Vivatbet

Collapse

320x50 ülemine bänner

Collapse

Teadaanne

Collapse
No announcement yet.

FC Flora noortekoondiste ja amatööride koondise monopol

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Kustuta kõik
new posts

Vastus teemale \'FC Flora noortekoondiste ja amatööride koondise monopol\'

noh eesti jalgpall on õnnetuseks liiga väike, et kõik teda suuremaks teha saaksid. Eks küsimus on süsteemis. Enne kui kedagi vahetama hakata peaksid klubid/treenerid oma nägemused/tegevused sirgelt ära märkima. Hetkel on jah valikut lihtne teha, sest üks valik vaid ongi. Tegelikult ei ole ma noorte tegemistest suurt teadlik, seega võin oma arvamusega vabalt pange panna. Aga sisetunne ütleb hetkel, et keegi väga ei olegi tahtnud koondise ringis noortega tegelema hakata, klubides küll.

Kommentaar

Olen nõus et käesoleval ajaloolisel perioodil Ratnikov, Arutjunov, Shapovalov, Brõlin, Smirnov, Passikuta las töötavad oma klubides. Ühiskond pole valmis neid aktsepteerida koondiste ametis. Aga miks Eesti treenerid non-Flora süsteemist on väljaspool Eesti koondist?

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

Olen nõus et käesoleval ajaloolisel perioodil Ratnikov, Arutjunov, Shapovalov, Brõlin, Smirnov, Passikuta las töötavad oma klubides. Ühiskond pole valmis neid aktsepteerida koondiste ametis. Aga miks Eesti treenerid non-Flora süsteemist on väljaspool Eesti koondist?
        Võta kätte ja kirjuta teiste klubide treeneritele, las avaldavad soovi treeneriks saada. Muidu lai avalikkus ei tea, kas ei soovi nemad treeneriks saada, või ei soovita neid koondisesse võtta. Äkki saame siis sotti ka põhjustest, miks nii toimitakse.

Kommentaar

Martin,Ratnikovi palusin välja jätta ja Kotkas jr treenerite nimed jäta samuti välja,ka neist ma juba rääkisin!
          Ja paljud sinu nimetatutest on suurema kogemusega kui Mets?
          Mis nüüd saab?
          Tore et sina kõigest aru saad alati ja teised siin nii tyhmat on.Sats üks muudkui kirub ja kirub aga nimesid ei nimeta,nüüd tegid sina talle teene ja nimetasid.Ma tean neid treenereid ise ka väga hästi...
          INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Algselt postitas marcello
            Mis see kogemus ja mis see Mets siia puutuvad? Et peatreenerit võiks vahetada aint U-15 koondisel? Arusaamatu.

Lisaküsimusena: kas treener peaks olema kõige võimsamate kogemustega inimene?

Mis nüüd saab?
            Sina tahtsid nimesid. Said. Mis nüüd edasi?
            When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story!

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Algselt postitas marcello
              Mis see kogemus ja mis see Mets siia puutuvad? Et peatreenerit võiks vahetada aint U-15 koondisel? Arusaamatu.

Lisaküsimusena: kas treener peaks olema kõige võimsamate kogemustega inimene?

Mis nüüd saab?
              Sina tahtsid nimesid. Said. Mis nüüd edasi?
              aga armas laps, ma lähen hulluks.
              (tsitaat filmist \"Mehed ei nuta\" )

Kommentaar

Ma teadsin neid nimesid ja võiksin siia lisada veel nii mõnegi nime-Priidel,Prins,Hepner,Maasingud,Tammus,Viisma jne.Mul oleks ka heameel näha näit. Tülpi noortekoondise eesotsas aga tean,et tema enda arvamus on,et \" liiga vara veel\"Selge see,et ambitsioonid on kõrged kõigil noortetreeneritel.Theimoga oleme piisavalt palju rääkinud sel teemal ja olen liigagi kursis asjaga,vahest tundub,et isegi liiga palju,sest seal käib ka väga räpane mäng.Nimesid tahtsin Satsilt siiski kuna tema ajab ühte rida koguaeg oma monopolijutuga.Sina räägid,et mis kogemused siia puutuvad-siis võiks ju suvalise papa carlo ka sinna etteotsa pista,põhiline,et monopoli poleks.Treenerid valib ikkagi mitu meest erinevatest klubidest kes juhatusse kuuluvad?Miks jalgpalli liit korraldab treenerite kursusi-ikka selleks,et oleks kodumaalt suurim valik.Paljud käivad ennast veel välismaal täiendamas.Tülp on saanud soomest treeneri litsentsi,Reim käis ennast inglismaal täiendamas ja sai ka sealt paberi minu teada.Shapovalov on minu meelest ainuke kes praegu Keskküla-Metsaga ühte punti kuulub.Tiidusega on teine teema-kes teab see teab.
                PS! Minu pakutud nimedest ühele on tehtud vägagi hea pakkumine (pole muidugi nii vastutusrikas koht kui koondise tüür) ja samamoodi on see noor treener võtnud mõttepausi,sest ei tea kas on mõtet riskida,äkki oleks parem veel kogemusi omandada.
                Sats!-ma pole üldse rahul mis meie jalgpallis toimub aga olen siiski optimist ja kindel,et 5 aasta pärast on meil vägagi võimekad ja head treenerid olemas ja kes ei kuulu ainult flora süsteemi!
                INTER ARMA CARITAS

Kommentaar

Marcello,

Kas PAKUTI U.Hepnerile, M.Eelmäele ning A.Tiidusele noortekoondistes töötama ?

Kellele JK TAMMEKA treeneritest PAKUTI noortekoondistes töötama ?

Kommentaar

Algselt postitas Martin

Ruben Arutjunov
                    Levadiast Andrei Šapovalov ja Vladimir Brõlin
                    TVMKst Vjatseslav Smirnov
                    Oleg Kurotškin,
                    Mis nüüd saab?

Ma arvan, et keegi teist pole stasi postituse mõttele korralikult pihta saanud.
                    Need treenerid on kindlasti head treenerid aga kui paljud u-15 koondislasi vene keelt mõistavad?Ei tea kindlalt nende eesti keeleoskust aga kui eksin siis vabandan ette juba.

Metsa kohta vast niipalju,et minu teada on ta ka enne u-15 juhendanud ja mees on rohkem kui pool elu noorte treener olnud ja tunneb oma tööd ja noori väga hästi.

Kommentaar

Kerberos,

ütlen veel kord-KÄESOLEVAL ajaloolisel perioodil vene treenerid las töötavad oma klubides. Elu on elu... Ma saan seda väga hästi aru. Räägime eesti treeneritest non-Flora süsteemist, näiteks, JK TAMMEKA-st.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

Kerberos,

ütlen veel kord-KÄESOLEVAL ajaloolisel perioodil vene treenerid las töötavad oma klubides. Elu on elu... Ma saan seda väga hästi aru. Räägime eesti treeneritest non-Flora süsteemist, näiteks, JK TAMMEKA-st.
                        Tsiteerisin Martinit mitte sind.Ei tasu ennast puudutatuna tunda.

Kommentaar

ma paneks sarapi U 21 ette otsa

Kommentaar

Algselt postitas eestimees

Sarap ei oska vanemategagi ilma ebatsensuurseid väljendeid kasutamata rääkida-nüüd tahad,et hakaks järeltulevat noorsugu õpetama,kes jookseks väljakul ja bljäät karjuksid.

Kommentaar

Kuulsin JK KALEV-i mängijatest head sõnad Sarapi kohta. Hea treener.

Kommentaar

Algselt postitas Sats1

Kuulsin JK KALEV-i mängijatest head sõnad Sarapi kohta. Hea treener.

OK olen ka ainult kuulnud-ei vaidle,sest ise pole au olnud ta trennis käia ja neid pealt näha.Sry kui vale informatsioon.

Kommentaar

Working...
                                X