurt midagi kui müüride vahelt välja saab ja tasuta rahvuskoondise mängudele minna. Or what?

Kommentaar

DARREN,

Kas meie U21 koondislased ning alla 21 a. A-koondislased teenisid armees ?

Tõtt õelda ei kuulnud, et Kruglov, Dmitriev, Klavan jne. teenisid armees.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

DARREN,

Kas meie U21 koondislased ning alla 21 a. A-koondislased teenisid armees ?

Tõtt õelda ei kuulnud, et Kruglov, Dmitriev, Klavan jne. teenisid armees.
              Mis seal vahet on, kas teenisid või mitte? 60% kaitseväekohuslastest ei jõua kunagi ajateenistusse, pakun, et jalgpallurite puhul on see protsent oluliselt väiksem, kuna tegemist siiski noorte, tervete ja tugevate meestega.

Minu arust on täiesti normaalne, et elukutselised sportlased ei lähe sellisesse mõttetusse kohta nagu Eesti Kaitsevägi.

Kommentaar

FCF-l on kasulik koostama noorte koondisi oma mängijate baasil sest sel juhul (eriti kui mängija on koondislane) FCF mängijad ei teeni armees (või saavad privilege) ning alati FCF treenerite käel. Kui mängija ei kuulu koondisse siis on RASKEM tõestada et mängija on andekas ning väärib privilege.

Kommentaar

Algselt postitas Darren

Minu arust on täiesti normaalne, et elukutselised sportlased ei lähe sellisesse mõttetusse kohta nagu Eesti Kaitsevägi.

Häbi sul olgu!
                  On ainult üks klubi - TARTU TAMMEKA!
                  I don’t care what you think of me!
                  Unless you think I’m awesome – in which case, you’re right! Carry on…

Kommentaar

Algselt postitas Kebab

Algselt postitas Darren

Häbi sul olgu!
                    Minuarust on mõttetu, et neid \"sportlasi\" üldse kaitseväkke võetakse. 99,9% neist ei saa kunagi mingiks tõsiseks sportlaseks. Ja ainult puhtalt mingi suvalise trenni tõttu privileegide andmine mõnele vennale...ah ..okei..võibolla tuleb kunagi mingi teine teema kus sobib sellest rääkida.
                    Hello! I´m mentaly ill.

Kommentaar

FCF-l on kasulik koostama noorte koondisi oma mängijate baasil sest sel juhul (eriti kui mängija on koondislane) FCF mängijad ei teeni armees (või saavad privilege) ning alati FCF treenerite käel. Kui mängija ei kuulu koondisse siis on RASKEM tõestada et mängija on andekas ning väärib privilege.
                      Sa paned ikka täitsa umbropsu.
                      Tean omast käest, et ka Flora mängijad (ja ühtlasi U-21) mängijad on terve ajateenistuse läbinud nagu kõik teised ilmakodanikud ja nii et isegi ühtegi trenni ei lastud. Ja samas tean ka omast käest, et IV liigas mänginud tegelased on peale ühte kirja seersandile saanud käia kõikides trennides ja muidu üritustel.

Seega asi ei ole mitte klubi funktsionäridest vaid ajateenistujate otsesest ülemusest.
                      Või arvad sa, et ka Eesti kaitsevägi on FC Flora võimu all ja Flora oma mängijad ei pea seal käima, ning kõik ülejäänud pannakse meelega aega teenima?

Täitsa rumal oled ikka.
                      www.jkpiraaja.ee

Kommentaar

kindlasti ikka kogu ajateenistuse, või vaid 3 kuud kui sedagi? :P

Kommentaar

ILMS,

Koondislastel on ROHKEM põhjusi aega mitte teenima kui teistel noor jalgpalluritel

Kommentaar

Algselt postitas Kebab

Algselt postitas Darren

Häbi sul olgu!
                            jutt jumalast õige!
                            ise nägin reinumäed ahjupera ja jäägrit omal ajal sõjaväes NATO testi tegemas
                            asi on jumalast mõttetu, mõttetuim koht eestimaal, ma kahetsen siiani et läksin põhiliselt 1 a läks raisku, viskasin maha lihtsalt...oleks võind parem 1 aasta juua
                            nägin kui alaarenenud on ikka eesti sõjaväe kaader, lollus ajas igalt poolt välja ja eks mitmeid said oma karistuse ka peale resrevi . oma rühmvanem ütles ühele mu kaaslasele sõjaväes et kompanii ülem on siin kõige targem kellele ta ütles oli jurist, ja nalja jätkus kauemaks

PS Sats1 kas on sul mõttet oma närve siin rikkuda?!

Kommentaar

See et sinu ülemused lollid olid, ei tee kõike lollideks. Mina oma 8 kuuga nägin piisavalt tarku inimesi kaadri seas, kes olid asjas hingega sees, mitte ei olnud seal põhjusel a\'la, et ülikooli ei saanud
                              308

Kommentaar

Working...
                              X